Haklısın o biraz zor canım yabancılıyolar fazlasıylaİnşallah canım ☺ Onu orda bırakıp gelmek zoruma gitti ya. Patileriyle nasıl sarılıyor yabancı ortam olunca stres oldu
göbek daha tam inmez diye ben şimdilerde içine girebildiğim elbiselerimden birini koydum çantama hazırHastaneden çıkarken ne giyeceksiniz üstünüze. Elbise lazım dimi onun için.
Bende iyiyim canım. Drumda yok bir cesaret markete çıktımBugunde oldu 3kez sabah şimdi yok canım.belim cok agrıyo .durmayacak bu aceleci kız :) sen nasılsın canım
Canım inşallah bir iki gün sahan durur oğlun. Dualarımız seninleKızlar sancılarım 4dkya düşmüştü ve çok fecimağrım vardı geldiğimde. Şimdi 10dkyaçıktı şiddeti 120-130lArı buluyordu. Dün doktora gittim 5dkda 1i bekle dedi hastaneye geldik ilaçları başladılar, enszından 48 saati dolduralım diyoruzki ciğergelişrici işe yarasın. Mesajları okuyamadım herkesten allah razı olsun
Evet inşallah çok korkmamıştırHaklısın o biraz zor canım yabancılıyolar fazlasıyla
Canım ya sende mi hastanedesin Allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırsın inşallahAy kizlar ikinnci nst yi cekindim serumdan sonra kalp atislari normaldi bu seferde biraz sancim cikti smdi yatis verdiler nst takip fln serum taktilar heycan yaptim dogum icin degil gözlem için yatış verdiler de bakalim hayirlisi ağdasız bekliyorum dedim asistana .eve gidip agda yapip gelim yok simdilik bi işimiz yok dedi
Canım senin haftalarındayken banada oldu dr nstKızlar burada yazmıştınız adet sancısı gibi ağrılar oluyor diye. Sizde hangi haftalarda olmuştu hatırlıyor musunuz?
Ben daha 32 haftaligim. Sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrı saplanıyor alt bölgelerime ve tam o esnada karnım sertleşiyor. Ortalama 13-16 saniye sürüyor. Ama sık değil . Sabah çok sık oldu 3-4 saat kesildi. Şimdi tekrar başladı. Bir terslik yoktur dimi
Ben 3lü takim ve gecelik siparis etmistim canımKızlar burda Birol iç giyim sitesinden alışveriş yapan vardı galiba kim olduğunu hatırlayamadım. Bir sıkıntı oldu mu acaba site güvenilir midir emin olamadım da?
Hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz üstünüze. Elbise lazım dimi onun için.
Kızlar sancılarım 4dkya düşmüştü ve çok fecimağrım vardı geldiğimde. Şimdi 10dkyaçıktı şiddeti 120-130lArı buluyordu. Dün doktora gittim 5dkda 1i bekle dedi hastaneye geldik ilaçları başladılar, enszından 48 saati dolduralım diyoruzki ciğergelişrici işe yarasın. Mesajları okuyamadım herkesten allah razı olsun
Ay kizlar ikinnci nst yi cekindim serumdan sonra kalp atislari normaldi bu seferde biraz sancim cikti smdi yatis verdiler nst takip fln serum taktilar heycan yaptim dogum icin degil gözlem için yatış verdiler de bakalim hayirlisi ağdasız bekliyorum dedim asistana .eve gidip agda yapip gelim yok simdilik bi işimiz yok dedi
Slm kızlar, karni aşağı inen varmı? Dogumdan nekadar süre önce iner karin aşağıya.biraz bakindim 36.haftadan itibaren inme olurmuş.benimki hala en tepede. Acaba geçmi gelecek diye dusunuyorum
Canım senin haftalarındayken banada oldu dr nst
Ye soktu sancı çıkmadı ama ihmale gelmez bi git baktır istersen benim bir gün boyunca sürmüştü hatta aralıksız
İyi yapmıssın yat yat insan bunalıyoBende iyiyim canım. Drumda yok bir cesaret markete çıktımarada kasılma hissediyorum o kadar ilaca hayırlısı bakalım
Canım inşallah bir iki gün sahan durur oğlun. Dualarımız seninle
Evet inşallah çok korkmamıştır
Canım ya sende mi hastanedesin Allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırsın inşallah
benim başından beri hep aşağıda hiç yukarı çıkmadıSlm kızlar, karni aşağı inen varmı? Dogumdan nekadar süre önce iner karin aşağıya.biraz bakindim 36.haftadan itibaren inme olurmuş.benimki hala en tepede. Acaba geçmi gelecek diye dusunuyorum
Başka sitelerde 180-200 arası değişen takım burda 135₺ olunca emin olamadımBen 3lü takim ve gecelik siparis etmistim canım
Hiç bi sorun yasamadim
Ben de şimdi veterinerden geliyorum. Oğlum ayılmaya çalışıyor, çok üzgünümKızlar selamKedi oğlumu traşa bıraktım depresyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?