AY benim genel temizlik daha bu Cuma yapılacak. Yapılsaydı rahat ederdim.
Halılar 2 güne gelir canım yine de verirken teyit ettirBende daha yarın halıları vericem.
Allah kolaylık versin canım benim de kimsem yok daha sadece perdeleri bitirdim astım , mutfağı ve camları yapamam galiba bu hafta banyo ,WC süpürge toz alma yapsam yetecek bana. Önümüzdeki hafta sonu da bebeklerin hazirligina geçeceğim. En ufak bir şey yapıyorum kasilmalar ağrılar artıyor korkuyorum bırakıyorum. Perdeleri kurutup utulemedim valla çıkarıp astım direkCanım camlar ve mutfak dolapları hariç kendim halledicem mecbur.Bayramdan önce başladım.Butun çekmece dolap içlerini düzenledim.Yikanacak yastık yorgan battaniye örtü ne varsa yıkadım.Ütülenecekleri utuledim.Bugün perdelere geçtim.Çok kötü hissedince uzanıyorum.Benim kv aynı binada perdeleri balkona astım gördü.Sormadi bile temizliğe mi başladın diye.Annecim gelecek babam dizinden ameliyat oldu o toparlayinca.Bi de komşum gelecek camlar ve mutfak dolaplarına.Hastane cantalarim coktan hazir.Allah kimseye muhtaç etmesin.Zor oluyor ama mecbur yapıyoruz.
Çok yorma ama bi gün salonu yap Bi gün yatak odası öyle öyle gitsin annişin komşunda yardımcı olacakmış zaten yüklenme birden bire vallahi o ayak ağrısından temizlik günü ağladım ben şişti damarlarım çatladı foto atsam şok olursunAynen çok gıcık perde ütülemek sağol canim.Ütü masasını yarıya indirdim sandalyeye oturdum öyle ütülüyorum.Ayakta mümkün değil uzun süre kalamam.Ayaklarim 37 nodan 41 noya çıktı davul gibi.
Halılar 2 güne gelir canım yine de verirken teyit ettir
Benim de öyleydi yıkadım canım artık tül kararmıştı ama halin yoksa boşver. Benim tül de nasıl bir seyse hemen astigim halde o kadar kırışık kaldı ki sinir yaptı anca bana rahatlatmadiYa size komik bir şey soracağım ama gülmeyin. Ben salon perdelerini daha yıkatmadım kullanmıyoruz pek diye o odayı. Şimdi de uğraşmak istemiyorum biraz çaputu çuputu var. 2. Yıl olacakBir şey olur mu acaba
Allah kolaylık versin canım benim de kimsem yok daha sadece perdeleri bitirdim astım , mutfağı ve camları yapamam galiba bu hafta banyo ,WC süpürge toz alma yapsam yetecek bana. Önümüzdeki hafta sonu da bebeklerin hazirligina geçeceğim. En ufak bir şey yapıyorum kasilmalar ağrılar artıyor korkuyorum bırakıyorum. Perdeleri kurutup utulemedim valla çıkarıp astım direk
Ankaradayız bizde havalar çok iyi olmadığından 4 5 gün dediler Çok oyalanmadan gönder olmazsa canım2 güne gelmez burda birde hava yağışlı.Bir hafta sürer muhtemelen.
Aynen canım, kendimi taşımaya mecalim kalmadı artık. Sürekli dinlene dinlene yapıyorum her şeyi. Bu hafta 3 gün daha ise gideceğim perşembe izne ayrilsaydim bir daha verimli olurdum herhalde bakalım...Canım sen ikiz hamilesin ve gurbettesin dikkat et.Ben bişey olsa hemen kv yi komşuları çağırabilirim.Allah yardımcın olsun.Dinlenerek yap
Ya size komik bir şey soracağım ama gülmeyin. Ben salon perdelerini daha yıkatmadım kullanmıyoruz pek diye o odayı. Şimdi de uğraşmak istemiyorum biraz çaputu çuputu var. 2. Yıl olacakBir şey olur mu acaba
@Meylen siz böyle yazınca benim ne çok işim varmış diyorum. Çünkü evde temizlik işi eşimde. O da sil süpür. Dolap perdeler hak getire. Bir tek doğum oncesi koltuk kılıflarını yıkayacağım. Yıkanmaya yerlerini de eşim silecek o kadarCanım camlar ve mutfak dolapları hariç kendim halledicem mecbur.Bayramdan önce başladım.Butun çekmece dolap içlerini düzenledim.Yikanacak yastık yorgan battaniye örtü ne varsa yıkadım.Ütülenecekleri utuledim.Bugün perdelere geçtim.Çok kötü hissedince uzanıyorum.Benim kv aynı binada perdeleri balkona astım gördü.Sormadi bile temizliğe mi başladın diye.Annecim gelecek babam dizinden ameliyat oldu o toparlayinca.Bi de komşum gelecek camlar ve mutfak dolaplarına.Hastane cantalarim coktan hazir.Allah kimseye muhtaç etmesin.Zor oluyor ama mecbur yapıyoruz.
Kolay gelsin canım. Bende hepsini tek basima yaptım halıları eşim yıkadı geri kalan çekmece baza içleri camlar perdeler mutfak evdeki herşeyi kendim yaptım. Benim kaynanam da aynı binada oda aynı bana diyorki temizlik mi yapıyorsun benimkide duruyor diyecektim istersen seninkini de yapayımCanım camlar ve mutfak dolapları hariç kendim halledicem mecbur.Bayramdan önce başladım.Butun çekmece dolap içlerini düzenledim.Yikanacak yastık yorgan battaniye örtü ne varsa yıkadım.Ütülenecekleri utuledim.Bugün perdelere geçtim.Çok kötü hissedince uzanıyorum.Benim kv aynı binada perdeleri balkona astım gördü.Sormadi bile temizliğe mi başladın diye.Annecim gelecek babam dizinden ameliyat oldu o toparlayinca.Bi de komşum gelecek camlar ve mutfak dolaplarına.Hastane cantalarim coktan hazir.Allah kimseye muhtaç etmesin.Zor oluyor ama mecbur yapıyoruz.
Ankaradayız bizde havalar çok iyi olmadığından 4 5 gün dediler Çok oyalanmadan gönder olmazsa canım
L lovelypregnamom Bir de kızlar ben beyaz tulleri yıkarken çamaşır deterjanı ile birlikte iki tatlı kaşığı toz bulaşık Makinesi deterjanı attım makinenin icine memnun kaldım beyaz oldular uzun süredir ellenmedigi halde. Renkli fonları da normal sıvı çamaşır deterjanı ile yıkadım
Senin yine iyi 37 numaraymış benim 40 dı şimdi ayakkabı hayatta olmuyor eşim dalga geçiyor 45 numara ayakkabı alalım sana diyeAynen çok gıcık perde ütülemek sağol canim.Ütü masasını yarıya indirdim sandalyeye oturdum öyle ütülüyorum.Ayakta mümkün değil uzun süre kalamam.Ayaklarim 37 nodan 41 noya çıktı davul gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?