2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim kızı aldık bile kendine geldi
İnşallah seninde çabuk ayılır canım

Başka sitelerde 180-200 arası değişen takım burda 135₺ olunca emin olamadım Bir de eline ulaşması çok uzun sürdü mü canım? Malum ben biraz geç kaldım bu işler için.
Evet benim aldiğim takimda 170 liraydi başka yerlerde
Ordan 110na almıştım
esimde ilk emin olamadı kartinı vermek istememisti ama cok şükür güzel geldi memnun kaldım

Gece sipariş vermiştim sabahı kargoya verilmisti
2gunde elime ulaştı

Tamam canım çok sağol. Ben de ordan alayım o zaman boşuna o kadar fazla vermiyim

Kızlar bugün doğurmazsam daha doğurmam heralde
4cm açıklığım varmış hastanedeyim sancı kesici iğne serum ve ciğer geliştirici olduk.
İnşallah bekleyebildiğiniz kadar beklersiniz. Allah kolaylık versin.
Bende de oluyor arası çok sık olmuyorsa ve günde 10 u geçmiyorsa normal. Takipte ol
Kübra geçmiş olsun. Dikkat et. Eve gitmeden de bi ağdaya uğra ne olur ne olmaz o seni 1 ay götürür zaten.

Ben de şimdi veterinerden geliyorum. Oğlum ayılmaya çalışıyor, çok üzgünüm
Benimki de hala tam ayılamadı sarhoş gibi geziyor yavrum ya kaç saat oldu ben daha çabuk ayılır demiştim. Bir daha yaptırmam sanırım ya çok üzgünüm
Bizim kızı aldık bile kendine geldi
İnşallah seninde çabuk ayılır canım
İnşallah canım sarhoş gibi hala kuzum çok üzgünüm sevmiyorum bu hallerini

İri diye benim de aklımı celdiler ama artık eminim canım tüm USG kere baktım önde falan değilmiş haftası. 33-6 da doğdu bebeğim :))
33+6 çok küçük değilmi ya
kilosu 3ün üstündeydi yanlış hatırlamıyosam
küvezede girmedi
ben 35 olduğum halde küveze girer diyo daha küçük 2 hafta daha dursun diyo
anlamadım valla

Kızlar bu sevi bebenin reflü yataklı babynesti nasıl yıkanıyor ya süngerini çıkaramadım

inş beklesin de öyle gelsin kuzucuk ya
Ayy bu ara herkeste sancılar başladı desenize

Canim Allahh saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah guzel pozitif haberlerini aliriz. Y Yademim den haber varmi kizlsr

bende bugun hallettim agda isini dogumdan once ciksada 1 kerede daha gidip rahat etsem lohusalikta kac cikiyo sanci

Canim gevicic bir durum uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…