Ay öyle diyince bende kokladım evet biraz değişik kokuyor. Ben baby&me çamaşır deterjanı aldım toz o da sanki böyle kokuyodu ama yıkayınca koku falan kalmadı. Ben şampuanı mağazadan aldım bu aradaBende babyme aldım köpük şampuanı yeni doğan ama çok kötü kokusu varbna mı bozuk geldi acaba netten sipariş verdim benim midem bulandı o kokudan ekşimsi gibi
Ay hadi baya ağırlaştım yaYanıltıcı oluyor kuzu, benim ilk kızım doğduğunda herkes aynı anası dedi 2 yaşından sonra çocuk değişmeye başladı şimdi 8 yaşında babasının burnundan düşmüş gibi benle alakası kalmadı
İnşallah canımm ne kadar ağırlaştığını zorlandığını tahmin edebiliyorum, Doğum sonrası müthiş bir rahatlık oluyor kuş gibi hafifliyor insan, kızlarımla markete okula gidiyoruz nasıl mutlular şükürler olsundarısı sizlere
Maşallah kuzuna bence gayet iyi. Doktor ne bilirKızlar dün kontrole gittim 3100 gram olmuş kekliğimmama boyu kısa biraz dedi, dün 37+6 idi FLsi 36+0dı. Doktor bi sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı iki tarafta da en kısa boylu benim, ben dışında herkes mübarek upuzun benim günümle yakın olanlar sizin FL kaç çıkıyor? Benim fl 71 çıktı
Oy sana maşallah melekkkkkkbenimki benim kopyam
herkes bana benzetiyo
Bende yaramıştı canım.Kızlar jokerdeki multimalt içeceklerini deneyen oldu mu süt artmasına katkısı olur mu?
Bende yaramıştı canım.
Sen çok aşırı yorucu şeyler yapıyosun canım ya
Sürekli Eğilmeyi kalkmayı gerektiren şeyler bunlar allah korusun son haftaların dikkatli olmalısın bence
Dr um ayakkabımın bağcığı için kontrolsüz eğildiğimi gördü kontrolde onu bile söyledi bana biliyomusun gerçekten değmez boşver
canım bunları yapmak için çok geç kalmışsın boşver bence son haftalarımız biraz daha sıkalım dişimizi
normali yaşamadım bilmiyorum ama sezeryan doğuranları küçümseyenleri sezeryan yapmaya davet ediyorum sıkıyosa yapsınlar yani öyle kesiyolar alıyolar ne varki oda doğum mu diyenlerin ağzına kürekle vurucaminşallah yoktur canım maşallah atlattın darısı bize :)
Kızlar jokerdeki multimalt içeceklerini deneyen oldu mu süt artmasına katkısı olur mu?
Canım gebeokulunda eğer ogün tuvalete çıktıysanız lavman yaptırmayabilirsiniz demişti. Dr banu tuvalet hissinin ıkınmayın engellediğini kadının tuvaletimi yapacağım korkusuyla doğru ıkınmadığını söylemişti. Açıkcası bana lavman yapılmadı ama 6cm açıklıktan sonra epidural taktırdım epidural sonrası yataktan kaldırmadılar idrar sondası takıldı o büyük rahatlık sağladı bana.Kızlar normal doğum yapanlar benim merak ettiğim konu lavman
Hepinize yaptılar mı nasıl oldu?
Benim de öyle hiç umrumda değil doğsunlar artık iki gündür çok daraldim sıkıntıdan ağlıyorum birde dün oğlum kafasını cama vurdu bir ses çıktı kafadan sanırsın patladı geceyi acilde geçirdik artık normal hayata dönmek istiyorum doğsun yaz bitsin sonbahar gelsinKızlar birde akıntı durumlarınız ne alemde benim yoğun akıntım var yeşile yakın sarı doğuma yakın normal diye düşündüğüm için birde dr alttan bızdıklamaya kalkmasın diye dr a demedim ama normaldir heralde kaşıntı filan yok bu arada
İçini bi şekilde rahatlatmaya çalış canım mecbur değilsinAma mecbur birinin yapması gerekiyor.Dinlenerek dikkat ederek yapmaya çalışıyorum.
Canım normal değil renkli akıntı doktoruna söyle fitil antibiyotik başlayabilir normal doğumda bebeğe bulaşma riski var ben 3 kutu fitil 3 kutu antibiyotik bitirdim akıntım normale döndüKızlar birde akıntı durumlarınız ne alemde benim yoğun akıntım var yeşile yakın sarı doğuma yakın normal diye düşündüğüm için birde dr alttan bızdıklamaya kalkmasın diye dr a demedim ama normaldir heralde kaşıntı filan yok bu arada
Peki doğumda kaçak oldu muCanım gebeokulunda eğer ogün tuvalete çıktıysanız lavman yaptırmayabilirsiniz demişti. Dr banu tuvalet hissinin ıkınmayın engellediğini kadının tuvaletimi yapacağım korkusuyla doğru ıkınmadığını söylemişti. Açıkcası bana lavman yapılmadı ama 6cm açıklıktan sonra epidural taktırdım epidural sonrası yataktan kaldırmadılar idrar sondası takıldı o büyük rahatlık sağladı bana.
Yok canım olmadı.Peki doğumda kaçak oldu mu
Evet onu bende okumuştum eğer o gün çok sık tuvalete gittiyseniz söyleyin lavman yaptırmayabilirsiniz diye ama yapılması avantaj sanırım anladığım kadarıyla
ben bayram tatilinde annemle dolapları buzdolabını mutfağı bitirdim geçen hafta da perdeleri yıkadım eşim taktı. onlar öyle hemen kirlenmez zaten dolap içlerini yılda 1 defa falan yapıyoruz tamamen boşaltarak. temizlik için de 1 gün bir abla vardı onu çağırcam inşallah haftaya falan.Doğumda ev temiz olsun istiyorum.Bebekten dip köşe yapamam zaten.Daha erken yapsam yine kirlenecekti
Oh süper o zaman olmayabiliyor demek ki sağol canımYok canım olmadı.
Kesinlikle katılıyorum canım iki doğumunda kolay olduğunu düşünmüyorum açıkçası sonuçta kapalı ameliyatta 2 delik açıldı diye günlerce yatıyorlar ama konu sezaryen olunca ameliyat olarak görmüyorlarnormali yaşamadım bilmiyorum ama sezeryan doğuranları küçümseyenleri sezeryan yapmaya davet ediyorum sıkıyosa yapsınlar yani öyle kesiyolar alıyolar ne varki oda doğum mu diyenlerin ağzına kürekle vurucam
Çocuk işte rahat durmuyor çarpıyor kendini sağa sola ciddi birşeyi yoktur inşallahBenim de öyle hiç umrumda değil doğsunlar artık iki gündür çok daraldim sıkıntıdan ağlıyorum birde dün oğlum kafasını cama vurdu bir ses çıktı kafadan sanırsın patladı geceyi acilde geçirdik artık normal hayata dönmek istiyorum doğsun yaz bitsin sonbahar gelsin
Yaaa şurda ne kaldıki ne ara fayda edecekCanım normal değil renkli akıntı doktoruna söyle fitil antibiyotik başlayabilir normal doğumda bebeğe bulaşma riski var ben 3 kutu fitil 3 kutu antibiyotik bitirdim akıntım normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?