2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahaha oh aferin kız böyle korkutmak lazim benimki benimle olacak doğum yaparken inşallah ama aramız düzelmezse istemem tek başıma doğurur çıkarım efeler gibi

Seninki de mi almadı gönlünü.Benimkini tehdit ettim mesaj yazdım.Bir tutuştu görmen lazım.Bugün napicak bakalım merak ediyorum.Daha gelmedi eve

Nekadar sonra kalkıp yürüdün canım
Kuzum 3-4 saat sonra sıvı almana izin veriyorlar . Sonrasında da çorba icmene. Valla sanırım 4-5 saat sonra kaldırdılar beni. Kollarimdan tutup. Zaten kalkması aşırı zor. Yürümek bı nebze daha kolay. İlk kalktığımda tuvalete kadar yürüdüm ihtiyacımı görüp tekrar yattım . 3-4 saat sonra yine kalktım wc ye kadar. Sonra kalktigimda gece koridorda yürüdüm. Ama cooookk şükür gaz sancim olmadı. Bı de su fln içerken genzinize kaçmasın çok dikkat edin.

3/4 saat sonraki sıvıya kahve dahil mi:)))

Hahaha oh aferin kız böyle korkutmak lazim benimki benimle olacak doğum yaparken inşallah ama aramız düzelmezse istemem tek başıma doğurur çıkarım efeler gibi
Kocayla öyle mucize bir günde sakın küs kalma kanada lokumum. Istemeden kalbini kırmışsındır belki. Sana en ihtiyaç duyduğum zamanda beni yalnız bırakırsan seni zor affederim de. Güzel yaklaş kocana. 2 gün sonra anne baba olacaksınız ❤❤

Yok zaten anne sütü veriyorum sadece gece bi kez mama veriyorum yoksa 2 saate bi sagdıgımı veriyorum canım .amaaan dünyanın sonu degilya emmezsede emmesin valla aglaya aglaya mahvoldum hem o hem ben .sütüm çekilecegine emmesin

Ben bekliyorum seni :) dert etme sen, haziran takvimi olsa da temmuz u çıkarır bizim dana

Bugün garip bir his var içimde. Teyzem aradı, annem rüyasına girmiş Başak'ı yalnız bırakma, kayinvalidesiyle mutsuz olur demiş. Teyzem Bursa da yaşıyor, zaten gelecekti ama bugün ağlayarak beni aradı sana ben bakıcam diye. O kadar garip hissettim ki.. bir yandan da çok mutlu oldum ❤

Yaaaa tuylerim diken diken oldu birden.. ne mutlu

Bende çok mutlu oldum canım şanslısınki böyle bir teyzen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…