2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Aa gerçekten mi? Ama doğum anında ıkınırken kazalar olmaz mı ki
Olsun, zaten olacağı varsa oluyor. Çünkü her zaman bağırsaklarda az miktarda kaka vardır. Lavma yapılsa da yapılmasa da. Ebeler hep der biz kakalı çisli doğumları severiz diye

Yani insani şeyler düşününce ama son zamanlarda bunları düşünüyorum valla yalan yok
Ya bunlar inan en son düşünülecek şeyler, o an aklına bile gelmez. Gelen ebe veya doktor alt örtüsünü kaldırır gider. Hasta bakıcı yenisini serer o kadar. O an tek düşüneceğin şey bebegin ve ona sağlıkla kavuşmak. Diğerlerine hiç takılma aklına bile getirme

Yani insani şeyler düşününce ama son zamanlarda bunları düşünüyorum valla yalan yok
Benim dikisim atılırken sabahın altısı, doktor çok açım diye söylüyordu hemşireye hemşire de ona bisküvi getirdi ona yediriyordu düşün. O kadar alışıklar ki..

On
Benim dikisim atılırken sabahın altısı, doktor çok açım diye söylüyordu hemşireye hemşire de ona bisküvi getirdi ona yediriyordu düşün. O kadar alışıklar ki..
Onlar alisikta biz degiliz Valla.hep aklima bu geliyo hatta diyorum Doktorumu kadin mi secseydim Erkek ya daha cekinirim sanki

Kızlar normal doğum yapanlar benim merak ettiğim konu lavman
Hepinize yaptılar mı nasıl oldu?

Lavman falan yapılmadı.
Doğumda kakanı yapabilirsin. Hatta yapmalısın. Çünkü bu doğru ıkındığını gösterir, der benim ebe.
Benim suda doğum olduğu halde rahatlardı.
Yatakta doğum için altınıza tek kullanımlık örtü seriyorlar ve sen ıkınmakla meşgulken, onlar bezi değiştirip seni temizliyorlar..
Vajinanın hemen altından makatı kapatıyorlar bi çeşit kağıt mendille, sen yaptıkça onlar temizliyor:
Ve inan kimse aaaa mıçıyosun şekerim demiyo orda. Diyemez..
Çünkü tamamen normal ve doğal bir süreç bu..
Aman diyim baskıyı reddedip kendinizi tutmaya çalışmayın, boş yere süreci uzatmayın

Doğru Allah bilir kaç tane görmüşlerdir neler gelmiştir başlarına ama bizim ilk olunca
Bi ablam vardı doğuma gitmiş sancı odasına almışlar kapı açık çapraz odada doktor kadını fırçalamış utanmıyor musun böyle gelmeye insan temizlenir falan diye oda kalkmış napsaydı bu sancının arasında kuaföre mi gitseydi ne biçim insansınız diye bağırmış böyleleri de var

Lohusalik

Ben bunu coktan dusunuyorum Hatta Banu Cifcinin videosunu izlerken sey demisti dogum esnasinda kadinlar kakalarini yapacaklar diye cekiniyorlar falan lavma yapilabilir diye.
Yapılması yapılmaması değilde işte insan çekiniyor belki çok normal belki takmicaklar bile ama bi daha nerde görücez mantığıyla ilerlemek lazım galiba

Doğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi ❤❤❤
Benim oğlum aynı ben şimdilik. İlk doğduğum gün fotoğrafım var hastanede insanlara söylüyordum bana benziyor diye yok benzemiyo diyorlardı. O fotoğrafımı gösteriyorum aaaa evet haklısın diyorlar :)

Allah ne verdiyse salıcaz o zaman işemeli mıçlamalı ayin yapıcaz kısacası
Valla işte ilk olunca insan sapıtıyormuş son günlerde bunu düşünüyorum ayıp günah değil elbette

Doğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi ❤❤❤
benimki benim kopyam
herkes bana benzetiyo

Eklentiler

• E2A1EDB8-B268-4827-8567-45F9C164F9D9.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 85
On

Onlar alisikta biz degiliz Valla.hep aklima bu geliyo hatta diyorum Doktorumu kadin mi secseydim Erkek ya daha cekinirim sanki
İşte diyorum ya o sancılar arasında o aklına gelmiyor bile. Şimdi düşünüyoruz bunları. Sonra boş yere dert etmişim diyeceksiniz
Öyle doktor mu olurmuş ya ne saçma. Ben de hep tam tersi normal diyen doktor ve ebelerle karşılaştım. Allah iyilerle karsılaştırsın. Ortalık batacak tabi. Doğuruyoruz..

Benim doktor rahat Bi kadın açık açık herşeyi söyleyen çatı muayenesinde bakmadan yapan kasma rahat ol normal vs diye ilerleyen biri oh oh vajina mis gibi doğurursun diyo teknik konuşmaz hatta ilişkiyi sorduğumda bile erkeklerin çükleri Bi sürü mikrop taşıyor kocayı görmeyi bırakıyoruz falan dedi takılcağını sanmıyorum doktorumdan yana inşallahta öyle olur

Allah ne verdiyse salıcaz o zaman işemeli mıçlamalı ayin yapıcaz kısacası
Valla işte ilk olunca insan sapıtıyormuş son günlerde bunu düşünüyorum ayıp günah değil elbette
Tabi ki ilk diye böyle düşünmen çok normal. Ben de düşündüm. Hatta havuzda iki sancı arası ebeye “sanırım engel olamicam” demiştim. Kadın herhangi bişeye engel olma, sadece vücudun ne yapmak istiyorsa onu dinle ve yap demişti.. 15 dk sonrası bebek kucakta
Komik bi not: Suda doğum için kullandıkları minik süzgeçler var

Yurtdışı daha rahat relax bu konuda canım ya bizim bazı ebeler hemşireler zannedersin profesör öyle kasıntılar öyle büyük görüyorlar ki kendilerini ağızlarına yapıştırırsın yani
Doktorların bazıları kendini ilah ilan etmiş zaten iyilerle güzel insanlarla karşılaşalım zaten zor bi süreç iyice zorlaştırmasınlar neler duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…