2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
+1
Dediklerinin hepsine ek olarak bacaklar kapalı yatamıyorum kemiklerim batıyo sanki vajinama bişey koymuşlar gibi
Litfen biz olalım artık

Bana da doktor oyle soyledi canim kafasi.onden gidiyo dedi. Bakalim cumartesi.umarim esitlenmistir. Ama hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun. Cunku biz bilemeyiz hangisi daha iyi bizim icin. Onde gitmesinde de vardir bir hayir diyelim
aynen hangisi bebeklerimiz ve bizim içi sağlıklı olacaksa o olsun tabiki :) bende pazartesi 35+6da gideceğim.

Bu hikayede hep anlatılır he :)
Devlet hastanelerinde derler hatta böyle diye

Buzdolabının iç organlarını yıkadım balkona koydum kurumasını bekliyorumOnları yerleştirince mutfak dolaplarının alt kısmında ne var ne yok boşaltıp yıkayıp kurutup yerleştiricem.Arkadas ne çok çekmece dolap varmış evde hayret diyorum susuyorum

O biraz ütopikmiş işte
Sıkar biraz yani istersem balıksırtı örer giderim leynnn parasıyla değil mi
Şuan yapamazlar eskiden böyle değilmiş ki ilk zamanları özel devlet farkı yokmuş yani
Şuan zaten özeller biraz daha özenli çok bık bık yapamıyorlar çünkü müşteri olarak bakılıyoruz

Sen çok aşırı yorucu şeyler yapıyosun canım ya
Sürekli Eğilmeyi kalkmayı gerektiren şeyler bunlar allah korusun son haftaların dikkatli olmalısın bence
Dr um ayakkabımın bağcığı için kontrolsüz eğildiğimi gördü kontrolde onu bile söyledi bana biliyomusun gerçekten değmez boşver

canım bunları yapmak için çok geç kalmışsın boşver bence son haftalarımız biraz daha sıkalım dişimizi

kuzum depend kullandın mı sezeryandan sonra bir arkadaş havasızlıktan enfeksiyon yaptığını söylemişti.
hastanede kullandım canım doğumdan çıktıktan sonra
dün eve geldim kanamam daha az normal ped kullanıyorum şimdi
yarın kontrole gidicem inşallah yoktur enfeksiyon
banyomuda yaptım dün gelince
yarın yazarım doktordan gelince

inşallah yoktur canım maşallah atlattın darısı bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…