Evet gebe okulunda üstünde durdular , ayakları yatağın ucuna değmeli imiş anne karnında da ayağı ile güven alıyormuş , yoksa boşluk yalnızlık hissi oluşup korkuyormuş bebiş☺Sanırım boğulma riskine karşı. Bebeğin yatağında yastık korumalık istemiyorlar. Bebeğide ayak tabanı yatağa değecek şekilde yatırın önerisi vardı. Gebe okuluna gidenler bizi daha iyi bilgilendirebilir
gebe okulunda da dalin konusu geçti kullanmayın diye görümcem eczacı o da asla önermiyor daha bugün konuştuk egzamaya neden oluyormuş kaliteyi cok düşürdü diyorlar.@kafkasyaninozkizi canım bende mustela set aldım ilk hassas olur diye düşündüm sonra duruma göre dalin malin takılırım heralde
.Kızlar bugün kontrolüm vardı.doktor hastaneye gönderiyor.cok az bi açılma ve sanci varmış güya ben panik yaptığım için stresten doğum başlayamıyormuş. Hastanede vaginal bi gel uygulanacakmis ve bu doğum olmasını kolaylastirabilirmis. Suni sancı mi diye sordum.yok dedi.
Hiç duymusmuydunuz nasıl birsey
Ohhh çok şükür bol bol rezene iç hem senin uykuna hem de bebeğe fayda bı de sariliktan korkma Allah'ın izniyle :)düne göre bugün daha çok uyuyo şükür kuzum
yediğim yada içtiğim bişey iyi geldi galiba
ay hadi inşallah yarında doktorumuz sarılık olmadı derse benden mutlusu olmaz artık
Normal kuzum bizimde öyleydi geceleri kayınvalidem kaldı gündüzleri annem geldi hem kv yı ben beni uyuttu bebeğe o baktı. Sonra 10. Gün ikisi de gitti biz kaldık başbaşa . İş başa düşünce insan daha güçlü oluyor acilarda pek göze görünmüyor hepsi geçecek öyle düşün :)) bizim bir ay 3 gün oldu ne acı var ne ağrı uykuya da alisiyo insan :)Doğum yapan kızlar enerjiniz ne alemde. Artık gece uykusu yok. Hoş hamileyken de ben uyuyamıyodum. Üç kişi nöbet bekliyoruz.Şu sezaryen ağrılarım hafifledi ama tamamen geçse oğlumla daha güzel ilgilenicem. Birilerine muhtacım böyle olunca.
Cumadan bu yana deli gibi kusma var ishal yok ama canımBu sabah 6 da yazdıktan sonra gelen ishal ve kusma beni bitirdi. Bütün enerjim resmen gittiçareyi öğleden sonra gidip serum almakta buldum. Benim gibi olan var mı? Enfeksiyon vs çıkmadı bu arada
Canım benim bu kadar sürdü seninki bu kadar sürmez insallah enfeksiyon kaynaklı benımki sanırım .ama lavitabellamk da 15güne toparladım demişti.12 gün müoyy nasıl dayanıcaammm
inşallaj biran önce hepimiz toparlanır kuzularımızla daha rahat ilgilenebiliriz
Zor kuzum zor , valla yani benim için öyle oldu belkide kimseyi şeyapmak istemem ama , Bi dene derim şansınıOta olan aşkım gitgide artıyorrrr yoksa bende normal doğum yapacak döt yok
Evet canim cok sukur kavustuk 2615 kg dogdu minnosum darisi bekleyen arkadaslarimiza hayirlisiyla kavusmak cok guzel
Oyyyy maşallah minnoş kızınla çok mutlu ol.Son dk premature koymaya karar verdim cok minnos bi kizim oldu
Aynı kuzu. İyiyiz annesi, ocean mummye devam, haftaya görüşürüz dediS Saryamarya doktorda naptın canım ?
Kız zor olmaz olurmu candan can ayrılıyor sonuçta ben otu koyacam nasip artıkZor kuzum zor , valla yani benim için öyle oldu belkide kimseyi şeyapmak istemem ama , Bi dene derim şansını
İkinci miKız zor olmaz olurmu candan can ayrılıyor sonuçta ben otu koyacam nasip artık
Hem illa normal olacak diye bişey yok bebeklerimiz ve biz için hangisi hayırlıysa o olsun ikisininde kendine göre zorluğu kolaylığı var geçip gidecek tüm sıkıntılar sonra geliriz yine buraya ikinciler için
Cok saol Allah razi olsun canim darisida sana olsun hayirlisiyla evet 2-2500kg uyumlu almistim cuk oldu uzerine digerlerinde kaybolurmusOyyyy maşallah minnoş kızınla çok mutlu ol.ömrü bereketli olsun. Allah mutlulupunuzu saim etsin. Sağlığınız nasıl. Prematüre mi giydirdin?
Kızlar yanıyorum resmen. Bugün, çok yoğundu iş. Öğkeden sonra kontrol, bikaç alışveriş, trafik derken mahvolmuşum. Geldim yatttım. Çok sıcak ya
Kuzularım iyimiş şükür.
Ben daha hiç nstye girmedim kuzumOyyyy maşallah minnoş kızınla çok mutlu ol.ömrü bereketli olsun. Allah mutlulupunuzu saim etsin. Sağlığınız nasıl. Prematüre mi giydirdin?
Aynı kuzu. İyiyiz annesi, ocean mummye devam, haftaya görüşürüz dedinstde de bir şey çıkmadı.
Bu sıcaklar acılar beni iyice cinlendirdi canımİkinci mi
Bu ne cesarettir yarabbi kız dur cinliğin 1.seviyesine çıkamadan 2. Seviyeye özenme
Ben bu hafta sonu koyucam karar verdim
Neremiz normal kaldı ki o eski haline döner benceBabyler vajinasının üzeri şişen var mi? Bildiğin yumruk gibi olmuş. Ayy bir de nasıl çirkinBugün ayağa pek kalkamıyorum. Korkunç agrım var ve ishalim
Benim de çok yogun saryacım benim bu hafta son iş yerinde Pazartesi rapor getireceğim. İşlerimi devrediyorum sıcak bir yandan. Kolay gelsin hepimizeKızlar yanıyorum resmen. Bugün, çok yoğundu iş. Öğkeden sonra kontrol, bikaç alışveriş, trafik derken mahvolmuşum. Geldim yatttım. Çok sıcak ya
Kuzularım iyimiş şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?