Artık bu ilişki falan bana göre değil onu farkettim doğumu kolaylaştırıyormuş diye olsun dedim canım acıdı üstelik odun gibi yatıyorum elastikiyet falan hak getire
Makatima vuran şancı ve kaka yapma hissi, bel agrilari ve adet sancilarindan hoslanmadi. Magnezyumu günde 2 kez alacakmışım kasılma olmasın diye. "Bebek iyice asagiya inmis bol bol dinlen Erken gelmesin" dedi
Bebeğin kafası 2 hafta onden gidiyo. Kime çektiyse böyle koca kafalı bisey geliyo sanırım
Kilosu da normale dönmüş çok şükür. Boyunu sormadım
Makatima vuran şancı ve kaka yapma hissi, bel agrilari ve adet sancilarindan hoslanmadi. Magnezyumu günde 2 kez alacakmışım kasılma olmasın diye. "Bebek iyice asagiya inmis bol bol dinlen Erken gelmesin" dedi
Bebeğin kafası 2 hafta onden gidiyo. Kime çektiyse böyle koca kafalı bisey geliyo sanırım
Kilosu da normale dönmüş çok şükür. Boyunu sormadım
Allammm yarabbim kanala girmesi gereken kasılmaları başlatması gereken benim kız Allah senden alsın bana versin canım
Hayırlısıyla gününü doldursun erken gelmeye kalkmasın bıdık
Bu arada ben de kızıma hiç ıslak mendil kullanmadim. Hep pamuk ıslatıp temizledim. Kaka yaptığında genelde belden asagisini yıkadım
Yolculuklarda ya da dışarda bazen ıslak mendil kullandigim olmuştur tabi
Pamukları da toplu halde ıslatıp bekletmiyordum. Cunku pamuklarda bakteri ürer nemli kaldığı surece. O yüzden her seferinde taze taze islatıyordum ben :)
Allammm yarabbim kanala girmesi gereken kasılmaları başlatması gereken benim kız Allah senden alsın bana versin canım
Hayırlısıyla gününü doldursun erken gelmeye kalkmasın bıdık
İşte o yüzden diyorum ya biraz daha beklesin bıdığın şöyle 37 dolsun gelsin küvez yüzü görmeyin canım
Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kolayca atlatalım
Daha 10 günü var. Çok zor biliyorum ama demek ki daha kalmaya ihtiyacı var. Her bebek aynı zamanda hazır olmuyor. Tam hazır ve nazır memeye emmeye düşkün güçlü bir bebis olarak dünyaya gelmeye hazırlanıyor. Zaten senin doğum bir anda gelişecek ben öyle hissediyorum. Bi gece ansızım suyum geldi diyeceksin