2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
P pelinim Kurumus-Maskara G gulayavsar eger gözumden kacan varsa artı o arkadaslar tebrik ederim sağlıkla buyutun huzurulu uzun ömürleriniz olsun inşallah
Ve kızlar yarın ben de doğuruyorum Allah kısmet ederse sabah 8 de.. inşallah bu defa sağlıkla huzurla kucaklamak nasip olur yavrumu hepınızın dualarını beklıyorum ilk bos vaktımde de yazarım inşallah

Sağlıkla kucagına alırsın inşallah kuzum duam seninle

C Cheerful teacher canımmmmm. Sağlıklı doğum olsun inşallahhhhh. Kuzunun kokusunu içine çek hemen, ikinize de sağlık diliyorum. Çok heyecanlandım sizin için. Dualarım sizinle siz ikiniz de çok güçlüsünüz. Yarın buluşma günüüüü

Hayırlı kolay bi doğum olsun inşallah sağ salim al kucağına inşallah.

Kızlar napıyorsunuz. Ne var ne yok
Hiç iyi değilim Midem yanıyo napsam fayda etmiyo, burnum tıkalı, kulağım tıkalı, hemoroid oldum yine, sağ bacağım ağrıyo yürürken topallıyorum, sürekli wcye gidiyorum, meme uçlarım acıyo ve çoook sıcak Kendimi son 2 hafta diye telkin ediyorum ama her şey üst üste gelince siniri bozuluyor insanın. Kızlar doğumdan sonra geçiyor mu bu yanmalar hemoroidler? Nolur geçiyo diyin lavitabellamk

Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla kavuşursun sende inşallah

çok şükür biz çok iyiyiz
3690 gr doğdu benim tosuncuk 37+3te
küvezede girmedi beraber çıktık odaya

Çok teşekkür ederim. Bende şimdiden seni tebrik ediyorum

nedenki canım
benim öyle zor geçmedi

Kurumus-Maskara sen naptın msjını görmedim bebek nasıl sen nasılsın?
Kuzum ben 12 saat suni sancidan sonra sezaryen oldum,o sırada ateşim çıktı,bebeğimin de ateşi çıktı 2 gün kuvezde gözetim altinda olacak. Ben iyiyim dikiş yerim agriyor ayağa kalktıkça. Sen nasilsin kuzum? Hersey yolunda mi?

Oy masallah kuzuma kurban olurum. Daha da iyi olacak aslan parçası Bizim küçükler çok güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…