2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dogum yapanlara hayırlı olsun gözünüzaydınSıradaki arkadaslara da kolaylıklar diliyorum.Bakalım sıra ne zaman bize gelecek
Ben evden her çıkışımda yanima hastane çantamı almak istiyorum sanki heran gelicek gibi hissediyorum ama doktorum 11temmuza gün verdi...inşallah dayanırız...

Dün geceki sancilardan dolayı öğlen kontrole gittim, nst de sandım çıktı.rahim ağzı hala kapalı ama bugün akşam yada yarine kotulesebilirsin. Dogum sancıların başlamış ,agrilar artinca direk hastaneye git dedi doktor .uzun aralıklarla gelen ,kısa süren, baskıyla eşlik eden kasik agrım oluyor. Bakalım doğum yakın mi

Bu arada meryem ana oyunu suya kondurdum.koyar koymaz açılmış.insallah faydasını görürüm.

Dün geceki sancilardan dolayı öğlen kontrole gittim, nst de sacim çıktı.rahim ağzı hala kapalı ama bugün akşam yada yarine kotulesebilirsin. Dogum sancıların başlamış ,agrilar artinca direk hastaneye git dedi doktor .uzun aralıklarla gelen ,kısa süren, baskıyla eşlik eden kasik agrım oluyor. Bakalım doğum yakın mi

Bu arada meryem ana otunu suya kondurdum.koyar koymaz açılmış.insallah faydasını görürüm.

Allah yardımcın olsun canım.Bi avazda kolaylıkla sağlıkla kucakla yavrunu

Ben evden her çıkışımda yanima hastane çantamı almak istiyorum sanki heran gelicek gibi hissediyorum ama doktorum 11temmuza gün verdi...inşallah dayanırız...
Bizimki daha tam gun vermedi ama son gittiğimde 38.haftayı 3 4 gun gece alıyoruz dedi.Sen kontrole ne sıklıkla gıdıyorsun canım. Sahsen ben de 37 dolsun gelsin diyorum saglıkla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…