Kolay doğum için bunlar kuzum adamı kullanıyorumNey bide haftada 2 :))) hey maşşallah sana
Hahaahahha adamlarınca arayıp bulamadığı tövbeee ne konulara geldikkk:)))Kolay doğum için bunlar kuzum adamı kullanıyorum
Allah razı olsun burdaki herkes bebeğini sağlıkla doğuracak inşNe güzel tevekkül canım.Sana hep dua ediyorum sağlıkla hayirla kavuş bebeğine inşaallah.
Artık evden dışarı çıkmıcağım için sorun yok WC de yatar kalkarız artık:)) kime pardon diyosun hepimiz aynı hallerdeyiz:)))))
Sorma sorma, lohusalığı biz yaşıcaz ama depresyona kocalıklae girecek heralde 40 gün naparlar bilmiyomAy bende gelemem gün aşırıya yaadam gün sayıyo zaten 3 kaldı ilacım bugün içiceksin 2 kalacak diye
Perine masajına yağ ne kullansak onu bilemedim işte ne tahriş etmez zarar vermez hindistancevizi mi zeytinyağı mı
Valla ben bayramda finish yaptım zaten kontroller dışında cıkmayacağım zaten gören bunun dışarda ne işi var gibi bakıyor çok büyük göbeğim:))kiz ne bilim hos muhabbetler degil. Valla annemgile bile zar zor gidiyorum 2-3 dakika yürüme mesafesi,korkuyorum uzun yürüyüşlere gitmeye geri gelemem diye valla
Rica ederim canım ne demekEvet tatlım çok saol ben hiç Bakmamıştım buralara sadece instagram dan bakıyordum beni aydınlat mış oldun teşekkür ediyorum
Benim ablamın çikolatasına benzemiş bu doğuma kadar bitmişti 2. Yi sipariş vermişti:))))))Rica ederim canım ne demek
144 tanesinin 44nü yedik galiba eşimle birlikte
En son Annem aldı önümuzden yeter bitirdiniz diyo
Zayıfım bana da kilo alma dedi 57 kiloyum almadım da evlendim evleneli inşallah ben takmasam bile çevredekiler üstüme gelince psikolojim bozuluyor teşekkür ederim sağolunKomşum pkolu.Çikolata kisti var.6 ay tedavi gördü.Tedavi derken öyle ilac kullanmadi ama dr yumurta takibi falan yapti.Bütün tetkiklerini yapti.Kilo vermesini istedi.Kendisi soğan suyu içti.Soğan suyundan sonra kisti biraz kuculdü.Diyete basladi 5 kilo verdi.Kendine cok dert edinmedi kistim var cocugum olmaz mi falan diye.Kendiliginden hamile kaldı.Simdi 2 aylık.Benim tavsiyem kilolu isen kilo ver.Aşıri takıntı haline getirip psikolojini bozma.Saracoglunun tarifi ile soğan kürü dene.Ve en önemlisi Allaha tevekkül et dua et.Allah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Yaa deme öyle severim senin göbeğiniValla ben bayramda finish yaptım zaten kontroller dışında cıkmayacağım zaten gören bunun dışarda ne işi var gibi bakıyor çok büyük göbeğim:))
İnşallah öyle yanı herşey alalhtan ama inşam çevreden de baskı görünce daha çok daralıyorBende de var polikist zaten coğu kadında var kafana yük etme sabırsızım deme rahat bırakınca oluyor kendını birseylerle mesgul et ve inofolic hem folik asit hem de polıkıstler icin yardımcı bır ilac ayrıca kilon varsa kilolarını ver yoksa bol bol hareket et ama en önemlisi her dakıka bu fıkre odaklanma Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak öyle düşün demesi kolay diyeceksin ama inan böyle. Allahın izni ile hamile kalacaksın merak etme ve bize mutlaka yaz hamile kaldığında
Kız çok acıyor ya kaşınıyor kaşıyamıyorum da:))) insanlar hep konusuyor canım salla:) 17 gün ne kii diyorsunda bende zaman durdu asla geçmiyor:)) oğlusumda çok agresifleşti çok sert hareketler yapıyor 2 gündür oda sıkıldı galiba:))Yaa deme öyle severim senin göbeğinibenimkide büyük valla hatta geçen bir tane kadın orda bitane olduğuna emin misin dedi,bende evet eminim bitane var dedim ama doğumum yakın büyük olması normal dedim pis pis baktım,hayir sözde İngiliz ve modern bir kadın ama alakası yok beyinsiz olunca ırk fark etmiyor. Seninde zaten çok kalmadı 17 gün ne kii :))))) çok heyecanliii
Canım çok iyi yapmışsın valla ben organizasyonculara çok para verme taraftarı değilim tam benlik bi hareketŞu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyinöpücükler
imza: gizli cimri bsk
Bende bir haftadır devletti mi dogurdum parayı başka şeylere kullanırım diyorum aynı ilgi aynı yatak sadece plansız gelirse bebek doğumuna doktorun giremiyebiliyorŞu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyinöpücükler
imza: gizli cimri bsk
Canım öyle bir öv ki, övmelere doyamaNeren gizli cimri alanen cimriiiii seniiiii:))) kız bukadarını yaptın ya buda senin için iyi şaka şaka süpersin harikasın daha ne yapıcaksın pravoo sana yürü beeeee bu alemde teksin.daha öveyim mi kız:)))))
Yapcak bişey yok kuzumSorma sorma, lohusalığı biz yaşıcaz ama depresyona kocalıklae girecek heralde 40 gün naparlar bilmiyomben zeytinyağı kullanacam kuzum
Kaşınır kuzum kaşınır benimde kaşınıyor valla ama bende kaşımıyorum.Kız çok acıyor ya kaşınıyor kaşıyamıyorum da:))) insanlar hep konusuyor canım salla:) 17 gün ne kii diyorsunda bende zaman durdu asla geçmiyor:)) oğlusumda çok agresifleşti çok sert hareketler yapıyor 2 gündür oda sıkıldı galiba:))
Canım senin kontrollerin kaç günde bir? Düzenli değilse muhtemelen hazırlık kasılmasıdır doktor artık olacağını söyledi bana ben önemsemiyorum bile düzensiz olduğu için ama suyunu nasıl takip ediyorsun?Ya kızlar bugün benim kız 10u geçkin kez kasıldı nst de sancı cıkmadı . Dün cıkmıstı düzensiz olunca doktor gönderdi tetikte ol dedi .hazırlanıyormu kı?
Cimrilikle alakasi yok sadece parayi ağaçtan toplamıyorsun,daha gerekli şeylerde harcama taraftarısınCanım çok iyi yapmışsın valla ben organizasyonculara çok para verme taraftarı değilim tam benlik bi hareket
Aldıklarını görsel olarak paylaşırmısın ben gibi cimrilerede fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?