Senden kötü olmaz cıks:) canım zaten doktorlar diyor kolay doğum için yürüyün bol bol hareket edin diye sende hareket et bol bol ama sıcak suyu bilmiyorum:))) bide telkin et hadi cocum hazırsan gel evladım annenin boşuna bekletme diye:) anne karnında telkinler hipnoz etkisi mi ne yapıyormuş:))))kiz diyorum kiii doğumu hizlandirmak icin merdiven cikim,sicak suya oturayim,hurma yiyeyim bunlari yapip 37-38 haftalarda doğurursam kötü ana mi olurum? Bence de temmuza kimse kalmayacak buralar dutluk olacak
Başlayan derken:))))) kimi bitirmediki başlasın canımmmm @Meylen e sor sen bunları o iyi bilir:))))))Kızlar perine masajına veya ilişkiye başlayan var mıı
En doğrusunu yapmışsın valla kuzum o 2000ni çatır çatır ye tatile git ne bileyim kızına bileklikler küpeler al daha iyiŞu doğum organizasyon işinden bugün vazgeçtim. 2000 tl vermek istemedim bir anda, gereksiz geldi. Kızıma hızlıca hacı şeriften çikolata bir de böyle ayılı mayili lavanta kesesi sipariş ettim. Ayaklı balon standı, ayılı kutular, minnoş sepetler aldım. Lohusa şerbeti kapı süsü, odanın süslemesini falan hastane yapıyormuş. Şu an gözlerimde dolar işaretiyle geziyorum. Durup durup kocama beni öv diyip duruyorum. Lütfen sizler de övebilirsiniz, cekinmeyinöpücükler
imza: gizli cimri bsk
Allah seni bildiği gibi yapsın kız hiç gülesim yoktuBaşlayan derken:))))) kimi bitirmediki başlasın canımmmm @Meylen e sor sen bunları o iyi bilir:))))))
Ay kuzumm benimmSenden kötü olmaz cıks:) canım zaten doktorlar diyor kolay doğum için yürüyün bol bol hareket edin diye sende hareket et bol bol ama sıcak suyu bilmiyorum:))) bide telkin et hadi cocum hazırsan gel evladım annenin boşuna bekletme diye:) anne karnında telkinler hipnoz etkisi mi ne yapıyormuş:))))
İçimizde en aktif sensinAllah seni bildiği gibi yapsın kız hiç gülesim yoktu
Perine masajı haftaya aşkıperipellam ilişkide ara verdim fitil kullanıyorum diye oda pazartesi kaldığı yerden devamKızlar perine masajına veya ilişkiye başlayan var mıı
Yok canım erimedi hiçÇikolatalar sıcaktan erimiş miydi canım
Bende öyle WC derdi fena alışveriş merkezindeki tüm katlardaki WC yi ziyaret ettim 2 şer 3 er defa:))) bari yapsam içim de yanmıcak damla damlaAy kuzumm benimmvalla elimden geldiğince yürüyorum 2 adımda bir lavaboya gidiyorum artık o kadar baskı yapıyor ki küçük aslan disari cikmaya korkar oldum lavabo bulamicam diye Ama ben bir konuşayım bizimkiyle belki işe yarar. Salı günü kilosuna bakicaz Eger tombalaksa galiba bana da sezaryen tarihi verecekler
Kız ne alakası varİçimizde en aktif sensin
Tamam cnm Saol ben Bi bakayımCanım n11'e isimli bebek çikolatası yazınca birçok seçenek çıkıyor..
Ney bide haftada 2 :))) hey maşşallah sanaKız ne alakası varyasaklı haftalardan sonra hasta olmadığım zamanlarda haftada Bi iki yapıyom işte yapıyorum denirse tabi
Aynen ya damla damla ama gitmesen kesin çok gelir rezil olurum kaçırırm altima dersinBende öyle WC derdi fena alışveriş merkezindeki tüm katlardaki WC yi ziyaret ettim 2 şer 3 er defa:))) bari yapsam içim de yanmıcak damla damla
Ben de hiç kesmedim bebişimm haftada 1 en az olduPerine masajı haftaya aşkıperipellam ilişkide ara verdim fitil kullanıyorum diye oda pazartesi kaldığı yerden devam
Bir hurma birde ahududu yaprağı çayı kaldı onlara da başlicam
Evet tatlım çok saol ben hiç Bakmamıştım buralara sadece instagram dan bakıyordum beni aydınlat mış oldun teşekkür ediyorumYapabildim mi canımHediyelik Çikolata Çeşitleri & Markaları & Fiyatları - n11
Hediyelik Çikolata ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hediyelik Çikolata çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Artık evden dışarı çıkmıcağım için sorun yok WC de yatar kalkarız artık:)) kime pardon diyosun hepimiz aynı hallerdeyiz:)))))Aynen ya damla damla ama gitmesen kesin çok gelir rezil olurum kaçırırm altima dersinbide doğuma yakın 2 numaraya çok çıkarsınız diyorlar bende son zamanlarda öyleyim şaşırıyorum,gözümü açar açmaz koşuyorum şaşırıyorum kendime Pardon bu muhabbet için
Evet canım geçen hafta 6gümde 1 makat/vajinadan başlayan ağrım oldu. Bu hafta 2 gündür kasıktan başlayan kasılmam oldu, bu sabahta günlük ped koyacak kadar kanamam başladı. Bendeki polip kanamayı başlatıyor. Canımız Allah’a emanet bekliyorum, Rabbim en doğru zamanda nasip edecek bana, o yalnızlarla beraber
Ay bende gelemem gün aşırıya yaBen de hiç kesmedim bebişimm haftada 1 en az olduama biraz daha sayıyı arttırmak lazım hatta gün aşırı ama gün aşırı ilişki beni çok yorar haftada 2 3 olsa, bide perine masajına başlarız ohhh miss yavrum
Tabiiiiii normal doğum yapcanızzzz yaparsınızzzz :))) yapın yapın :)Ben de hiç kesmedim bebişimm haftada 1 en az olduama biraz daha sayıyı arttırmak lazım hatta gün aşırı ama gün aşırı ilişki beni çok yorar haftada 2 3 olsa, bide perine masajına başlarız ohhh miss yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?