2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kafkasyaninozkizi canım bende mustela set aldım ilk hassas olur diye düşündüm sonra duruma göre dalin malin takılırım heralde
sağ ol canım
Aynen öyle örtmenim kafalar karışıyor

Sağlıkla kavuşun canımmm.. Bakalım cumartesi ne diyecek yeni doktorum :). Kasılma yaşıyorum sanırım çünkü karnım geriliyor ayağa kalkınca nefesim kesiliyor karnım acıyor taş gibi oluyor

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım.Kasılmalar bende de oluyor zaman zaman.Duzenli olmadığı için önemsemiyorum ben.Bazen adet sancısı oluyor bazen bel ağrısı.

+1

Biz de ilk 2 ay newborn kullandık burda ama sonra konak gitti ve daline geçtik..
28 aylık kendileri halen dalin kullanıyoruz. Hatta Tr den taşıyoruz buraya
Alerjik, kuru, yağlı vs vs özel bi cilt tipi yoksa çok da sorun etmemek lazım bence.
Bi de hakikaten kokusunda mutlu eden bişi var

[QUO
TE="kafkasyaninozkizi, post: 60351609, member: 915183"]
Her şeyde de illa ilk ürünler organik olacak diye içim dışıma çıktı kocam sağ olsun sanırım çok taktım bu konuyu, en son gidip dalin alcam mis gibi kokacak ev
[/QUOTE]

Şampuan uni baby aldım canım.Loayon ve bebe yağı kullanmıyorum çocuklarıma.Saf zeytinyağı yeterli benim için.Biraz büyüyünce sebamed in sabununu kullanıyorum vücudunu yıkarken.

Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibiiii
Bütün millet dalincii var mı Dalin gibiiiii

Ikimizde iyiyiz canim cok sukur yanimda kizim eve cikinca dahada iyi oluruz spinal oldum ama yarisindan sonra genele donduk sanirim uyuttular biraz rahatsizlandim

Ağladın mı :) ben en çok salya sümük ağlamaktan korkuyorum ya başkalarının Doğum videosunu bile izleyince göbeğim hopluyor tutamıyorum kendimi :)

Ikimizde iyiyiz canim cok sukur yanimda kizim eve cikinca dahada iyi oluruz spinal oldum ama yarisindan sonra genele donduk sanirim uyuttular biraz rahatsizlandim
Yukarda prematüre yazısını görünce küveze girdi sandım canım.. yanında sağlıklı olmasına çok sevindim.. süt kanallarının açılması kaynaması için bol su iç,yürüyüşü yap hastanede sütün çabuk iner, bi de doktor izin verince gün içinde ılık duş al çok iyi oluyor..

Evet canim cok sukur kavustuk 2615 kg dogdu minnosum darisi bekleyen arkadaslarimiza hayirlisiyla kavusmak cok guzel
Gözünüz aydın olsun, yanında olmasına da cok sevindim. Sağlıkla mutlulukla büyütün ins.

Biz mustelanin kremini kullandık. Yine atopik serisi olan. Memnundum ama çok dayanmıyordu ve fiyatı da baya pahalıya gelince biodermaya gectik. Mustela da iyidir..
Cildinin nasıl olacağını bilemediğim için riske atmak istemedim bende mustelayı tercih ettim o yüzden Bildiğim kadarıyla şu aralar yakın da fiyatları bioderma ile

Her şeyde de illa ilk ürünler organik olacak diye içim dışıma çıktı kocam sağ olsun sanırım çok taktım bu konuyu, en son gidip dalin alcam mis gibi kokacak ev
Sen yine temiz içerikten şaşma canım
Ben kendimiz için bile dikkat etmeye çalışıyorum bu konuya çünkü ciddi zararlı maddeler içeriyor market kozmetik ürünleri

Mustela şampuan, yağ ve pişik kremi aldım bebeğe
Deterjan bi türlü karar veremedim unibaby sensitive aldım ama araştırmalarım sürüyor
Biz kendimize de dalan jel ve bildiğimiz sabun kullanıyoruz saç ürünlerinin vücuda temas etmemesine dikkat ediyorum falan filan

Tüm bunlara dikkat eden ben bu hamilelikte deli gibi fast food yedim ama o ayrı

Dogum geldi çattı bizim tayinler daha açıklanmadı. Daha ev bulunacak belki de ülkenin bir ucuna tasınılacak. Neyi bekliyorlar hala anlamadım seçim de bitti. Taa subatta yapılmıstı tercihler oysa ki. Ah ah bugun memleket meselesi konusasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…