2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben doğuramicam kız galiba 28li haftalara geri döndüm 2 gündür geziyom tozuyom ne ağrım var ne sızım uykusuzlukta kalmadı 41e nasipse
Meylencigim sakın bunları yapanlarin ki geç geliyormuş deme bana o zaman benim ki 50 haftalık falan olur. Ben kızımı turp gibi haziran sonunda bekliyorum amin❤❤❤

Komşum pkolu.Çikolata kisti var.6 ay tedavi gördü.Tedavi derken öyle ilac kullanmadi ama dr yumurta takibi falan yapti.Bütün tetkiklerini yapti.Kilo vermesini istedi.Kendisi soğan suyu içti.Soğan suyundan sonra kisti biraz kuculdü.Diyete basladi 5 kilo verdi.Kendine cok dert edinmedi kistim var cocugum olmaz mi falan diye.Kendiliginden hamile kaldı.Simdi 2 aylık.Benim tavsiyem kilolu isen kilo ver.Aşıri takıntı haline getirip psikolojini bozma.Saracoglunun tarifi ile soğan kürü dene.Ve en önemlisi Allaha tevekkül et dua et.Allah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Şu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyin öpücükler
imza: gizli cimri bsk

Baaaşak şak şak şak Bravo

Hemen üzülme endişelenme kasılma var diye gelecek değil.Bekler inşallah 2 hafta daha
Y Yademim en son attığı mesajları okudum
günde 3 kere wcye çıkma karnın kasılması nstde sancının 70lere çıkması falan ona olan herşey banada olmuş bu bikaç gün içinde
ondan bi panik oldum doğuruyorum diye
şimdi daha sakinim kendimi dinliyorum sürekli kaç dakikada kasılcam diye
inşallah 2 hafta daha bekler bizim zilli

Neren gizli cimri alanen cimriiiii seniiiii:))) kız bukadarını yaptın ya buda senin için iyi şaka şaka süpersin harikasın daha ne yapıcaksın pravoo sana yürü beeeee bu alemde teksin.daha öveyim mi kız:)))))

İnşallah canım.Herkeste aynı olmuyor ama. @laiyka nin kaç haftadır kasılmaları var.Hakeza @Karasya'nında öyle yanlış hatirlamiyorsam.
Doğarsa da kritik dönem geçti inşallah.Saglikla doğsun Niloş hanım

Sagol canım benim. 2. Annemiz de dogurdu. Farkındaysan yavaş yavaş doğuruyoruz valla 1 hafta sonra bende başlarım doğurmak icin yollar Çok mu kötüyüm?
Dediğini anlamadım ki ben:)) ne yolu niye kötüsün ne diyorsun maskara:))) temmuza doğum kalmıcak bu gidişle bence haziran annelerine taşınalım :))) haziran sonu baya doğum olacak gibi

Meylencigim sakın bunları yapanlarin ki geç geliyormuş deme bana o zaman benim ki 50 haftalık falan olur. Ben kızımı turp gibi haziran sonunda bekliyorum amin❤❤❤
Yok canım hani benim birden bastırdı belirtiler bacak ağrısı kusma vajina batması vs vs herkes dediki doğumun yakın yaklaşıyorum heralde dedim ancak herşey bitti kuş gibiyim

Evet canım geçen hafta 6gümde 1 makat/vajinadan başlayan ağrım oldu. Bu hafta 2 gündür kasıktan başlayan kasılmam oldu, bu sabahta günlük ped koyacak kadar kanamam başladı. Bendeki polip kanamayı başlatıyor. Canımız Allah’a emanet bekliyorum, Rabbim en doğru zamanda nasip edecek bana, o yalnızlarla beraber

Yok canım hani benim birden bastırdı belirtiler bacak ağrısı kusma vajina batması vs vs herkes dediki doğumun yakın yaklaşıyorum heralde dedim ancak herşey bitti kuş gibiyim

Canım doğumdan öncede anneye enerji patlaması geliyor sen yinede iyiyim diye çok yorma kendini

Harikasın

Dediğini anlamadım ki ben:)) ne yolu niye kötüsün ne diyorsun maskara:))) temmuza doğum kalmıcak bu gidişle bence haziran annelerine taşınalım :))) haziran sonu baya doğum olacak gibi
kiz diyorum kiii doğumu hizlandirmak icin merdiven cikim,sicak suya oturayim,hurma yiyeyim bunlari yapip 37-38 haftalarda doğurursam kötü ana mi olurum? Bence de temmuza kimse kalmayacak buralar dutluk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…