2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar burada yazmıştınız adet sancısı gibi ağrılar oluyor diye. Sizde hangi haftalarda olmuştu hatırlıyor musunuz?

Ben daha 32 haftaligim. Sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrı saplanıyor alt bölgelerime ve tam o esnada karnım sertleşiyor. Ortalama 13-16 saniye sürüyor. Ama sık değil . Sabah çok sık oldu 3-4 saat kesildi. Şimdi tekrar başladı. Bir terslik yoktur dimi

Ay kizlar ikinnci nst yi cekindim serumdan sonra kalp atislari normaldi bu seferde biraz sancim cikti smdi yatis verdiler nst takip fln serum taktilar heycan yaptim dogum icin degil gözlem için yatış verdiler de bakalim hayirlisi ağdasız bekliyorum dedim asistana .eve gidip agda yapip gelim yok simdilik bi işimiz yok dedi

Bugunde oldu 3kez sabah şimdi yok canım.belim cok agrıyo .durmayacak bu aceleci kız :) sen nasılsın canım
Bende iyiyim canım. Drumda yok bir cesaret markete çıktım arada kasılma hissediyorum o kadar ilaca hayırlısı bakalım
Canım inşallah bir iki gün sahan durur oğlun. Dualarımız seninle
Haklısın o biraz zor canım yabancılıyolar fazlasıyla
Evet inşallah çok korkmamıştır
Canım ya sende mi hastanedesin Allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırsın inşallah

Slm kızlar, karni aşağı inen varmı? Dogumdan nekadar süre önce iner karin aşağıya.biraz bakindim 36.haftadan itibaren inme olurmuş.benimki hala en tepede. Acaba geçmi gelecek diye dusunuyorum

Canım senin haftalarındayken banada oldu dr nst
Ye soktu sancı çıkmadı ama ihmale gelmez bi git baktır istersen benim bir gün boyunca sürmüştü hatta aralıksız

Kızlar burda Birol iç giyim sitesinden alışveriş yapan vardı galiba kim olduğunu hatırlayamadım. Bir sıkıntı oldu mu acaba site güvenilir midir emin olamadım da?

Kızlar burda Birol iç giyim sitesinden alışveriş yapan vardı galiba kim olduğunu hatırlayamadım. Bir sıkıntı oldu mu acaba site güvenilir midir emin olamadım da?
Ben 3lü takim ve gecelik siparis etmistim canım

Hiç bi sorun yasamadim

Allah yardımcın olsun. Sağlıkla hayrlisyla süreci tamamlarsınız inşallah en uygun vakitte

ağda önemli
Allah yardımcın olsun. Hayrlsiyla kavuşursunuz inşallah en guel vakitte

Slm kızlar, karni aşağı inen varmı? Dogumdan nekadar süre önce iner karin aşağıya.biraz bakindim 36.haftadan itibaren inme olurmuş.benimki hala en tepede. Acaba geçmi gelecek diye dusunuyorum

Benim indi canım. Hatta doktor da dedi, biraz erken inmiş, bayagi aşağıda duruyor dedi. Ama skntili görmedi. Gogsumun tam altindan basliyordu, suan gögsumden 4 parmak aşağıda. Arada bayağı bosluk var.

Kızımda da taa doğum yapacağım hafta inmişti.

Canım senin haftalarındayken banada oldu dr nst
Ye soktu sancı çıkmadı ama ihmale gelmez bi git baktır istersen benim bir gün boyunca sürmüştü hatta aralıksız

Doktoru aradım, Aralıklarını ve süresini soyledim. Yalancı sancı olduğunu söyledi. Tam bu haftalarda basliyormus. Ama ptesi gunu yine de çağırdı gidicem. Artarsa hastaneye git dedi. Şuan aynı devam ediyor.

İyi yapmıssın yat yat insan bunalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…