O zaman yapmak avantaj saklicak canım en azından daha rahat hissediceksem kendimi yaptırırımCanım bana yapıldı. Ama iyiki yapılmış yeni tuvalete çıkmış olmama rağmen yapıverecekmişim gibi kasıyordum kendimi sonrasında akışına bıraktım. Epidural de almadım ağrılarımı hep ayakta karşıladım. Ebeler çok yardımcı oldu doğru ıkınmam konusunda
Az kalmış, aynı seyleri yaşıyorum, dün gece saat başı uyandım, ustelik bir ay daha var benim, biraz daha sabır..
Ben e bebekten almıştım. Baya enerji vermişti dogum sonrası hastane çantama atmıştım. Tavsiye ederim..
Valla seni okudukça kendimi çok tembel hissediyorum. Hiç durmuyorsun. Azıcık enerjini doğum sonrasına saklasan, bos ver kim ne dusunurse dusunsun..
Sağlıkla kavuşun canımmm.. Bakalım cumartesi ne diyecek yeni doktorum :). Kasılma yaşıyorum sanırım çünkü karnım geriliyor ayağa kalkınca nefesim kesiliyor karnım acıyor taş gibi oluyorBenim 2.sezeryanım olacak.Haftaya perşembe veya cuma gün verecek doktorum.12 temmuza istiycem ben kabul ederse.38+6 haftalık oluyorum
Tamamen kapandıysa kullanabilirsin canım nettekiler orijinal olmayabiliyomuş çünküBayanlar bide bisey soracaktim unutuyorum sürekli . Meryem ana otu ikinci kez kullanılıyor mu? Yani eltimin annesi almış ilk doğumda suya koymuşlar gerçi sezaryan oldu kendiside . Onu ben kullansam olur mu ki
Ya ben de bir türlü karar veremedim tecrübeliler aydınlatsın bizi. Tam birine karar veriyorum sonra kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum.Kızlar, losyon ve şampuan ne aldınız yeni doğan için? Hangi markanın hangi ürünü? Fotoğraf atabilir misiniz
Mustela çok göz yakıyormuş diyorlar yaben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.
Bende de durum aynı canım. Ama 1 2 kişi hariç kimse de cevap vermediYa ben de bir türlü karar veremedim tecrübeliler aydınlatsın bizi. Tam birine karar veriyorum sonra kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum.
Mustela çok göz yakıyormuş diyorlar ya
hadi ya onu duymamıştım canım denemedne bilemicez sanırımYa ben de bir türlü karar veremedim tecrübeliler aydınlatsın bizi. Tam birine karar veriyorum sonra kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum.
Canım o ultrasonun yanılmasıda oluyo benim kızısıma kafası vok buyuk dedi taa 12.haftadan beri 1ay ilerideydi cıktıki gayet normalKızlar dün kontrole gittim 3100 gram olmuş kekliğimmama boyu kısa biraz dedi, dün 37+6 idi FLsi 36+0dı. Doktor bi sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı iki tarafta da en kısa boylu benim, ben dışında herkes mübarek upuzun benim günümle yakın olanlar sizin FL kaç çıkıyor? Benim fl 71 çıktı
Canım o ultrasonun yanılmasıda oluyo benim kızısıma kafası vok buyuk dedi taa 12.haftadan beri 1ay ilerideydi cıktıki gayet normal
Kızlar, losyon ve şampuan ne aldınız yeni doğan için? Hangi markanın hangi ürünü? Fotoğraf atabilir misiniz
ben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.
Ben de uzun süre araştırdıktan sonra Mustelaya karar verdim şampuan ve losyonunu aldımYa ben de bir türlü karar veremedim tecrübeliler aydınlatsın bizi. Tam birine karar veriyorum sonra kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum.
Canım ürünlerin tam adını yazar mısın mustelanın hangi ürünü yada fotoğraf atar mısınBen de uzun süre araştırdıktan sonra Mustelaya karar verdim şampuan ve losyonunu aldım
Kullanan çok arkadaşım ve kuzenim var çok memnunlar hatta banyo esnasında da gördüm hiç göz yakma gibi bir tepki vermiyor bebişler Göz yakma olayını ilk defa duyuyorum
Kardeşlerimi Dalin le yikardik biz hep sampuanindan çamaşır deterjanina kulak çöpüne varıncaya kadar her şeyini yine Dalin aldım ben canım. Hiç yorum da okumadım arastirmadim kafamı yormadim. Dalin candır :))Bende de durum aynı canım. Ama 1 2 kişi hariç kimse de cevap vermedi
Ah bi doğsalardı da meraklar gitseydi
Her şeyde de illa ilk ürünler organik olacak diye içim dışıma çıktı kocam sağ olsunKardeşlerimi Dalin le yikardik biz hep sampuanindan çamaşır deterjanina kulak çöpüne varıncaya kadar her şeyini yine Dalin aldım ben canım. Hiç yorum da okumadım arastirmadim kafamı yormadim. Dalin candır :))
Canım ürünlerin tam adını yazar mısın mustelanın hangi ürünü yada fotoğraf atar mısın
Ayyy baaal akıyor ağzından baaalbirde bakmışsın doğuma gidiyorsun .Allahım saglıkla kavustursun canım
canım bence yeni al zaten 5-10 lira bişey
açıkçası kapandimi bilmiyorum sormadim . Bi iki yere sordum yok dediler gene soracagim olmadı ama burda bulamayacağım sanırım . Bulursam yeni alayim bulamazsam bi sorayim gerçi verecekler mi onu da bilmiyorum daTamamen kapandıysa kullanabilirsin canım nettekiler orijinal olmayabiliyomuş çünkü
Ya ilk bebek ilk ürünler olunca siz fazla inceliyorsunuzBende de durum aynı canım. Ama 1 2 kişi hariç kimse de cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?