2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yapma ya çok mu zorluyor
Ben de yarın kontrole gidicem sezeryan ayrıntılarını görüşücez

Canım seninki tosuncuk masallah normal olsan çok yırtığın dikişin olurdu böylesi bebiş ve senin için daha iyi oldu. Sezeryanıda zor iri bebeğin

Ben ilk doğumunda sezaryen yaptım çok memnun kaldım çok rahattı normal doğum yapan arkadaşımdan daha çabuk toparlandim ama şuan aşırı korkuyorum ya bu sefer iyi geçmezse diye vajinal doğum da Ne bileyim beceremem ikinamam çocuğu nefessiz bırakırım gibi saçma olduğunu bildiğim ama yine de korktuğum kuruntularım yüzünden düşünmüyorum sanırım kusarak çıkarmak daha cazip

Katılıyorum.İkinci sezeryanı olucam korkuyorum başıma ne geleceğini bildiğim için.Büyük bi ameliyat sonuçta.Bende tanıdığım samimi olduğum herkese normal olma şansınız varsa sonuna kadar deneyin diyorum.

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bebeğin ❤

Ben halıları bizim kız emeklemeye başladığı zaman verecegim yıkamaya ❤ daha 1 sene bile olmadı. Şimdi doğum öncesi kadınlar gelecek yine, perdeler koltuklar halılar silinecek, mutfak dolapları falan filan. Hiihhh yaniii diyeceğim o ki ben biraz daha yuvarlansam olur mu
Kız bu arada şaka maka ben yine daha yeni eve girdim. Çocuk gelmeden herşeyi yapasım geliyor. Yada her söze, ay ben yapamam çocuk olunca diyorum inşallah psikolojim bozulmaz yaa

Herkezin aynı olacak diye birşey yok ablamın çok iyi geçti sezeryanı mesela ama benim fenadı.doğumda da sonrasında da .o yüzden keyfi yapmayın kızlar sezeryanı

Şöyle parça parça da onaylayabiliyolar canım çalıştığın kurumun muhasebesinden rica edebilirsin bana 2 parça almak mantıklı geliyo açıkçası

Ee onu yaptım gelmedi ki canım 2 hafta evden çıkmadım şimdi yokmuş gibi davranıyorum bakalım buna ne tepki vericek

Canım seninki tosuncuk masallah normal olsan çok yırtığın dikişin olurdu böylesi bebiş ve senin için daha iyi oldu. Sezeryanıda zor iri bebeğin
Valla öyle zormuş ameliyat boyunca öğürdüm nabzımda iyi değildi acele edildi etrafımda bir sürü insan toplandı falan filan dediğiö gibi bebek kadar da plesanta varmış benimki zordu işde ama geçti gitti şükür Rabbim herkeze kolay su gibi doğum nasip etsin inşallah

Ohhhhh ne güzel hadi yine iyisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…