Ayy kızlar ben artık dayanamıyorum pes ettim çok korkuyorum ama doğurayım istiyorum artık geceleri heryerim acıyor tam uyıdum derken hoopp çiş sonra tekrar uyumaya çalışma kan ter içinde kalma terim çarşafları ıslatıyor o derece yani kısaca sıradaki ben olsam fena olmaz
Bende babyme aldım köpük şampuanı yeni doğan ama çok kötü kokusu var bna mı bozuk geldi acaba netten sipariş verdim benim midem bulandı o kokudan ekşimsi gibi
Bana da doktor oyle soyledi canim kafasi.onden gidiyo dedi. Bakalim cumartesi.umarim esitlenmistir. Ama hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun. Cunku biz bilemeyiz hangisi daha iyi bizim icin. Onde gitmesinde de vardir bir hayir diyelim
Doğru Allah bilir kaç tane görmüşlerdir neler gelmiştir başlarına ama bizim ilk olunca
Bi ablam vardı doğuma gitmiş sancı odasına almışlar kapı açık çapraz odada doktor kadını fırçalamış utanmıyor musun böyle gelmeye insan temizlenir falan diye oda kalkmış napsaydı bu sancının arasında kuaföre mi gitseydi ne biçim insansınız diye bağırmış böyleleri de var
Buzdolabının iç organlarını yıkadım balkona koydum kurumasını bekliyorumOnları yerleştirince mutfak dolaplarının alt kısmında ne var ne yok boşaltıp yıkayıp kurutup yerleştiricem.Arkadas ne çok çekmece dolap varmış evde hayret diyorum susuyorum
Şuan yapamazlar eskiden böyle değilmiş ki ilk zamanları özel devlet farkı yokmuş yani
Şuan zaten özeller biraz daha özenli çok bık bık yapamıyorlar çünkü müşteri olarak bakılıyoruz
Buzdolabının iç organlarını yıkadım balkona koydum kurumasını bekliyorumOnları yerleştirince mutfak dolaplarının alt kısmında ne var ne yok boşaltıp yıkayıp kurutup yerleştiricem.Arkadas ne çok çekmece dolap varmış evde hayret diyorum susuyorum
Sen çok aşırı yorucu şeyler yapıyosun canım ya
Sürekli Eğilmeyi kalkmayı gerektiren şeyler bunlar allah korusun son haftaların dikkatli olmalısın bence
Dr um ayakkabımın bağcığı için kontrolsüz eğildiğimi gördü kontrolde onu bile söyledi bana biliyomusun gerçekten değmez boşver
hastanede kullandım canım doğumdan çıktıktan sonra
dün eve geldim kanamam daha az normal ped kullanıyorum şimdi
yarın kontrole gidicem inşallah yoktur enfeksiyon
banyomuda yaptım dün gelince
yarın yazarım doktordan gelince
hastanede kullandım canım doğumdan çıktıktan sonra
dün eve geldim kanamam daha az normal ped kullanıyorum şimdi
yarın kontrole gidicem inşallah yoktur enfeksiyon
banyomuda yaptım dün gelince
yarın yazarım doktordan gelince