- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
benim sezeryan olduğu halde yapıldı canımKızlar normal doğum yapanlar benim merak ettiğim konu lavman
Hepinize yaptılar mı nasıl oldu?
flsini bilmem ben kızım 37+3te doğdu 50 cmKızlar dün kontrole gittim 3100 gram olmuş kekliğimmama boyu kısa biraz dedi, dün 37+6 idi FLsi 36+0dı. Doktor bi sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı iki tarafta da en kısa boylu benim, ben dışında herkes mübarek upuzun benim günümle yakın olanlar sizin FL kaç çıkıyor? Benim fl 71 çıktı
Biliyorum canım 2 kere yapıldı bana o hissi sevmiyorum 5 dakika tutmak bile işkence ya yapılcak durumda olmazsam yapıldıktan sonra yinede gelir mi doğum ıkınma esnasında kaza olur mu diye düşünüyorum hepbenim sezeryan olduğu halde yapıldı canım
ama doğumdan sonra
gazımı çıkaramadığım için yapıldı
hiçbişey yokmuş bende nasıl olcak diye tribe girdim doktor lavman yapılsın dediğinde
şırınga gibi bişeyle popondan sıvı gönderiyo hemşire 10 dk içinde tuvalete çıkıyosun
kiloya kesinlikle takılmayın kızlarOh maşallah kuzuşuna
Boyunu ve FL sormuyorum ben ya artık ultrason bile almıyorum zaten yanıltıcı oluyorBi laf vardır bodur tavuk her daim piliçtir minyon olsun boşver
Aynen dogru soyluyosun. benim Bir tanidigim dogum yaparken basucundaki demiri sıkıyormus agridan hemsire bagiriyomus ne yapiyosun demiri yamulttun boyle vicdansizlar cokYurtdışı daha rahat relax bu konuda canım ya bizim bazı ebeler hemşireler zannedersin profesör öyle kasıntılar öyle büyük görüyorlar ki kendilerini ağızlarına yapıştırırsın yani
Doktorların bazıları kendini ilah ilan etmiş zateniyilerle güzel insanlarla karşılaşalım zaten zor bi süreç iyice zorlaştırmasınlar neler duyuyoruz
Hastane sormadı. Lavman yapıldı. Doktor doğum öncesi bana diyor ki tuvaletin gelirse kesinlikle çekinme. Yapabilirsin. Meğer bebek aşağı inince sanki tuvaletin var hissi oluşuyormuş. Sen de bunu ıkınmak için kullanıyorsun. Doğum gerçekleşince o his bitiyor.Biliyorum canım 2 kere yapıldı bana o hissi sevmiyorum 5 dakika tutmak bile işkence ya yapılcak durumda olmazsam yapıldıktan sonra yinede gelir mi doğum ıkınma esnasında kaza olur mu diye düşünüyorum hep
Ama mıçabiliyomuşuz rahat takılmak lazım sanırım
Evet benim doktorum da dedi kafa çapı önemli artık normal doğum için kiloya takılmıyoruz dedikiloya kesinlikle takılmayın kızlar
perşembe günü 3074 gr dedi
pazartesi 3690 doğurdum
3 günde 600 gr almamıştır heralde
yanlış hesaplıyolar
kuzum depend kullandın mı sezeryandan sonra bir arkadaş havasızlıktan enfeksiyon yaptığını söylemişti.kiloya kesinlikle takılmayın kızlar
perşembe günü 3074 gr dedi
pazartesi 3690 doğurdum
3 günde 600 gr almamıştır heralde
yanlış hesaplıyolar
Şimdiye kadar 1 kere denk geldi oda babam kaza geçirmişti hastaneyi birbirine kattım inşallah denk gelmez hele de doğumda mahfederim yani gerçi özeller biraz daha rahat devlete nazaran iyilerle karşılaşalım inşallahAynen dogru soyluyosun. benim Bir tanidigim dogum yaparken basucundaki demiri sıkıyormus agridan hemsire bagiriyomus ne yapiyosun demiri yamulttun boyle vicdansizlar cok
evet bizimkinin kafası da önden gidiyor normal olmayacak gibi geliyorEvet benim doktorum da dedi kafa çapı önemli artık normal doğum için kiloya takılmıyoruz dedi
Yapıcak bişey yok canım salıcaz artık tabiki utanırım ama o an belki aklıma bile gelmez bilemiyoruz işte cahillik resmenHastane sormadı. Lavman yapıldı. Doktor doğum öncesi bana diyor ki tuvaletin gelirse kesinlikle çekinme. Yapabilirsin. Meğer bebek aşağı inince sanki tuvaletin var hissi oluşuyormuş. Sen de bunu ıkınmak için kullanıyorsun. Doğum gerçekleşince o his bitiyor.
Canım onunda Bi sınırı vardır doktorun karar verir illaki mesela geçen gittiğimde benden önceki gebe 41. Haftaya girmiş 4 kilo üzeri çocuk ama kafası sınır içindeymiş doktor dediki normale zorluyoruz hala denicez bakıcsz son an karar vericezevet bizimkinin kafası da önden gidiyor normal olmayacak gibi geliyor
ben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.Kızlar, losyon ve şampuan ne aldınız yeni doğan için? Hangi markanın hangi ürünü? Fotoğraf atabilir misiniz
Bende babyme aldım köpük şampuanı yeni doğan ama çok kötü kokusu varben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.
benimde doğuma yakın çok terlemelerim olmuştuAyy kızlar ben artık dayanamıyorum pes ettim çok korkuyorum ama doğurayım istiyorum artık geceleri heryerim acıyor tam uyıdum derken hoopp çiş sonra tekrar uyumaya çalışma kan ter içinde kalma terim çarşafları ıslatıyor o derece yani kısaca sıradaki ben olsam fena olmaz
Bana da doktor oyle soyledi canim kafasi.onden gidiyo dedi. Bakalim cumartesi.umarim esitlenmistir. Ama hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun. Cunku biz bilemeyiz hangisi daha iyi bizim icin. Onde gitmesinde de vardir bir hayir diyelimevet bizimkinin kafası da önden gidiyor normal olmayacak gibi geliyor
Lavman falan yapılmadı.
Doğumda kakanı yapabilirsin. Hatta yapmalısın. Çünkü bu doğru ıkındığını gösterir, der benim ebe.
Benim suda doğum olduğu halde rahatlardı.
Yatakta doğum için altınıza tek kullanımlık örtü seriyorlar ve sen ıkınmakla meşgulken, onlar bezi değiştirip seni temizliyorlar..
Vajinanın hemen altından makatı kapatıyorlar bi çeşit kağıt mendille, sen yaptıkça onlar temizliyor:
Ve inan kimse aaaa mıçıyosun şekerim demiyo orda. Diyemez..
Çünkü tamamen normal ve doğal bir süreç bu..
Aman diyim baskıyı reddedip kendinizi tutmaya çalışmayın, boş yere süreci uzatmayın ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?