2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi ❤❤❤

Ay bu ne yaaa maşallah herkes doğurmuş çok sevindim Allah bebislerinizi sizlere bağışlasın güzel anneler bizim taşınma işlemleri bitti, eve yerleştik çok şükür ama cookkkk yorulduk. Dr istirahat verdi, 2 hafta sonra da çatı muayenesi yapicam kafa olarak hazır gel dedi. İnşallah bizler de yavrularımizi hayırlısıyla kucagimiza alırız Hepinize sevgiler

Ben de ayniyim. Ben bu uykuyla cocuga nasil bakacagim diyorum. Insallah bana ceker bari. Oglene kadar uyumam ama geceleri uyuyorum. Bazen cok sıkısmıs olarak uyaniyorum o kadar. Gunduz de kanepede uzandigim gibi uyuyup gidiyorum.

Çok fena nazar degdirdimbu gün kesin uyuyamayacaksın

Arkadaşın ne yiyip içiyor kafası maşallah ben tuvaletimi bile istediğimde yapamıyorum hatta diyorum bunu yapamıyorum daha bebeği nasıl çılarıcam

Hayırlı sabahlarrrrr.Eller,ayaklar duba gibi.

Meylen rüyamda doğumun basliyodu.Ayin 6 sında ya da gününün dolmasına 6 gün kala.Hadi hayırlısı

Bugünde 26 sıymış kız bugün mü doğuracaksın yoksa.6 rakamı ve doğumunun başladığını gördüm

Ben de ayniyim. Ben bu uykuyla cocuga nasil bakacagim diyorum. Insallah bana ceker bari. Oglene kadar uyumam ama geceleri uyuyorum. Bazen cok sıkısmıs olarak uyaniyorum o kadar. Gunduz de kanepede uzandigim gibi uyuyup gidiyorum.
al bendende o kadar .. Bir yorgunluk bir ağırlık atılıp gidiyorum çocuk gik dese uyanırdım simdi babası ilgileniyor onu bile duymuyorum öyle yorgunum öyle yorgun

Oy canım benim, güzel duygular bunlar, darısı bizlere

__karamel__ nerdesin acabası gizli gizli doğurmuyosun inşallah
Günaydın efenim..
Doğurmak şu an için programımımda yok..
Dün dışarda bi sancı yakaladı ama doğum sancısı olmadığı için bekledim bi kahve söyledim, geçince eve döndüm..
Pazartesiye kadar bütün belirtiler sancılar gözardı.. Ultrasonda bebeği görcem inşallah..

Doğum yapan beybis anneleri, bebeginiz ilk doğduğunda size yada babaya benzediği belli oluyor mu? Böyle ilk doğduklarında buruşuk buruşuk oluyorlar ya alien gibi ❤❤❤
Yanıltıcı oluyor kuzu, benim ilk kızım doğduğunda herkes aynı anası dedi 2 yaşından sonra çocuk değişmeye başladı şimdi 8 yaşında babasının burnundan düşmüş gibi benle alakası kalmadı
Oy canım benim, güzel duygular bunlar, darısı bizlere
İnşallah canımm ne kadar ağırlaştığını zorlandığını tahmin edebiliyorum, Doğum sonrası müthiş bir rahatlık oluyor kuş gibi hafifliyor insan, kızlarımla markete okula gidiyoruz nasıl mutlular şükürler olsun darısı sizlere

al bendende o kadar .. Bir yorgunluk bir ağırlık atılıp gidiyorum çocuk gik dese uyanırdım simdi babası ilgileniyor onu bile duymuyorum öyle yorgunum öyle yorgun
Senin yeni olan bir seyse Hamileliktendir. Ben.oldu bitti boyleyim. Ama uykum hafiftir aglasa falan hemen uyanirim kesin

Kizlar idrara cikma sikliginin azalmasi da dogumin yaklastigina isaretmis artik dogru mu bilmiyorum

Heh aman iyi olunda canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…