Meylencigim sakın bunları yapanlarin ki geç geliyormuş deme banaBen doğuramicam kız galiba28li haftalara geri döndüm 2 gündür geziyom tozuyom ne ağrım var ne sızım uykusuzlukta kalmadı 41e nasipse
Çikolatalar sıcaktan erimiş miydi canımYapabildim mi canımHediyelik Çikolata Çeşitleri & Markaları & Fiyatları - n11
Hediyelik Çikolata ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hediyelik Çikolata çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Merhaba bende polikistik over var 9 aydır evliyim çocuk çok istiyorum hasteneye gittim inofolic diye bir hap kullanıyorum ama çok sabırsızım hemen olsun istiyorum korkuyorum daha doğrusu kistten dolayı olmicak diye önerebileceğiniz başka bişey varmı acaba
Şu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyinöpücükler
imza: gizli cimri bsk
Y Yademim en son attığı mesajları okudumHemen üzülme endişelenme kasılma var diye gelecek değil.Bekler inşallah 2 hafta daha
Neren gizli cimri alanen cimriiiii seniiiii:))) kız bukadarını yaptın ya buda senin için iyi şaka şaka süpersin harikasın daha ne yapıcaksın pravoo sana yürü beeeee bu alemde teksin.daha öveyim mi kız:)))))Şu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyinöpücükler
Y Yademim en son attığı mesajları okudum
günde 3 kere wcye çıkma karnın kasılması nstde sancının 70lere çıkması falan ona olan herşey banada olmuş bu bikaç gün içinde
ondan bi panik oldum doğuruyorum diye
şimdi daha sakinim kendimi dinliyorum sürekli kaç dakikada kasılcam diye
inşallah 2 hafta daha bekler bizim zilli
Sagol canım benim. 2. Annemiz de dogurdu. Farkındaysan yavaş yavaş doğuruyoruz vallaOhh afiyet olsun iyi valla napalım yuvarlana yuvarlana yaşamaya çalışıyoruz:))
Dediğini anlamadım ki ben:)) ne yolu niye kötüsün ne diyorsun maskara:))) temmuza doğum kalmıcak bu gidişle bence haziran annelerine taşınalım :))) haziran sonu baya doğum olacak gibiSagol canım benim. 2. Annemiz de dogurdu. Farkındaysan yavaş yavaş doğuruyoruz valla1 hafta sonra bende başlarım doğurmak icin yollar Çok mu kötüyüm?
Yok canım hani benim birden bastırdı belirtiler bacak ağrısı kusma vajina batması vs vs herkes dediki doğumun yakın yaklaşıyorum heralde dedimMeylencigim sakın bunları yapanlarin ki geç geliyormuş deme banao zaman benim ki 50 haftalık falan olur. Ben kızımı turp gibi haziran sonunda bekliyorum amin❤❤❤
Evet canım geçen hafta 6gümde 1 makat/vajinadan başlayan ağrım oldu. Bu hafta 2 gündür kasıktan başlayan kasılmam oldu, bu sabahta günlük ped koyacak kadar kanamam başladı. Bendeki polip kanamayı başlatıyor. Canımız Allah’a emanet bekliyorum, Rabbim en doğru zamanda nasip edecek bana, o yalnızlarla beraberİnşallah canım.Herkeste aynı olmuyor ama. @laiyka nin kaç haftadır kasılmaları var.Hakeza @Karasya'nında öyle yanlış hatirlamiyorsam.
Doğarsa da kritik dönem geçti inşallah.Saglikla doğsun Niloş hanım
Kızlar ben iyiyim. Bebek gözetim altında halen
Sütüm az az geliyor sağdıkca yolluyorum bebeğe
Yok canım hani benim birden bastırdı belirtiler bacak ağrısı kusma vajina batması vs vs herkes dediki doğumun yakın yaklaşıyorum heralde dedimancak herşey bitti kuş gibiyim
Valla geziyorum iki gündür eve girmiyorum desem yeridir çok sevdim ben bu enerji işiniCanım doğumdan öncede anneye enerji patlaması geliyor sen yinede iyiyim diye çok yorma kendini
HarikasınŞu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyinöpücükler
Dediğini anlamadım ki ben:)) ne yolu niye kötüsün ne diyorsun maskara:))) temmuza doğum kalmıcak bu gidişle bence haziran annelerine taşınalım :))) haziran sonu baya doğum olacak gibi
Aaa ben şok. Hayirli olsun canım maşallah. Okuyamiyordum kac gündürGözün aydın.. Hayırlı olsun canım.. Sağlıkla büyüsün meleğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?