2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benımkide dün 13.51 di beslenme tuvalet falan normal neden yuksek bilmiyorum.sizinkiler neden yuksekmıs peki
Canım bazen bir sebebi olmaz da dediler. Kaçıncı gün bugün? CAnını sıkma bizim diyorum yükseldi yükseldi düştü. En kötü phototerapi olsa bile korkulacak bişi diilmiş, yeterki kontrol altında olsun. 2 günde bir kontrole götürdük bizde. Beslenmevs. Geçecektir cnm. Erken mi doğmuştu seninki de biraz? Ayrıca sarılık sık karşılaşılan birşey

Evet haklısın sık karsılasıyor.36+2 doğdu.bugun 10.gün bugun canım sadece yuzundeydi bacaklarına indi

Maşallah fıstığa kanala girme bi anlık bisey sanırım merak etme girecektir zamanı gelmemiş daha .
Bende gittim sezeryan için gün almaya baktılar benim akıllı kuzum da dönmüş doğum pozisyonuna girmiş şükür çok mutlu oldum .Bu sefer parmak yemedim ama cuma günü bakacaklar

hayır yıllık izin demiyorum . 8 hafta doğum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmaktan bahsediyorum

evet bende kötü bi durum olmazsa çalışmayı düşünüyorum . Nasip artık .
37+1 olduğun gün doktora git ve rapor al canım. O zaman 13 haftanı doğum sonrasına kalıyor.

Kızlar ben şimdi raporumu aldım. Sisteme de girildi. Bu maaşı nereden ve ne zaman alacağım?? Rapor parasını yani

Sağlık ocağından ebem aradı . Sordu etti bisürü napıyon neediyon işte

Şu topuk kanı mevzusunu sordum da teyid içinmiş tekrarı
Bazen gerek kalmıo dedi
doğumdan 2 gün sonra konuşalım dedi haber ver bana dedi doğurduğunu
Tamam aplaa dedim

Evet haklısın sık karsılasıyor.36+2 doğdu.bugun 10.gün bugun canım sadece yuzundeydi bacaklarına indi
Canım sarılık sınırı aşmadığı zaman problem değil. Benim oğlan uzamış sarılık oldu. 3 aya yakın sürdü. Kiloyla erken doğumla da ilgili değil. 39. Hafta 3680 gr. doğmuştu. Kızım daha erken daha düşük kiloda doğdu. O, olmadı mesela. Yine de yenidoğanda sık karşılaşılıyor.

Hadi gözün aydın. Normal doğumu için daha rahat denersin artık

Gozunaydin canim bol koklasmalar artik bebisinle

Hadi gözün aydın. Normal doğumu için daha rahat denersin artık
Sağol canım çok mutlu oldum valla sezeryanden korkuyordum çünkü bakacak biru lazim ve ben çabuk toparlayamıyorum ameliyatlarda şimdi rahatladım artık kolay doğum için herşeyi deneyebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…