2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hastane bebek yatağı süsü yapıyorum belki sizlerede fikir olur kuzular . Ay sanki bir sürü işim yokmuş gibi
Eline sağlık çok güzel görünüyor.
B bibliyofil_k ciğim kız sen adama kanepe sildirip benimle avm mi dolşacaksın yazık kız adamahahahaha. Forum ankaraya gittik eşime bir şeyler aldık çok indirim vardı. Ben oturdum o aldı. Senle buluşalıö bi ara kahve içelim.

Kızlar ne hamarat kocalarınız var ya. Maşallah hepiniz de temizlik yapıyorsunuz ohhhh. Elinize sağlık.

Enerji patlaması yaşıyorsun bence doğumun yakın❤❤❤❤
Haydi hayırlısı guzelım
Kız ben hep böyleydim ya bi ara ağrı sızı vuruyordu oda yok oldu bende bebeklik sen misin öyle yapan dedim geziyorum işleri yapıyorum mesela şimdi yine gezmeye gidicem
Ağzın bal yisin inşallah kuzum

Tül mü fon mu ütülüyorsun canım. Ben tülleri direk asıyorum

Güneşlik ütülüyorum canım.Tullerim düz değil sık dikim.Hic bozulmadı yıkayınca direk asıyorum.Fon perde kullanmıyorum evim ve pencerelerim uygun değil.

Evet kuzum silsin işi ne şimdi de gözleme yapıyor bana canımcım valla içelim bi daha fırsat bulamayız saryacım

Evet onun rengi özellikle çok hoş ama birkez yaptığımda benim midemi bulandırmıştı reyhanını mı çok koydum acaba bilemiyorum tabi

Aa Nasıl yaptin ki acaba canım
Kaynatilmiyor, direkt kaynar suya atılıp bekletiliyo. Ben bir demet reyhana bir buçuk litre kaynar su döküyorum, 3 limon doğrayıp atıyorum, bazen çubuk tarçın kırıyorum, bir bardak şeker koyuyorum soğuyana kadar bekliyo sonra suzuyorum nefis oluyo. Bütün yaz gelen gidene ikram ederim ikinci bardağı istemeyen olmadı hiç :)

Bir de bu serbet kesinlikle soğukken icilmeli. Hatta hafif buzlu olsa daha da iyi olur. O yüzden yazın iyi gidiyor

Kizlar siz onca perdeyi utuluyo musunuz ilk defa duydum. Hem.utu sarartiyo hem de gerek yok ki utulemeye.Ben makinamda sikma programini en.dusuge aliyorum.islak islak asiyorum hic kirsmiyo

Benimkiler kırısiyor canım Güneşlik ler. Mecbur ütülüyorum

Bende vişne kaynatıp.Son 10 dakikada şeker,reyhan,karanfil ve tarçın ekliyorum.Çok nefis oluyor dediğin gibi soğuk olunca daha lezzetli ve içilebilir oluyor

domestic canım çok geçmiş olsun yavruna Allah acil şifa versin.Benim oğlumda bronşit geciriyodu sık sık.Kucukken zor atlatiyodu.Simdi 4 yaş 3 aylık Allaha şükür ayaktan alatıyor ciğere inmiyor boğazda kalıyor enfeksiyon.Insallah senin kuzunda büyüdükçe geçecek kolay atlatacak☝

kızlar bugün aşırı rahatsız hissediyorum karnımın üst kısmı bi yere çarpınca deri morarır dokundukça acır ya öyle acıyor, ne yemek yiyebiliyorum ne bişi. yatınca midem ağzıma geliyor. gerçekten çok darlandım kendimi karnından sıkıştırılmış gibi hissediyorum moralim çok bozuldu

Duamdasin kuzum.Allah yardımcın olsun.Bi avazda sağlıklı kolay doğum nasip olsun inşallah ❤
Allah razı olsun kuzum sağolasın iyi ki varsiniz. Bu arada aklında bulunsun kuzum arada 8 saat fark var olurda yarin benden ses falan çıkmazsa merak etme,diğer arkadaşlara da söylersin

Allah razı olsun kuzum sağolasın iyi ki varsiniz. Bu arada aklında bulunsun kuzum arada 8 saat fark var olurda yarin benden ses falan çıkmazsa merak etme,diğer arkadaşlara da söylersin ❤

Offf o kadar fark var mıydı yahu.Saat kaç şimdi orda?

LaL sagol canım 18inde doğum oldu bizimde... Ben yetişemiyorum ya sayfalar cok hızlı akıyor merak ettiğim için hepsini okumaya da calıştım ama yine olmadı...

Reactions: LaL
kız bin kere maşallah sana.gercekten enerji patlaması yaşıyor olmayasın.yakinda doğurursun böyle giderse.
Canim eline kolluk yazdır.300 eu lük kolluklar hamilelikte ücretsiz.doktoruna soyle yazsin.gece onu takınca birazda olsa hafifliyor ağrıların.cok iyi biliyorum o ağrıları.hic birseyi tutmuyor elin.su an yazıyorum ama ellerim uyuştu bile.ayaklarinda şişiyorsa çorap yazdır.suan hepside bizim için ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…