Banada öyle dedi 5. 6. Gün ama o zaman ne anlamı kalıyo tek verilecekse doğduğu yerde alınsaAaa evet olabilir mantikli
Ama hastane zorunlu tutabilir. Biz ikinci kanı 10. Gün vermiştik bu arada. Artik 5. 6. Gün mu çağırıyorlar acaba
Ilk cümleler resmen beni anlatıyor. Son cümleler için de çok heyecanlandım şu anKızlar bu arada size bir şey söyleyeyim. Benim önceden beri bebekle çocukla hiç aram olmamıştır. Kucağıma bile alıp sevmem. Dogana kadar da bir şey anlamamisim meğer. Karnımdayken seviyordum ama doğunca bir baskaymis. Ona bakarken bile gözlerim doluyor. O kadar savunmasız ve minik ki... Bu çocuk napti bana böyle bilmiyorum. Ağlak zirlak bir şey olucam galiba.
Ne kadar şanslı bi kız olduğunun farkında mısın? Benim ömrüm çürüdü mide yanmasındanMide yanmSı bende hiç olmadı hamileliğimde hem bebeğim saçlı doğdu,doğuma 2 gün kala yok böyle bir mide yanmasıyandıkça yandı ve sonra doğdu
Amman allahım maşallah tontikkkKızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
Maşallah canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizekızlar ben doğurdum
iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
Annem geldi mutfak dolaplarını komple indirdik ne vae ne yok yıkadik kuurladik dolaplar silindi hersey yerine yerlesti yorgunluktan öldüm .... gelen yardimci abla.ustnkapaktan silip gecio dolap icleri bizden ilgi bekliooŞu temizlik bi bitseydi hayirlisi ile.Sağlıkla kazasızca bi dogursaydik.Saglikla mutlulukla analı babalı bi buyutseydik.Tükenmislik sendromumu yaşıyorum acaba
Sağol canım benim. Darisi size inşallahIlk cümleler resmen beni anlatıyor. Son cümleler için de çok heyecanlandım şu anBakalım bende nasıl olucak
Ne kadar şanslı bi kız olduğunun farkında mısın? Benim ömrüm çürüdü mide yanmasındanEğer hurafelerde gerçeklik payı varsa, 2 küçük rapunzel doğacak benden
Amman allahım maşallah tontikkkAnalı babalı sağlıkla büyüsün
Maşallah canım geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini darısı bize❤
Kurumus-Maskara E EndoplazmikSeyyahikulum Kızlar gözünüz aydın maşallah darısı başımıza
Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah senin oğlan da iyidir?Canım banada burada doğumda ateşin çıkmasın eşin soğuk uygulama yapsın bebeği kontrol amaçlı küveze koyuyorlar demişti arkadaş. Merak etme tedbir amaçlı, çok geçmişolsun
Maşallah canım senin 4-5 aylık doğmuş sağlığınız nasıl?
G gulayavsar E EndoplazmikSeyyahikulum kızlar geçmiş olsun. Kuzular nasıl?
Çok teşekkür ederim. İnşallahGözün aydın canım Allah bağışlasınen kısa zamanda evinize geçersiniz inşallah
Oh afiyet ola. Biz de yemek bulaşık, kızı parkta oynatmaca, eve gel, ortalığı yopla 1 makine çamaşır as, 1 makine katla kaldır, kızı uyut, şimdi dizi izliycem ve kapanışYemek yedik mutfagı topladık ediyle büdü canım sen napıyosun nasılsın?bu arada ben de 86 kiloyum tam insallah daha cok almam
Kız maşallah. Bence senin kız sana kafa tutuyor, sen ona ters psikoloji yap. Annem ben bittim, öldüm de bak nasıl doğacak. Sen çocuğumu sürekli gezdiriyorsun, güzel şeyler yiyorsun onun da hoşuna gidiyor. 
Ne yaptın yedek batarya mı taktırdın anlamadım kiMerhabayınnn.Bugün yine temizlik şeysine kendimi heba ettim.Ayaklarimin ağrısından ağlayasım varEvde ellemediğim dolap içi kenar köşe kalmadı neredeyse
bu sabahhNe zamaaann
Oh afiyet ola. Biz de yemek bulaşık, kızı parkta oynatmaca, eve gel, ortalığı yopla 1 makine çamaşır as, 1 makine katla kaldır, kızı uyut, şimdi dizi izliycem ve kapanışBen de 87 hahaha Tartılara küstüm 90 ı geçmem inşallahhh.
Kız maşallah. Bence senin kız sana kafa tutuyor, sen ona ters psikoloji yap. Annem ben bittim, öldüm de bak nasıl doğacak. Sen çocuğumu sürekli gezdiriyorsun, güzel şeyler yiyorsun onun da hoşuna gidiyor. 
Ne yaptın yedek batarya mı taktırdın anlamadım kicanımı çektiriyorsun, işe aş erdiyorsun, ayıp ya 
Eline sağlık, kendini çok yorma yavaş yavaş yap.
Göbeği düşünce gün aşırı banyolara başladık. Yıkanınca büyüyecek sanki hissediyoruuummmÇok teşekkür ederim canım benim. İnşallah senin oğlan da iyidir?
Çok şükür çok iyi korktuğum sorunları yaşamadık şekerle alakalı hiçbir problemimiz yok. Sürekli uyuyoruz ama pek Uykucu emmeyede alıştı artık maşşallahCanım banada burada doğumda ateşin çıkmasın eşin soğuk uygulama yapsın bebeği kontrol amaçlı küveze koyuyorlar demişti arkadaş. Merak etme tedbir amaçlı, çok geçmişolsun
Maşallah canım senin 4-5 aylık doğmuş sağlığınız nasıl?
G gulayavsar E EndoplazmikSeyyahikulum kızlar geçmiş olsun. Kuzular nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?