Yok şükür ilk defa tomografi çektiler ve ben gık diyemedim çünkü öyle bir ses çıktı ki kafadan dedim çayları kafatasını dikiş attılar daha doğrusu zimbaladilar kafasini
normali yaşamadım bilmiyorum ama sezeryan doğuranları küçümseyenleri sezeryan yapmaya davet ediyorum sıkıyosa yapsınlar yani öyle kesiyolar alıyolar ne varki oda doğum mu diyenlerin ağzına kürekle vurucam
Kızlar bugün ayağa kalkmamla bi ağrı bi sancı oluyor ki anlatamam ..bıçak batması gibi.. yani nerenin nasıl ağrıdığı acıdığı belli değil ama fena bugün .. Niye ki dun yorulmam bugunu etkiler mi sabah beri kalktık oturdukça batiyor
Selam kızlar doğuranlar var mı. Benim bebeklerim hafif sarılık atlatıyor onları değerleri düşsün diye sürekli beslemeye çalışıyorum. Foruma giriyorum yazmak için birinden biri hemen kalkıyor mümkün olmuyor.
normali yaşamadım bilmiyorum ama sezeryan doğuranları küçümseyenleri sezeryan yapmaya davet ediyorum sıkıyosa yapsınlar yani öyle kesiyolar alıyolar ne varki oda doğum mu diyenlerin ağzına kürekle vurucam
İkisininde yaşadım hemde en kralından diyebilirim ki normal doğum cidden çok normal daha kolay 5 gün suni sanciyla bir cennet kuşu dogurdum sezeryan doğumdan sonra
Peki doğumda kaçak oldu mu
Evet onu bende okumuştum eğer o gün çok sık tuvalete gittiyseniz söyleyin lavman yaptırmayabilirsiniz diye ama yapılması avantaj sanırım anladığım kadarıyla
Canım bana yapıldı. Ama iyiki yapılmış yeni tuvalete çıkmış olmama rağmen yapıverecekmişim gibi kasıyordum kendimi sonrasında akışına bıraktım. Epidural de almadım ağrılarımı hep ayakta karşıladım. Ebeler çok yardımcı oldu doğru ıkınmam konusunda
Arkadaşım yeşil akintı normal değil . İlaç gerekir ve bol bol su . Lavman yapılıyor. diye biliyorum, ki yapılmadığı zaman utanç verici şeyler yaşlanabiliyormuş dr riske atmak istemeyecektir..
ben bayram tatilinde annemle dolapları buzdolabını mutfağı bitirdim geçen hafta da perdeleri yıkadım eşim taktı. onlar öyle hemen kirlenmez zaten dolap içlerini yılda 1 defa falan yapıyoruz tamamen boşaltarak. temizlik için de 1 gün bir abla vardı onu çağırcam inşallah haftaya falan.
Kızlar 2. Sezaryan yapacak olan var mı aranızda gün verildi mi ?
Bana doktorum 14-15 temmuzu gün verdi randevu için aradık aniden hastaneden ayrılmış resmen ortada kaldık başka doktora geçtik cumartesi kontrol var gün verir herhalde
Bayanlar bide bisey soracaktim unutuyorum sürekli . Meryem ana otu ikinci kez kullanılıyor mu? Yani eltimin annesi almış ilk doğumda suya koymuşlar gerçi sezaryan oldu kendiside . Onu ben kullansam olur mu ki
Bayanlar bide bisey soracaktim unutuyorum sürekli . Meryem ana otu ikinci kez kullanılıyor mu? Yani eltimin annesi almış ilk doğumda suya koymuşlar gerçi sezaryan oldu kendiside . Onu ben kullansam olur mu ki
Ayy kızlar ben artık dayanamıyorum pes ettim çok korkuyorum ama doğurayım istiyorum artık geceleri heryerim acıyor tam uyıdum derken hoopp çiş sonra tekrar uyumaya çalışma kan ter içinde kalma terim çarşafları ıslatıyor o derece yani kısaca sıradaki ben olsam fena olmaz
Buzdolabının iç organlarını yıkadım balkona koydum kurumasını bekliyorumOnları yerleştirince mutfak dolaplarının alt kısmında ne var ne yok boşaltıp yıkayıp kurutup yerleştiricem.Arkadas ne çok çekmece dolap varmış evde hayret diyorum susuyorum
Kızlar 2. Sezaryan yapacak olan var mı aranızda gün verildi mi ?
Bana doktorum 14-15 temmuzu gün verdi randevu için aradık aniden hastaneden ayrılmış resmen ortada kaldık başka doktora geçtik cumartesi kontrol var gün verir herhalde