2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar normal doğum yapanlar benim merak ettiğim konu lavman
Hepinize yaptılar mı nasıl oldu?
benim sezeryan olduğu halde yapıldı canım
ama doğumdan sonra
gazımı çıkaramadığım için yapıldı
hiçbişey yokmuş bende nasıl olcak diye tribe girdim doktor lavman yapılsın dediğinde
şırınga gibi bişeyle popondan sıvı gönderiyo hemşire 10 dk içinde tuvalete çıkıyosun

flsini bilmem ben kızım 37+3te doğdu 50 cm

Biliyorum canım 2 kere yapıldı bana o hissi sevmiyorum 5 dakika tutmak bile işkence ya yapılcak durumda olmazsam yapıldıktan sonra yinede gelir mi doğum ıkınma esnasında kaza olur mu diye düşünüyorum hep
Ama mıçabiliyomuşuz rahat takılmak lazım sanırım

Ayy kızlar ben artık dayanamıyorum pes ettim çok korkuyorum ama doğurayım istiyorum artık geceleri heryerim acıyor tam uyıdum derken hoopp çiş sonra tekrar uyumaya çalışma kan ter içinde kalma terim çarşafları ıslatıyor o derece yani kısaca sıradaki ben olsam fena olmaz

Oh maşallah kuzuşuna
Boyunu ve FL sormuyorum ben ya artık ultrason bile almıyorum zaten yanıltıcı oluyor Bi laf vardır bodur tavuk her daim piliçtir minyon olsun boşver
kiloya kesinlikle takılmayın kızlar
perşembe günü 3074 gr dedi
pazartesi 3690 doğurdum
3 günde 600 gr almamıştır heralde
yanlış hesaplıyolar

Aynen dogru soyluyosun. benim Bir tanidigim dogum yaparken basucundaki demiri sıkıyormus agridan hemsire bagiriyomus ne yapiyosun demiri yamulttun boyle vicdansizlar cok

Hastane sormadı. Lavman yapıldı. Doktor doğum öncesi bana diyor ki tuvaletin gelirse kesinlikle çekinme. Yapabilirsin. Meğer bebek aşağı inince sanki tuvaletin var hissi oluşuyormuş. Sen de bunu ıkınmak için kullanıyorsun. Doğum gerçekleşince o his bitiyor.

Aynen dogru soyluyosun. benim Bir tanidigim dogum yaparken basucundaki demiri sıkıyormus agridan hemsire bagiriyomus ne yapiyosun demiri yamulttun boyle vicdansizlar cok
Şimdiye kadar 1 kere denk geldi oda babam kaza geçirmişti hastaneyi birbirine kattım inşallah denk gelmez hele de doğumda mahfederim yani gerçi özeller biraz daha rahat devlete nazaran iyilerle karşılaşalım inşallah

Yapıcak bişey yok canım salıcaz artık tabiki utanırım ama o an belki aklıma bile gelmez bilemiyoruz işte cahillik resmen

evet bizimkinin kafası da önden gidiyor normal olmayacak gibi geliyor
Canım onunda Bi sınırı vardır doktorun karar verir illaki mesela geçen gittiğimde benden önceki gebe 41. Haftaya girmiş 4 kilo üzeri çocuk ama kafası sınır içindeymiş doktor dediki normale zorluyoruz hala denicez bakıcsz son an karar vericez

ben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.
Bende babyme aldım köpük şampuanı yeni doğan ama çok kötü kokusu var bna mı bozuk geldi acaba netten sipariş verdim benim midem bulandı o kokudan ekşimsi gibi

benimde doğuma yakın çok terlemelerim olmuştu

evet bizimkinin kafası da önden gidiyor normal olmayacak gibi geliyor
Bana da doktor oyle soyledi canim kafasi.onden gidiyo dedi. Bakalim cumartesi.umarim esitlenmistir. Ama hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun. Cunku biz bilemeyiz hangisi daha iyi bizim icin. Onde gitmesinde de vardir bir hayir diyelim

Amanınn buraları pohh kokutmuşunuz :))

Normal tabi kızlar ya ablam neler görüyo benim hemşire
Ki dünyanın en titiz insanı idi meslekten önce havlusuna yastık kılıfına işaret olsun diye nakış yapardı
İç çamaşırlarını falan ayrı yıkardı asla aynı makineye attırmazdı
Sonra nöbetlerden olduğu yerde sızmaya başladı yastık mastık hakgetire çok güzel terbiye etti onu bu meslek
Çok insani şeyler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…