2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah kolaylık versin canım benim de kimsem yok daha sadece perdeleri bitirdim astım , mutfağı ve camları yapamam galiba bu hafta banyo ,WC süpürge toz alma yapsam yetecek bana. Önümüzdeki hafta sonu da bebeklerin hazirligina geçeceğim. En ufak bir şey yapıyorum kasilmalar ağrılar artıyor korkuyorum bırakıyorum. Perdeleri kurutup utulemedim valla çıkarıp astım direk

Çok yorma ama bi gün salonu yap Bi gün yatak odası öyle öyle gitsin annişin komşunda yardımcı olacakmış zaten yüklenme birden bire vallahi o ayak ağrısından temizlik günü ağladım ben şişti damarlarım çatladı foto atsam şok olursun

Ya size komik bir şey soracağım ama gülmeyin. Ben salon perdelerini daha yıkatmadım kullanmıyoruz pek diye o odayı. Şimdi de uğraşmak istemiyorum biraz çaputu çuputu var. 2. Yıl olacak Bir şey olur mu acaba

Benim de öyleydi yıkadım canım artık tül kararmıştı ama halin yoksa boşver. Benim tül de nasıl bir seyse hemen astigim halde o kadar kırışık kaldı ki sinir yaptı anca bana rahatlatmadi

Canım sen ikiz hamilesin ve gurbettesin dikkat et.Ben bişey olsa hemen kv yi komşuları çağırabilirim.Allah yardımcın olsun.Dinlenerek yap

Canım sen ikiz hamilesin ve gurbettesin dikkat et.Ben bişey olsa hemen kv yi komşuları çağırabilirim.Allah yardımcın olsun.Dinlenerek yap
Aynen canım, kendimi taşımaya mecalim kalmadı artık. Sürekli dinlene dinlene yapıyorum her şeyi. Bu hafta 3 gün daha ise gideceğim perşembe izne ayrilsaydim bir daha verimli olurdum herhalde bakalım...

Kolay gelsin kızlar ben perdeleri geçen hafta yıkadım kurtuldum. Makineye çamasır atıldı hastane çantasının eksikleri koyuldu. Eşime koltuklar sildirildi :) kuruyan çamaşırlar katlandı. 1 makine de sonradan alınan bebek eşyaları atıldı:)) haftaya halıları yıkamaya gondercem insallah sonra da temizlikci cagırırım

Canım benim perdelerim krem rengi tül ve guneslikten oluşuyor.Kiri belli oluyor.Senede 3-4 kez falan yıkıyorum.Fon perdesi ve ayrıntısı yok yani.Pencereler fon takmaya uygun değil.Kirli duruyorsa yıka.Çok belli değilse bilemicem

@Meylen siz böyle yazınca benim ne çok işim varmış diyorum. Çünkü evde temizlik işi eşimde. O da sil süpür. Dolap perdeler hak getire. Bir tek doğum oncesi koltuk kılıflarını yıkayacağım. Yıkanmaya yerlerini de eşim silecek o kadar

L lovelypregnamom Bir de kızlar ben beyaz tulleri yıkarken çamaşır deterjanı ile birlikte iki tatlı kaşığı toz bulaşık Makinesi deterjanı attım makinenin icine memnun kaldım beyaz oldular uzun süredir ellenmedigi halde. Renkli fonları da normal sıvı çamaşır deterjanı ile yıkadım

Kolay gelsin canım. Bende hepsini tek basima yaptım halıları eşim yıkadı geri kalan çekmece baza içleri camlar perdeler mutfak evdeki herşeyi kendim yaptım. Benim kaynanam da aynı binada oda aynı bana diyorki temizlik mi yapıyorsun benimkide duruyor diyecektim istersen seninkini de yapayım
Kimseden hayır yok valla mecbur yaptım bende .
Bebeğimin odası kaldı. Oda geldi kurulmayi bekliyor tembel kocam yarın kuracak inşallah ondan sonra bisey kalmıyor doğuma hazırız inşallah .

Ankaradayız bizde havalar çok iyi olmadığından 4 5 gün dediler Çok oyalanmadan gönder olmazsa canım

Yarın göndericem canım.Esimin iş yerine yakın hali yıkamaciyi tanıyor.Guzelce tembihliyor mis gibi kupkuru geliyor.Bende Afyondayim sürekli yağışlı bizim birası bir haftadir

Bende bulaşık makinesi tableti koydum.Tertemiz oldular.

Senin yine iyi 37 numaraymış benim 40 dı şimdi ayakkabı hayatta olmuyor eşim dalga geçiyor 45 numara ayakkabı alalım sana diye .terliklerle idare ediyorum hep şiş elim ayaklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…