2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslında ilk 6 ay hiçbir sey kullanmayan anneler de var senin dediğin gibi. Benim ilk bebeğim egzamalı kuru ciltli olduğu için mecbur kullandık nemlendirici. Yoksa cildi pul pul kırmızı dökülüyordu. 1 yaşına kadar sadece su e bebekte satılan kare pamuk ve su ile altını temizledik. Cok mecbur kalınca dışarıda filan islak mendil kullandik..

Ben hala sabun kullanmıyorum. Tabi sırf su değil ama dalin sampuanla yıkıyorum. Lif falan değil elimle. Popoyu da her turlu ıslak mendili denedim iyisine rastlamadım. En dogrusu bebek temızlemr pamugu.Bir sure sonra pamuk temızlemıyor.O zaman da ıslak mendil alıp yıkayıp kullanıyorum.

Evet o kare pamuklar çok iyi oluyor güzel de siliyor bence.

Ben de pamuğu daha keşfetmeden önce ıslak mendilin paketini komple açıp hepsini birden suyla yıkıyordum köpüğü çıkana kadar, onları bir saklama kabına koyup öyle kullanıyordum:)

Bu çiş olayı kendini aştı 15 dakika da bir tuvaletteyim sürekli kaçırma hissi mahfediyo beni ya
Seni kaçırma hissi mahfediyo beni direk kaçırma olayı mahfediyo kız daha aklıma gelmeden donuma akıyo don değiştirmekten bi hal oldum kegel egzersizi yapayım diyorum tut bırak yapcam güya tuttum sanıyom meğer bitmiş yani orda kas mas kalmamış nene şeyinden hallice

Allah seni yaaaa hiç gülesim yoktu
Daha neler görücez bu hamilelikte vallahi ya bacaksızlar yüzünden altımıza da ediyoruz

Bu sabah 6 da yazdıktan sonra gelen ishal ve kusma beni bitirdi. Bütün enerjim resmen gitti çareyi öğleden sonra gidip serum almakta buldum. Benim gibi olan var mı? Enfeksiyon vs çıkmadı bu arada

Yok canim cok sukur yanimda bebegim kiyafet premature iyiki almisim tam oldu uzerine cok saol tatlim sende yol arkadasi oldun bana darisi da sana insallah sorunsuz
Gözünüz aydın olsun, yanında olmasına da cok sevindim. Sağlıkla mutlulukla büyütün ins.
Minnoş Bi bebek
Canım gözünaydın Allahım sağlıkla güzellikle büyütmeyi nasip etsin ömrü güzel olsun
Saglıkla buyut miniğini canım :)
Cok teşekkür ederiz kizlar opuyorum

ağrı kesici minoset verdi canım ama hiç faydası olmadı
yarın kontrole çağırdı bi gideyim bakayım ne dicek
hamlama gibi oturup kalkarken kasılıyo böyle bıçak saplanır gibi ağrıyo

Bu sabah 6 da yazdıktan sonra gelen ishal ve kusma beni bitirdi. Bütün enerjim resmen gitti çareyi öğleden sonra gidip serum almakta buldum. Benim gibi olan var mı? Enfeksiyon vs çıkmadı bu arada
Haftan gelmiş canım ishal ve kusma doğum belirtisi olabiliyor tetikde olmakda fayda var

Canım bizim 12.günğmüz bugun daha bugun iyiyim inanırmısın.ayaga kalkarken destek al yürü bol bol .dikişlerini kuru tut.herkese bunu dıyorum Ben cok cektimde
12 gün mü oyy nasıl dayanıcaammm
inşallaj biran önce hepimiz toparlanır kuzularımızla daha rahat ilgilenebiliriz

ağrı kesici minoset verdi canım ama hiç faydası olmadı
yarın kontrole çağırdı bi gideyim bakayım ne dicek
hamlama gibi oturup kalkarken kasılıyo böyle bıçak saplanır gibi ağrıyo
O iki üç hafta sürüyor canım ama şöyle düşün dikişle alakalı değil. Bebeği tasidigin için karnındaki bereler. Yani korkulcak bişey yok nasılsa dikiş yeri değil diye düşünüp psikolojik olarak daha rahat hareket ettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…