2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iç çamaşırını açık renk de desensiz tutmakta fayda var sanırım hele ki son ay... kan yada su sızıntısı olsa anlayamicam

Ilk cümleler resmen beni anlatıyor. Son cümleler için de çok heyecanlandım şu an Bakalım bende nasıl olucak
Mide yanmSı bende hiç olmadı hamileliğimde hem bebeğim saçlı doğdu,doğuma 2 gün kala yok böyle bir mide yanması yandıkça yandı ve sonra doğdu
Ne kadar şanslı bi kız olduğunun farkında mısın? Benim ömrüm çürüdü mide yanmasından Eğer hurafelerde gerçeklik payı varsa, 2 küçük rapunzel doğacak benden
Kızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
Amman allahım maşallah tontikkk Analı babalı sağlıkla büyüsün
kızlar ben doğurdum

iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
Maşallah canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini darısı bize

Kurumus-Maskara E EndoplazmikSeyyahikulum Kızlar gözünüz aydın maşallah darısı başımıza

Şu temizlik bi bitseydi hayirlisi ile.Sağlıkla kazasızca bi dogursaydik.Saglikla mutlulukla analı babalı bi buyutseydik.Tükenmislik sendromumu yaşıyorum acaba
Annem geldi mutfak dolaplarını komple indirdik ne vae ne yok yıkadik kuurladik dolaplar silindi hersey yerine yerlesti yorgunluktan öldüm .... gelen yardimci abla.ustnkapaktan silip gecio dolap icleri bizden ilgi beklioo ( ayaklarim pide gibi suanda

Sağol canım benim. Darisi size inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah senin oğlan da iyidir?

Yemek yedik mutfagı topladık ediyle büdü canım sen napıyosun nasılsın?bu arada ben de 86 kiloyum tam insallah daha cok almam
Oh afiyet ola. Biz de yemek bulaşık, kızı parkta oynatmaca, eve gel, ortalığı yopla 1 makine çamaşır as, 1 makine katla kaldır, kızı uyut, şimdi dizi izliycem ve kapanış Ben de 87 hahaha Tartılara küstüm 90 ı geçmem inşallahhh.
Eki Görüntüle 2281924
Madem gelmiyo bende yemeğe giderim o zaman
Kız maşallah. Bence senin kız sana kafa tutuyor, sen ona ters psikoloji yap. Annem ben bittim, öldüm de bak nasıl doğacak. Sen çocuğumu sürekli gezdiriyorsun, güzel şeyler yiyorsun onun da hoşuna gidiyor. 
Merhabayınnn.Bugün yine temizlik şeysine kendimi heba ettim.Ayaklarimin ağrısından ağlayasım varEvde ellemediğim dolap içi kenar köşe kalmadı neredeyse
Ne yaptın yedek batarya mı taktırdın anlamadım ki canımı çektiriyorsun, işe aş erdiyorsun, ayıp ya 
Eline sağlık, kendini çok yorma yavaş yavaş yap.

Batarya % 1'e indi canım.Bittim.Gece şarj olup yarın ayağa kalkabilirsem devam.Kalkamazsam da çokta tın.Annemle komşumu beklerim artık.

Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah senin oğlan da iyidir?
Göbeği düşünce gün aşırı banyolara başladık. Yıkanınca büyüyecek sanki hissediyoruuummm cuma günü kontrolümüz var 45cm 2570fi. Mama verdiğim gün gazdan ölüyorux onun haric iyiyiz teyzesi eve gitmenin hayalini kuruyoruz.

Çok şükür çok iyi korktuğum sorunları yaşamadık şekerle alakalı hiçbir problemimiz yok. Sürekli uyuyoruz ama pek Uykucu emmeyede alıştı artık maşşallah

Ben de %1 şarj kaldı bünye tükendi bu gün akşam işten çıkar çıkmaz annem geldi, kocalıkla beraber yatak odası, giyinme odası, koridor, oturma odası sildiler cam kapı, süpürdüler, yıkamadan gelen halıları serdiler, perdeleri yıkayıp astılar. Sağ olsunlar.. bende yanlarında yardım ettim eğil kalk, onlar kızsa da yardım etmeye çalıştım pertim çıktı 2 haftadır parayla temizlik için tutacak kadın bulamadım resmen ya, ha bu gün ha yarın diye bu gün başladık sonunda yarında salon, mutfak dolapları ve çatı katı var inşallah temizlik bitmeden doğurmam doktorumun bırak dediği magnezyumu şimdi İÇTİM, ÇÜNKÜ CAMIŞ GİBİ UYUMAK İSTİYORUM benden bu kadar, yarın görüş günüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…