2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kiz diyorum kiii doğumu hizlandirmak icin merdiven cikim,sicak suya oturayim,hurma yiyeyim bunlari yapip 37-38 haftalarda doğurursam kötü ana mi olurum? Bence de temmuza kimse kalmayacak buralar dutluk olacak
Senden kötü olmaz cıks:) canım zaten doktorlar diyor kolay doğum için yürüyün bol bol hareket edin diye sende hareket et bol bol ama sıcak suyu bilmiyorum:))) bide telkin et hadi cocum hazırsan gel evladım annenin boşuna bekletme diye:) anne karnında telkinler hipnoz etkisi mi ne yapıyormuş:))))

En doğrusunu yapmışsın valla kuzum o 2000ni çatır çatır ye tatile git ne bileyim kızına bileklikler küpeler al daha iyi

Ay kuzumm benimm valla elimden geldiğince yürüyorum 2 adımda bir lavaboya gidiyorum artık o kadar baskı yapıyor ki küçük aslan disari cikmaya korkar oldum lavabo bulamicam diye Ama ben bir konuşayım bizimkiyle belki işe yarar. Salı günü kilosuna bakicaz Eger tombalaksa galiba bana da sezaryen tarihi verecekler

Bende öyle WC derdi fena alışveriş merkezindeki tüm katlardaki WC yi ziyaret ettim 2 şer 3 er defa:))) bari yapsam içim de yanmıcak damla damla

Bende öyle WC derdi fena alışveriş merkezindeki tüm katlardaki WC yi ziyaret ettim 2 şer 3 er defa:))) bari yapsam içim de yanmıcak damla damla
Aynen ya damla damla ama gitmesen kesin çok gelir rezil olurum kaçırırm altima dersin bide doğuma yakın 2 numaraya çok çıkarsınız diyorlar bende son zamanlarda öyleyim şaşırıyorum,gözümü açar açmaz koşuyorum şaşırıyorum kendime Pardon bu muhabbet için

Perine masajı haftaya aşkıperipellam ilişkide ara verdim fitil kullanıyorum diye oda pazartesi kaldığı yerden devam
Bir hurma birde ahududu yaprağı çayı kaldı onlara da başlicam
Ben de hiç kesmedim bebişimm haftada 1 en az oldu ama biraz daha sayıyı arttırmak lazım hatta gün aşırı ama gün aşırı ilişki beni çok yorar haftada 2 3 olsa, bide perine masajına başlarız ohhh miss yavrum

Artık evden dışarı çıkmıcağım için sorun yok WC de yatar kalkarız artık:)) kime pardon diyosun hepimiz aynı hallerdeyiz:)))))

Ne güzel tevekkül canım.Sana hep dua ediyorum sağlıkla hayirla kavuş bebeğine inşaallah.

Ay bende gelemem gün aşırıya ya adam gün sayıyo zaten 3 kaldı ilacım bugün içiceksin 2 kalacak diye
Perine masajına yağ ne kullansak onu bilemedim işte ne tahriş etmez zarar vermez hindistancevizi mi zeytinyağı mı

Tabiiiiii normal doğum yapcanızzzz yaparsınızzzz :))) yapın yapın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…