Of ya çok darlandim oturup kalkarken yatarken dönerken karnımın üstü çok acıyor bıçak kesiyor sanki benim dr da bebek kalsın içerde dedikçe daha çok darlaniyorum karnının içi kesik gibi acıyan varmı ben gibi
Benimde çok acıyor canımm sanırım çatlıyoruz derimiz acıyor o yüzden.. zeytinyağı varsa bi miktar krem niyetine sür hem besler hem acısını alır geçen akşam serindi hava öyle yaptım.. sıcaklarda yağ ve kremden nefret ediyorum
Birde sanki ayakta çok kalınca ve yorulunca artıyor o acıma hissi..
Yarın göndericem canım.Esimin iş yerine yakın hali yıkamaciyi tanıyor.Guzelce tembihliyor mis gibi kupkuru geliyor.Bende Afyondayim sürekli yağışlı bizim birası bir haftadir
Burada da durmadı bi yağmur 🌧 kurumazsa diye çekine çekine yolladık ama 4 5 gün kalınca güzelce yıkamış kurutmuşlarda sermedik ama daha doğumdan bir gün önceden serelim diye düşünüyorum temiz kalsın bi süre
@Meylen siz böyle yazınca benim ne çok işim varmış diyorum. Çünkü evde temizlik işi eşimde. O da sil süpür. Dolap perdeler hak getire. Bir tek doğum oncesi koltuk kılıflarını yıkayacağım. Yıkanmaya yerlerini de eşim silecek o kadar
Canım eşimden Allah razı olsun 1 aydır o yapıyo annemle kardeşim zaten döktü her yeri koltuklar halılar perdeler yıkandı onlar büyük işler ama ee yaşanan ev ister istemez toz oluyo yenilen içilen dökülüyor haftalık elimden geldiğince topluyorum silip süpürüyorum işte Her an doğurursam diye toplu bırakmaya çalışıyorum
Sezaryenden kaç gün sonra agrilarin geçti canım. Benim ikinci gün ama dikiş yerlerim biber gibi yanıyor. İdrarimi yaparken de kesik kesik yapıyorum acıyor. Tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı. Doktor sondadan diyo.
Sezaryenden kaç gün sonra agrilarin geçti canım. Benim ikinci gün ama dikiş yerlerim biber gibi yanıyor. İdrarimi yaparken de kesik kesik yapıyorum acıyor. Tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı. Doktor sondadan diyo.
Benimde çok acıyor canımm sanırım çatlıyoruz derimiz acıyor o yüzden.. zeytinyağı varsa bi miktar krem niyetine sür hem besler hem acısını alır geçen akşam serindi hava öyle yaptım.. sıcaklarda yağ ve kremden nefret ediyorum
Birde sanki ayakta çok kalınca ve yorulunca artıyor o acıma hissi..
Benim de öyleydi yıkadım canım artık tül kararmıştı ama halin yoksa boşver. Benim tül de nasıl bir seyse hemen astigim halde o kadar kırışık kaldı ki sinir yaptı anca bana rahatlatmadi
Canım eşimden Allah razı olsun 1 aydır o yapıyo annemle kardeşim zaten döktü her yeri koltuklar halılar perdeler yıkandı onlar büyük işler ama ee yaşanan ev ister istemez toz oluyo yenilen içilen dökülüyor haftalık elimden geldiğince topluyorum silip süpürüyorum işte Her an doğurursam diye toplu bırakmaya çalışıyorum
Kizlar siz onca perdeyi utuluyo musunuz ilk defa duydum. Hem.utu sarartiyo hem de gerek yok ki utulemeye.Ben makinamda sikma programini en.dusuge aliyorum.islak islak asiyorum hic kirsmiyo
Kizlar siz onca perdeyi utuluyo musunuz ilk defa duydum. Hem.utu sarartiyo hem de gerek yok ki utulemeye.Ben makinamda sikma programini en.dusuge aliyorum.islak islak asiyorum hic kirsmiyo
Canım perdelerim kırışmıyordu lakin gebelik başında düşük tehlikem varken eşim akıllısı yüksek derece uzun programda yıkamış perdeler Bi çıktı eciş bücüş Bi daha açılmadı mecburen ütülemeye başladım 2 seferdir