2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yaptılar canım içiyorum ama yok yani anlamadım

Sakınan göze çöp batar derler canım mantıklı olduğu sürece bende bu kafada olacağım inşallah

İlk grubumda bi arkadaş Yunanistan'da doğum yapacaktı. O bahsetmişti. Normal doğurdu. Sen Almanya'da mıydın? Kolay doğum olsun inşallah..

Son düzenleme:
Kuzum dikiş agrisi mi yoksa karnında hamlama gibi bı ağrı mi ? Karıştırıyor olabilir misin çünkü dikiş yerinde his kaybı oluyor orada sinirler kesildiği için.karnindaki hamlama gibi bı agriysa o bende hala bile ara ara oluyor. Doktorun verdiği ağrı kesiciler bende aşırı iştah kaybı yaptığı için ben ilk hafta kullanmayı bıraktım hemen alttan bı fitil verdi voltaren adı. Çok fayda ediyor ağrılara ama istahini etkiliyor yani bende oldu en azından. Onu bı dene çok rahatlatır.

Teşekkür ederim kızlar şampuan tavsiyeleri için
Sonneschein canım kaçıncı haftadasın, Allah kolaylık versin
Canım ben de sormuştum Sonneye. Günü doldu bugün diye hatırlıyorum. Keseyken bile önden gidiyor bir hafta diyordu. O yüzden takvimi bir hafta önde gidiyordu. Normalde 3 Temmuz demişti.

Rahim ağzını olgunlastırmak içindir. Açılmayı sağlayacaktır. Bana da fitil koymuştu doktor. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…