Başka sitelerde 180-200 arası değişen takım burda 135₺ olunca emin olamadım Bir de eline ulaşması çok uzun sürdü mü canım? Malum ben biraz geç kaldım bu işler için.
Evet benim aldiğim takimda 170 liraydi başka yerlerde
Ordan 110na almıştım
esimde ilk emin olamadı kartinı vermek istememisti ama cok şükür güzel geldi memnun kaldım
Gece sipariş vermiştim sabahı kargoya verilmisti
2gunde elime ulaştı
Evet benim aldiğim takimda 170 liraydi başka yerlerde
Ordan 110na almıştım
esimde ilk emin olamadı kartinı vermek istememisti ama cok şükür güzel geldi memnun kaldım
Gece sipariş vermiştim sabahı kargoya verilmisti
2gunde elime ulaştı
Kızlar burada yazmıştınız adet sancısı gibi ağrılar oluyor diye. Sizde hangi haftalarda olmuştu hatırlıyor musunuz?
Ben daha 32 haftaligim. Sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrı saplanıyor alt bölgelerime ve tam o esnada karnım sertleşiyor. Ortalama 13-16 saniye sürüyor. Ama sık değil . Sabah çok sık oldu 3-4 saat kesildi. Şimdi tekrar başladı. Bir terslik yoktur dimi
Ay kizlar ikinnci nst yi cekindim serumdan sonra kalp atislari normaldi bu seferde biraz sancim cikti smdi yatis verdiler nst takip fln serum taktilar heycan yaptim dogum icin degil gözlem için yatış verdiler de bakalim hayirlisi ağdasız bekliyorum dedim asistana .eve gidip agda yapip gelim yok simdilik bi işimiz yok dedi
33+6 çok küçük değilmi ya
kilosu 3ün üstündeydi yanlış hatırlamıyosam
küvezede girmedi
ben 35 olduğum halde küveze girer diyo daha küçük 2 hafta daha dursun diyo
anlamadım valla
Kızlar sancılarım 4dkya düşmüştü ve çok fecimağrım vardı geldiğimde. Şimdi 10dkyaçıktı şiddeti 120-130lArı buluyordu. Dün doktora gittim 5dkda 1i bekle dedi hastaneye geldik ilaçları başladılar, enszından 48 saati dolduralım diyoruzki ciğergelişrici işe yarasın. Mesajları okuyamadım herkesten allah razı olsun
Ay kizlar ikinnci nst yi cekindim serumdan sonra kalp atislari normaldi bu seferde biraz sancim cikti smdi yatis verdiler nst takip fln serum taktilar heycan yaptim dogum icin degil gözlem için yatış verdiler de bakalim hayirlisi ağdasız bekliyorum dedim asistana .eve gidip agda yapip gelim yok simdilik bi işimiz yok dedi
Kızlar sancılarım 4dkya düşmüştü ve çok fecimağrım vardı geldiğimde. Şimdi 10dkyaçıktı şiddeti 120-130lArı buluyordu. Dün doktora gittim 5dkda 1i bekle dedi hastaneye geldik ilaçları başladılar, enszından 48 saati dolduralım diyoruzki ciğergelişrici işe yarasın. Mesajları okuyamadım herkesten allah razı olsun