Doğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi
Ay bu ne yaaa
Ben de ayniyim. Ben bu uykuyla cocuga nasil bakacagim diyorum. Insallah bana ceker bari. Oglene kadar uyumam ama geceleri uyuyorum. Bazen cok sıkısmıs olarak uyaniyorum o kadar. Gunduz de kanepede uzandigim gibi uyuyup gidiyorum.Benim bebek doğunca ben poku yedim yaa. Kız masallah diyeyim de, gece bi yatiyorum en az 7-8 saat deliksiz uyuyorum benSabah çiş torbam patlamayacak gibi olsa daha uyuyacağım. Kahvaltı yapiyorum 1 saat daha şekerleme yapiyorum. Sonra akşamüstü bu sefer yatağıma yatıp en az 1-2 saat daha uyuyorum Sizi okuyunca bende gariplik var kesin diyorum. Vampirellalar sizi ❤❤❤
Çok fena nazar degdirdimBenim bebek doğunca ben poku yedim yaa. Kız masallah diyeyim de, gece bi yatiyorum en az 7-8 saat deliksiz uyuyorum benSabah çiş torbam patlamayacak gibi olsa daha uyuyacağım. Kahvaltı yapiyorum 1 saat daha şekerleme yapiyorum. Sonra akşamüstü bu sefer yatağıma yatıp en az 1-2 saat daha uyuyorum Sizi okuyunca bende gariplik var kesin diyorum. Vampirellalar sizi ❤❤❤
Arkadaşın ne yiyip içiyor kafası maşallahVee Başak Hanım gezmelerde yeni geldi yine.
Bugün bi arkadaşıma kanala girmiş, vajinamin üstünde neredeyse kafası öyle düşün dedim. Ee ıkınsana o zaman çabucak çıksın diyoPok mu kızım bu ıkınarak istediğimde çıkarayım dedim. Kusura bakma annecim, teyzelerin biraz şapşal
Hayırlı sabahlarrrrr.Eller,ayaklar duba gibi.
Meylen rüyamda doğumun basliyodu.Ayin 6 sında ya da gününün dolmasına 6 gün kala.Hadi hayırlısı
Biri daha beni doğurtmuştu ama olmadıHayırlı sabahlarrrrr.Eller,ayaklar duba gibi.
Meylen rüyamda doğumun basliyodu.Ayin 6 sında ya da gününün dolmasına 6 gün kala.Hadi hayırlısı
al bendende o kadar .. Bir yorgunluk bir ağırlık atılıp gidiyorum çocuk gik dese uyanırdım simdi babası ilgileniyor onu bile duymuyorum öyle yorgunum öyle yorgunBen de ayniyim. Ben bu uykuyla cocuga nasil bakacagim diyorum. Insallah bana ceker bari. Oglene kadar uyumam ama geceleri uyuyorum. Bazen cok sıkısmıs olarak uyaniyorum o kadar. Gunduz de kanepede uzandigim gibi uyuyup gidiyorum.
Oy canım benim, güzel duygular bunlar, darısı bizlereKızı emzir oğlan uyanır, oğlanı emzir tekrar kızı tekrar oğlanı ... geceleri bu döngü bitmiyooor Allahtan anaları uyku düşkünü değil uyumadan da yaşayabiliyor ancak hayal gerçek karışmaya başladıemzirip yerine yatırdığım bebeyi yatağımda arıyorum ezmeyim diye tekrar tekrar kontrol ediyorum yerine bırakmış mıydım eyvah çocuk ezildi, babayı bir hışımla sarsıyorum bebeyi ezeceksin ahh lohusalık
Günaydın efenim..
Yanıltıcı oluyor kuzu, benim ilk kızım doğduğunda herkes aynı anası dedi 2 yaşından sonra çocuk değişmeye başladı şimdi 8 yaşında babasının burnundan düşmüş gibi benle alakası kalmadıDoğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi❤❤❤
İnşallah canımm ne kadar ağırlaştığını zorlandığını tahmin edebiliyorum, Doğum sonrası müthiş bir rahatlık oluyor kuş gibi hafifliyor insan, kızlarımla markete okula gidiyoruz nasıl mutlular şükürler olsunOy canım benim, güzel duygular bunlar, darısı bizlere
Senin yeni olan bir seyse Hamileliktendir. Ben.oldu bitti boyleyim. Ama uykum hafiftir aglasa falan hemen uyanirim kesinal bendende o kadar .. Bir yorgunluk bir ağırlık atılıp gidiyorum çocuk gik dese uyanırdım simdi babası ilgileniyor onu bile duymuyorum öyle yorgunum öyle yorgun
Evet belli oluyor bende öyleDoğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi❤❤❤
Heh aman iyi olunda canımcımGünaydın efenim..
Doğurmak şu an için programımımda yok..
Dün dışarda bi sancı yakaladı ama doğum sancısı olmadığı için bekledim bi kahve söyledim, geçince eve döndüm..
Pazartesiye kadar bütün belirtiler sancılar gözardı.. Ultrasonda bebeği görcem inşallah..
hamilelikte muhtemelen .. Benim uykum çok hafif değil ama Bebekken gik dese uyanıyordum simdi 3 yaşına geldi suya cise çocuk uyandırıyor benim ruhum duymuyorSenin yeni olan bir seyse Hamileliktendir. Ben.oldu bitti boyleyim. Ama uykum hafiftir aglasa falan hemen uyanirim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?