2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çocuk işte rahat durmuyor çarpıyor kendini sağa sola ciddi birşeyi yoktur inşallah
Kesinlikle yaz bitsin bu nasıl bir sıcakkkk
Yok şükür ilk defa tomografi çektiler ve ben gık diyemedim çünkü öyle bir ses çıktı ki kafadan dedim çayları kafatasını dikiş attılar daha doğrusu zimbaladilar kafasini

Çok etkiler hemde

İkisininde yaşadım hemde en kralından diyebilirim ki normal doğum cidden çok normal daha kolay 5 gün suni sanciyla bir cennet kuşu dogurdum sezeryan doğumdan sonra

Peki doğumda kaçak oldu mu
Evet onu bende okumuştum eğer o gün çok sık tuvalete gittiyseniz söyleyin lavman yaptırmayabilirsiniz diye ama yapılması avantaj sanırım anladığım kadarıyla
Canım bana yapıldı. Ama iyiki yapılmış yeni tuvalete çıkmış olmama rağmen yapıverecekmişim gibi kasıyordum kendimi sonrasında akışına bıraktım. Epidural de almadım ağrılarımı hep ayakta karşıladım. Ebeler çok yardımcı oldu doğru ıkınmam konusunda

Arkadaşım yeşil akintı normal değil . İlaç gerekir ve bol bol su . Lavman yapılıyor. diye biliyorum, ki yapılmadığı zaman utanç verici şeyler yaşlanabiliyormuş dr riske atmak istemeyecektir..

İçini bi şekilde rahatlatmaya çalış canım mecbur değilsin
Evin işi bitmez ki iki hafta sonra yine aynı olacak heryer biliyosun

Kendine dikkat et

Buzdolabını yerleştirip bıraktım.Uzandım diktim ayakları havaya.Baya yorulmuşum gerçekten.Sizi dinliyorum baska da bişey yapmiycam

Buzdolabını yerleştirip bıraktım canım.Takatim kalmadı annemle komşumu bekliycem cumartesi gelecekler.Kalanini onlar yapsın

Kızlar 2. Sezaryan yapacak olan var mı aranızda gün verildi mi ?
Bana doktorum 14-15 temmuzu gün verdi randevu için aradık aniden hastaneden ayrılmış resmen ortada kaldık başka doktora geçtik cumartesi kontrol var gün verir herhalde

Bayanlar bide bisey soracaktim unutuyorum sürekli . Meryem ana otu ikinci kez kullanılıyor mu? Yani eltimin annesi almış ilk doğumda suya koymuşlar gerçi sezaryan oldu kendiside . Onu ben kullansam olur mu ki

Az kalmış, aynı seyleri yaşıyorum, dün gece saat başı uyandım, ustelik bir ay daha var benim, biraz daha sabır..
Kızlar jokerdeki multimalt içeceklerini deneyen oldu mu süt artmasına katkısı olur mu?
Ben e bebekten almıştım. Baya enerji vermişti dogum sonrası hastane çantama atmıştım. Tavsiye ederim..
Valla seni okudukça kendimi çok tembel hissediyorum. Hiç durmuyorsun. Azıcık enerjini doğum sonrasına saklasan, bos ver kim ne dusunurse dusunsun..

Benim 2.sezeryanım olacak.Haftaya perşembe veya cuma gün verecek doktorum.12 temmuza istiycem ben kabul ederse.38+6 haftalık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…