2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende babyme aldım köpük şampuanı yeni doğan ama çok kötü kokusu var bna mı bozuk geldi acaba netten sipariş verdim benim midem bulandı o kokudan ekşimsi gibi
Ay öyle diyince bende kokladım evet biraz değişik kokuyor. Ben baby&me çamaşır deterjanı aldım toz o da sanki böyle kokuyodu ama yıkayınca koku falan kalmadı. Ben şampuanı mağazadan aldım bu arada

Ay hadi baya ağırlaştım ya
Gözlerim doldu, maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsin
Maşallah kuzuna bence gayet iyi. Doktor ne bilir
benimki benim kopyam
herkes bana benzetiyo
Oy sana maşallah melekkkkkk
Kızlar jokerdeki multimalt içeceklerini deneyen oldu mu süt artmasına katkısı olur mu?
Bende yaramıştı canım.

Kızlar birde akıntı durumlarınız ne alemde benim yoğun akıntım var yeşile yakın sarı doğuma yakın normal diye düşündüğüm için birde dr alttan bızdıklamaya kalkmasın diye dr a demedim ama normaldir heralde kaşıntı filan yok bu arada

Ama mecbur birinin yapması gerekiyor.Dinlenerek dikkat ederek yapmaya çalışıyorum.

inşallah yoktur canım maşallah atlattın darısı bize :)
normali yaşamadım bilmiyorum ama sezeryan doğuranları küçümseyenleri sezeryan yapmaya davet ediyorum sıkıyosa yapsınlar yani öyle kesiyolar alıyolar ne varki oda doğum mu diyenlerin ağzına kürekle vurucam

Kızlar normal doğum yapanlar benim merak ettiğim konu lavman
Hepinize yaptılar mı nasıl oldu?
Canım gebeokulunda eğer ogün tuvalete çıktıysanız lavman yaptırmayabilirsiniz demişti. Dr banu tuvalet hissinin ıkınmayın engellediğini kadının tuvaletimi yapacağım korkusuyla doğru ıkınmadığını söylemişti. Açıkcası bana lavman yapılmadı ama 6cm açıklıktan sonra epidural taktırdım epidural sonrası yataktan kaldırmadılar idrar sondası takıldı o büyük rahatlık sağladı bana.

Benim de öyle hiç umrumda değil doğsunlar artık iki gündür çok daraldim sıkıntıdan ağlıyorum birde dün oğlum kafasını cama vurdu bir ses çıktı kafadan sanırsın patladı geceyi acilde geçirdik artık normal hayata dönmek istiyorum doğsun yaz bitsin sonbahar gelsin

Canım normal değil renkli akıntı doktoruna söyle fitil antibiyotik başlayabilir normal doğumda bebeğe bulaşma riski var ben 3 kutu fitil 3 kutu antibiyotik bitirdim akıntım normale döndü

Peki doğumda kaçak oldu mu
Evet onu bende okumuştum eğer o gün çok sık tuvalete gittiyseniz söyleyin lavman yaptırmayabilirsiniz diye ama yapılması avantaj sanırım anladığım kadarıyla

Doğumda ev temiz olsun istiyorum.Bebekten dip köşe yapamam zaten.Daha erken yapsam yine kirlenecekti
ben bayram tatilinde annemle dolapları buzdolabını mutfağı bitirdim geçen hafta da perdeleri yıkadım eşim taktı. onlar öyle hemen kirlenmez zaten dolap içlerini yılda 1 defa falan yapıyoruz tamamen boşaltarak. temizlik için de 1 gün bir abla vardı onu çağırcam inşallah haftaya falan.

Kesinlikle katılıyorum canım iki doğumunda kolay olduğunu düşünmüyorum açıkçası sonuçta kapalı ameliyatta 2 delik açıldı diye günlerce yatıyorlar ama konu sezaryen olunca ameliyat olarak görmüyorlar
Birinde sancı çekiyorsun belki ertesi güne üçüncü güne bişey kalmıyor diğerinde o an bişey anlamıyorsun ama sonrasında acısını yaşıyorsun

Çocuk işte rahat durmuyor çarpıyor kendini sağa sola ciddi birşeyi yoktur inşallah
Kesinlikle yaz bitsin bu nasıl bir sıcakkkk

Kızlar bugün ayağa kalkmamla bi ağrı bi sancı oluyor ki anlatamam ..bıçak batması gibi.. yani nerenin nasıl ağrıdığı acıdığı belli değil ama fena bugün .. Niye ki dun yorulmam bugunu etkiler mi sabah beri kalktık oturdukça batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…