2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde çok acıyor canımm sanırım çatlıyoruz derimiz acıyor o yüzden.. zeytinyağı varsa bi miktar krem niyetine sür hem besler hem acısını alır geçen akşam serindi hava öyle yaptım.. sıcaklarda yağ ve kremden nefret ediyorum
Birde sanki ayakta çok kalınca ve yorulunca artıyor o acıma hissi..

Yarın göndericem canım.Esimin iş yerine yakın hali yıkamaciyi tanıyor.Guzelce tembihliyor mis gibi kupkuru geliyor.Bende Afyondayim sürekli yağışlı bizim birası bir haftadir
Burada da durmadı bi yağmur 🌧 kurumazsa diye çekine çekine yolladık ama 4 5 gün kalınca güzelce yıkamış kurutmuşlarda sermedik ama daha doğumdan bir gün önceden serelim diye düşünüyorum temiz kalsın bi süre

Canım eşimden Allah razı olsun 1 aydır o yapıyo annemle kardeşim zaten döktü her yeri koltuklar halılar perdeler yıkandı onlar büyük işler ama ee yaşanan ev ister istemez toz oluyo yenilen içilen dökülüyor haftalık elimden geldiğince topluyorum silip süpürüyorum işte Her an doğurursam diye toplu bırakmaya çalışıyorum

Sezaryenden kaç gün sonra agrilarin geçti canım. Benim ikinci gün ama dikiş yerlerim biber gibi yanıyor. İdrarimi yaparken de kesik kesik yapıyorum acıyor. Tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı. Doktor sondadan diyo.
1 haftada geçti,ama bende ödem oluştu o sorun oldu bende . Halâ da devam ediyor
İdrar ve gaitada hiç sorun olmadı bende çok şükür
Bol su iç canım

Çocukları eşim denize götürdü.
Ama ben yapılması gereken lâkin göze görünmeyen onca işi yaptıktan sonra vantilatör karşısına yeni geçebildim..

Sezaryenden kaç gün sonra agrilarin geçti canım. Benim ikinci gün ama dikiş yerlerim biber gibi yanıyor. İdrarimi yaparken de kesik kesik yapıyorum acıyor. Tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı. Doktor sondadan diyo.
Benimde öyle canım ama geciyo sonra benim daha bugun gecmeye basladı.yara yerini kuru tut.benım ıslak kalmıs enfeksiyon var cok hemce

Benim içten karnımın içi de dönerken kalkarken açıyor cok

Maşallah canım, hamaratsın hareket de iyi doğumun kolay olur ins.

Kizlar siz onca perdeyi utuluyo musunuz ilk defa duydum. Hem.utu sarartiyo hem de gerek yok ki utulemeye.Ben makinamda sikma programini en.dusuge aliyorum.islak islak asiyorum hic kirsmiyo
Canım perdelerim kırışmıyordu lakin gebelik başında düşük tehlikem varken eşim akıllısı yüksek derece uzun programda yıkamış perdeler Bi çıktı eciş bücüş Bi daha açılmadı mecburen ütülemeye başladım 2 seferdir

Çocukları eşim denize götürdü.
Ama ben yapılması gereken lâkin göze görünmeyen onca işi yaptıktan sonra vantilatör karşısına yeni geçebildim..
Gittim pazarı da yaptım geldim
Evet bide göze görünmemesi insanın zoruna gidiyor
Temizlik nankör ya aman akşama yine aynı olcak

Kizlar siz onca perdeyi utuluyo musunuz ilk defa duydum. Hem.utu sarartiyo hem de gerek yok ki utulemeye.Ben makinamda sikma programini en.dusuge aliyorum.islak islak asiyorum hic kirsmiyo
Aynen ben de öyle yapiyorum 400 devir 30 ya da 40 derece yikiyorum ve makineye koyarken güzelce katliyorum ve kiristirmadan yerlestiriyroum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…