2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizimki daha tam gun vermedi ama son gittiğimde 38.haftayı 3 4 gun gece alıyoruz dedi.Sen kontrole ne sıklıkla gıdıyorsun canım. Sahsen ben de 37 dolsun gelsin diyorum saglıkla tabi
Önceden ayda bir gidiyordum iki seferdir 3haftada bir gidiyorum...sonraki kontrolüm 6 temmuzda.aslinda bana 38+5te yani 17temmuzda doğum randevusu verecekti ama ben olmaz dedim annem 15temmuzdan sonra izin alamayacak birkaç gün erken alabilir miyiz deyince 11temmuzda anlaştık o zaman da 37+6 oluyoruz çok da erken sayılmaz.oglum 37+2de gelmişti...

Doktor da öyle dedi canım vaktimiz var beklicez küçük hanımı
Oh maşallah canım dönmesi büyük avantaj gerçekten doğal yollardan gelsinler aksi Bi durum olmadıkça
Parmaktan artık korkmuyorum ya orda ki ebe biraz canımı yakmış doktor gayet güzel yaptı yani

Kızlar ben şimdi raporumu aldım. Sisteme de girildi. Bu maaşı nereden ve ne zaman alacağım?? Rapor parasını yani
Canım şöyle oluyo şuan raporun ucu açık doğurunca kapanıcak 2 parça oluyo genelde sgkda tanımlı banka hesabın yoksa pttye yatıyor
170 den de rapor ve süt paranı sorgularsın bazen yatırmıyor çakallar

Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu

Gözün aydın canım Allah bağışlasın en kısa zamanda evinize geçersiniz inşallah

Görüyorsun ki belli olmuyor canım daha 38+2 41i doldurursam sen seyreyle makarayı temmuz 13e sarkıyor senden sonraya bile kalabilirim
Bizim hatunlar hızlı çıktı ben tembel
Sanmam senin o kadar sarkmaz. Bak özlem dediydi dersin Benim her türlü 15 temmuzdan sonrasını bulur. Hatta en son ben dogururum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…