Canım bazen bir sebebi olmaz da dediler. Kaçıncı gün bugün? CAnını sıkma bizim diyorum yükseldi yükseldi düştü. En kötü phototerapi olsa bile korkulacak bişi diilmiş, yeterki kontrol altında olsun. 2 günde bir kontrole götürdük bizde. Beslenmevs. Geçecektir cnm. Erken mi doğmuştu seninki de biraz? Ayrıca sarılık sık karşılaşılan birşey
Kızlarr benim oğluşuö çok tatlıııı:)) sezeryan biraz ağrılı geçti benimm yaa ama şükür bbek çok iyi yanımda minicik mimnacık kilosuna rahmen 54 cm paşam bide pek sessiz
Canım bazen bir sebebi olmaz da dediler. Kaçıncı gün bugün? CAnını sıkma bizim diyorum yükseldi yükseldi düştü. En kötü phototerapi olsa bile korkulacak bişi diilmiş, yeterki kontrol altında olsun. 2 günde bir kontrole götürdük bizde. Beslenmevs. Geçecektir cnm. Erken mi doğmuştu seninki de biraz? Ayrıca sarılık sık karşılaşılan birşey
Kızlar geldim kızışım 3020 gram olmuş ❤
Ama bilin bakalım yaramaz kızım nerde Halaaaa tepelerde kanala girmemiş
Vajinal tuşe çok güzel geçti çatı darlığı yok normal doğuma engel hiç bişey yok ama bu kız gelmiyor
Dip not vajinal tuşeden korkmayın ebe biraz fazla bastırmış sanırım doktorumu hissetmedim bile 30 kere daha girebilirim
Maşallah fıstığa kanala girme bi anlık bisey sanırım merak etme girecektir zamanı gelmemiş daha .
Bende gittim sezeryan için gün almaya baktılar benim akıllı kuzum da dönmüş doğum pozisyonuna girmiş şükür çok mutlu oldum .Bu sefer parmak yemedim ama cuma günü bakacaklar
Sağlık ocağından ebem aradı . Sordu etti bisürü napıyon neediyon işte
Şu topuk kanı mevzusunu sordum da teyid içinmiş tekrarı
Bazen gerek kalmıo dedi
doğumdan 2 gün sonra konuşalım dedi haber ver bana dedi doğurduğunu
Tamam aplaa dedim
Canım sarılık sınırı aşmadığı zaman problem değil. Benim oğlan uzamış sarılık oldu. 3 aya yakın sürdü. Kiloyla erken doğumla da ilgili değil. 39. Hafta 3680 gr. doğmuştu. Kızım daha erken daha düşük kiloda doğdu. O, olmadı mesela. Yine de yenidoğanda sık karşılaşılıyor.
Maşallah fıstığa kanala girme bi anlık bisey sanırım merak etme girecektir zamanı gelmemiş daha .
Bende gittim sezeryan için gün almaya baktılar benim akıllı kuzum da dönmüş doğum pozisyonuna girmiş şükür çok mutlu oldum .Bu sefer parmak yemedim ama cuma günü bakacaklar
Kızlar :) herkese teşekkür ederim alıntı yapmayı beceremiyorum çoklu, 8 de asıl sancılarım başladı sabah, 3 kez kalbi yavaşladı serum oksijen falan topladık, 10.30 gibi doğdu :) kolay ve çabuk oldu şükürler olsun :) Rabbim kalanları bizden daha kolay ve hızlı kavuştursun
Sağol canım çok mutlu oldum valla sezeryanden korkuyordum çünkü bakacak biru lazim ve ben çabuk toparlayamıyorum ameliyatlarda şimdi rahatladım artık kolay doğum için herşeyi deneyebilirim:)