Oy kuzum benim kıyamam çok mu yaptılar anesteziyi naptılar azıcık can sıkıcı ama geçicek canımBenimki de hala tam ayılamadı sarhoş gibi geziyor yavrumya kaç saat oldu ben daha çabuk ayılır demiştim. Bir daha yaptırmam sanırım ya çok üzgünüm
İnşallah canım sarhoş gibi hala kuzum çok üzgünümsevmiyorum bu hallerini
Ay canım hayırlısıyla benimkide bi inseydi.nefes almak iyice güç oldu.en kötüsü de sıvı tuketemiyorum, migdem çok yukarı da olduğu için şu bile içsem sanki çıkacak gibi oluyor. Inmesi için ne yapılır mi acaba.Allah yardımcın olsun. Sağlıkla hayrlisyla süreci tamamlarsınız inşallah en uygun vakitte
ağda önemli
Allah yardımcın olsun. Hayrlsiyla kavuşursunuz inşallah en guel vakitte
Benim indi canım. Hatta doktor da dedi, biraz erken inmiş, bayagi aşağıda duruyor dedi. Ama skntili görmedi. Gogsumun tam altindan basliyordu, suan gögsumden 4 parmak aşağıda. Arada bayağı bosluk var.
Kızımda da taa doğum yapacağım hafta inmişti.
Doktoru aradım, Aralıklarını ve süresini soyledim. Yalancı sancı olduğunu söyledi. Tam bu haftalarda basliyormus. Ama ptesi gunu yine de çağırdı gidicem. Artarsa hastaneye git dedi. Şuan aynı devam ediyor.
Ne güzel, acaba hareketsizlikten mi inmiyorki benimki. ödemden dolayı hareketlerim çok kisitlandibenim başından beri hep aşağıda hiç yukarı çıkmadı
Çok geçmiş olsun rabbim korumuş. İnşallah sorun yokturKızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
Ay çok büyük geçmiş olsun inşallah Bi sıkıntı olmadan atlatırsınız Allah yardımcınız olsunnKızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. Şükür bir şey olmamış, çok üzüldüm. Yaz bizeKızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
canım hareketsizlikten çıksa benim hep yukarda olması lazımNe güzel, acaba hareketsizlikten mi inmiyorki benimki. ödemden dolayı hareketlerim çok kisitlandi
canım çok geçmiş olsunKızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sağol canım geçecek inşallah yaCanim gevicic bir durum uzme kendini
Biraz fazla vermişler canım sanırım zaman çabucak geçiverseOy kuzum benim kıyamam çok mu yaptılar anesteziyi naptılar azıcık can sıkıcı ama geçicek canım
Geçmiş olsun canım Allah korumuş. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın süreciKızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
karnın sertleşmesiKızlar bu sancı dediginiz şey, vajinanizdan kakanizi yapacaksınız gibi bir acı mi? Öyleyse araniza hoşgeldim. Ölüyorum şu an
Başak seninki daha çok çatı ağrısı gibi. Sancı adet sancısı gibi.Kızlar bu sancı dediginiz şey, vajinanizdan kakanizi yapacaksınız gibi bir acı mi? Öyleyse araniza hoşgeldim. Ölüyorum şu an
Bende hiç dediğin tarzda bir sancı olmadı. Sancim çıktığında karnım sertlesiyor bebek bir yerde toplanıyordu. Bir keresinde de büyük tuvaletim var da yapamiyormusum gibi bir şeydi. İkinmak geliyordu hep içimden.Kızlar bu sancı dediginiz şey, vajinanizdan kakanizi yapacaksınız gibi bir acı mi? Öyleyse araniza hoşgeldim. Ölüyorum şu an
Ben vuruldum celestone iğne. Ama kasılma yapmıyor diye biliyorum. Hastane yakınsa git istersen canım. Nst çekerler. Bebeğin hareketleri arttiysa o da kasılma gibi oluyor.kızlar daha önce celestone ciğer geliştirici iğne vurunanız varmı aranızda
ondan neden bilmiyorum dünden beri kasılmalarım azalacağına arttı sanki
sürekli karnım sert
bide belime kasıklarıma ağrı giriyo birden
sıra bende mi acaba ya
hareketleri iyi aslında ama emin olamıyorum ya hangi durumda geleyim dedim doktoruma 5 dakikada bir kasılma olursa gel dediBen vuruldum celestone iğne. Ama kasılma yapmıyor diye biliyorum. Hastane yakınsa git istersen canım. Nst çekerler. Bebeğin hareketleri arttiysa o da kasılma gibi oluyor.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah ikinizde daha iyisinizdirKızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?