2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oy kuzum benim kıyamam çok mu yaptılar anesteziyi naptılar azıcık can sıkıcı ama geçicek canım

Ay canım hayırlısıyla benimkide bi inseydi.nefes almak iyice güç oldu.en kötüsü de sıvı tuketemiyorum, migdem çok yukarı da olduğu için şu bile içsem sanki çıkacak gibi oluyor. Inmesi için ne yapılır mi acaba.

Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde

Çok geçmiş olsun rabbim korumuş. İnşallah sorun yoktur

Ay çok büyük geçmiş olsun inşallah Bi sıkıntı olmadan atlatırsınız Allah yardımcınız olsunn

Çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. Şükür bir şey olmamış, çok üzüldüm. Yaz bize

canım çok geçmiş olsun
içini ferah tut
inşallah ciddi bişey yoktur
güzel haberlerini bekliyoruz

Canim gevicic bir durum uzme kendini
Sağol canım geçecek inşallah ya üzüldüm
Oy kuzum benim kıyamam çok mu yaptılar anesteziyi naptılar azıcık can sıkıcı ama geçicek canım
Biraz fazla vermişler canım sanırım zaman çabucak geçiverse
Geçmiş olsun canım Allah korumuş. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın süreci

Kızlar bu sancı dediginiz şey, vajinanizdan kakanizi yapacaksınız gibi bir acı mi? Öyleyse araniza hoşgeldim. Ölüyorum şu an
karnın sertleşmesi
bebeğin bi yerde toplanıp kalması
bende dün nstde sancı çıktığında öyle oldu ilk defa
bugünde hala daha devam ediyo
gitsem mi hastaneye bilmiyom

kızlar daha önce celestone ciğer geliştirici iğne vurunanız varmı aranızda
ondan neden bilmiyorum dünden beri kasılmalarım azalacağına arttı sanki
sürekli karnım sert
bide belime kasıklarıma ağrı giriyo birden
sıra bende mi acaba ya

Kızlar bu sancı dediginiz şey, vajinanizdan kakanizi yapacaksınız gibi bir acı mi? Öyleyse araniza hoşgeldim. Ölüyorum şu an
Bende hiç dediğin tarzda bir sancı olmadı. Sancim çıktığında karnım sertlesiyor bebek bir yerde toplanıyordu. Bir keresinde de büyük tuvaletim var da yapamiyormusum gibi bir şeydi. İkinmak geliyordu hep içimden.

Ben vuruldum celestone iğne. Ama kasılma yapmıyor diye biliyorum. Hastane yakınsa git istersen canım. Nst çekerler. Bebeğin hareketleri arttiysa o da kasılma gibi oluyor.

Ben vuruldum celestone iğne. Ama kasılma yapmıyor diye biliyorum. Hastane yakınsa git istersen canım. Nst çekerler. Bebeğin hareketleri arttiysa o da kasılma gibi oluyor.
hareketleri iyi aslında ama emin olamıyorum ya hangi durumda geleyim dedim doktoruma 5 dakikada bir kasılma olursa gel dedi
kasılma var ama 5 dakikada bir değil düzensiz

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah ikinizde daha iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…