2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O zaman yapmak avantaj saklicak canım en azından daha rahat hissediceksem kendimi yaptırırım

Pes ettim canım.Buzdolabini yerleştirip bıraktım.Belime ve karnıma ağrı girdi çömelip dogrulmaktan.Mutfak dolaplarını kalan yerleri annemle komsum halletsin artık

Benim 2.sezeryanım olacak.Haftaya perşembe veya cuma gün verecek doktorum.12 temmuza istiycem ben kabul ederse.38+6 haftalık oluyorum
Sağlıkla kavuşun canımmm.. Bakalım cumartesi ne diyecek yeni doktorum :). Kasılma yaşıyorum sanırım çünkü karnım geriliyor ayağa kalkınca nefesim kesiliyor karnım acıyor taş gibi oluyor

Bayanlar bide bisey soracaktim unutuyorum sürekli . Meryem ana otu ikinci kez kullanılıyor mu? Yani eltimin annesi almış ilk doğumda suya koymuşlar gerçi sezaryan oldu kendiside . Onu ben kullansam olur mu ki
Tamamen kapandıysa kullanabilirsin canım nettekiler orijinal olmayabiliyomuş çünkü

Kızlar, losyon ve şampuan ne aldınız yeni doğan için? Hangi markanın hangi ürünü? Fotoğraf atabilir misiniz
Ya ben de bir türlü karar veremedim tecrübeliler aydınlatsın bizi. Tam birine karar veriyorum sonra kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum.

ben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.
Mustela çok göz yakıyormuş diyorlar ya

Ya ben de bir türlü karar veremedim tecrübeliler aydınlatsın bizi. Tam birine karar veriyorum sonra kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum.

hadi ya onu duymamıştım canım denemedne bilemicez sanırım

Canım o ultrasonun yanılmasıda oluyo benim kızısıma kafası vok buyuk dedi taa 12.haftadan beri 1ay ilerideydi cıktıki gayet normal

Kızlar, losyon ve şampuan ne aldınız yeni doğan için? Hangi markanın hangi ürünü? Fotoğraf atabilir misiniz
ben losyon almadım şampuan baby&me aldım mühendisinoğlu incelemişti yıldızlar listesinde var :) sonra ihtiyaca göre mustela alırım.

Ben de uzun süre araştırdıktan sonra Mustelaya karar verdim şampuan ve losyonunu aldım
Kullanan çok arkadaşım ve kuzenim var çok memnunlar hatta banyo esnasında da gördüm hiç göz yakma gibi bir tepki vermiyor bebişler Göz yakma olayını ilk defa duyuyorum

Canım ürünlerin tam adını yazar mısın mustelanın hangi ürünü yada fotoğraf atar mısın

Bende de durum aynı canım. Ama 1 2 kişi hariç kimse de cevap vermedi
Kardeşlerimi Dalin le yikardik biz hep sampuanindan çamaşır deterjanina kulak çöpüne varıncaya kadar her şeyini yine Dalin aldım ben canım. Hiç yorum da okumadım arastirmadim kafamı yormadim. Dalin candır :))

Her şeyde de illa ilk ürünler organik olacak diye içim dışıma çıktı kocam sağ olsun sanırım çok taktım bu konuyu, en son gidip dalin alcam mis gibi kokacak ev

Oğlum çok kuru ve hassas ciltli olduğu için bunu kullanıyoruz. Yine bununla devam ederiz..

Eklentiler

• IMG_20190626_161429.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 25
canım bence yeni al zaten 5-10 lira bişey
Tamamen kapandıysa kullanabilirsin canım nettekiler orijinal olmayabiliyomuş çünkü
açıkçası kapandimi bilmiyorum sormadim . Bi iki yere sordum yok dediler gene soracagim olmadı ama burda bulamayacağım sanırım . Bulursam yeni alayim bulamazsam bi sorayim gerçi verecekler mi onu da bilmiyorum da

Bende de durum aynı canım. Ama 1 2 kişi hariç kimse de cevap vermedi
Ya ilk bebek ilk ürünler olunca siz fazla inceliyorsunuz Ben dediklerinizi bilmiyorum bile. Ondan yazmadım. Gerçi ilkinde de nivea bebek şampuanı ve yağı almıştım. Buna Huncadan bebek şampuanı aldım. Nivea bebek yağı tamam
İnşallah hassas ciltli falan olmaz da normal devam ederiz. Atopik ciltlerde bakım zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…