2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evde çocuk olunca dinlenmeye fırsat olmuyor. Ama yine de bi 37 dolsa güzel olur. Bence de dinlenmelisin artık..

Bana da öyle geliyo
Meylen in süreci bir başlayacak birkaç saat icnde bu işi halledecek gibi :))

Sana anlık durumumu şöyle özetleyeyim canım balkonda deli gibi ayağım kovada oturuyorum tek başıma
Zaten bişey kalmadı evet yaşamış biri olarak yine yaşayan biri olarak anlıyosundur canım valla bazen üzülüyorum isyan ediyormuşum gibi geliyo bazende takatim kalmıyo öyle böyle biticek inşallah

Cok saol Allah razi olsun canim darisida sana olsun hayirlisiyla evet 2-2500kg uyumlu almistim cuk oldu uzerine digerlerinde kaybolurmus
Maşallah kuzuyaaa. Amin canım darısı benim fındık ve fıstığa. Sütün ne alemde. Ay nasıl özendim sana. Maşallahhh
Ben daha hiç nstye girmedim kuzum gerek görmedi herhalde
Benim de çok yogun saryacım benim bu hafta son iş yerinde Pazartesi rapor getireceğim. İşlerimi devrediyorum sıcak bir yandan. Kolay gelsin hepimize
Demek ki gerek görmedi canım nstye. İyi ya dinlen biraz. Benim önünüzdeki 2 hafta hiç işim olmayacak, o yüzden çalışacağımallah nasip ederse 37 ye kadar.
Sen hunilik olmuşsun canım hayırlı olsun o

Ama diyorum inanmıyorsunuz ki
Tamamen akıl sağlığımı yitirmeden doğurucam inanıyorum #direnseval

Yarım saat önce salonun ortasındaki halim şimdi yine ateş çıkıyor ayaklarımdan.Bi daha suya sokucam sonra duşa giricem.Valla İstanbulda Allah sabır versin size.Sicak+nem

Yok canim cok sukur yanimda bebegim kiyafet premature iyiki almisim tam oldu uzerine cok saol tatlim sende yol arkadasi oldun bana darisi da sana insallah sorunsuz

Cok teşekkür ederiz kizlar opuyorum
İnşallah canımm Allah’ın izniyle son 18 günüm kaldı bakalım heyecan dorukta :)
Malum ilk oğlum 32. Haftada doğup aceleci davranmıştı bu sefer ilk kez Doğum yapacak gibi heyecanlıyım meraklıyım :)
Rabbim hepimize sağlıkla Doğum yapmayı sağlıklı bebelere kavuşmayı nasip etsin.. bol bol sütümüz olsun löp löp emsin kuzular

Aynen kuzu sonuç olarak normalde olsa , sezeryanda olsa kavusacagiz inşallah , ikinciyi falan acaba demeye başladım ben anam gözüm çok korktu yaaa

Kız bebeğin kafasıdır o belki aşağı inmiştir iyice Benimkide şiş ve çatlaklarla dolu ordan başladı göbek deliğime kadar çıktı çok çikin çok
Pazartesi doktora gittiğimde de kanala tam girmiş dedi doktor. Vajinamin üzerin e bastırdı hatta, burada bak annesi falan da dedi.. Ama hiç agrım sızım yokken, bugün hem fena agrım var hem de cidden vajinal 2 katına falan çıktı Masallah diyeyim ben çatlamadım daha ama hala ödüm kopuyor. Her gün kontrol ediyorum. Doğumda bile çağlayanlar varmış duyduğuma göre

Bende bende başak
Ama kimseye söylemiyorum korkuma nazar ederim diye aramızda :)

Allammm yarabbim kanala girmesi gereken kasılmaları başlatması gereken benim kız Allah senden alsın bana versin canım
Hayırlısıyla gününü doldursun erken gelmeye kalkmasın bıdık
Kız Meylen 10 gün kalmış diyor ya sana Simdi dikkat ettim. Ne nazlı prensesin varmış yaa kıyamam ❤❤

Ayy valla inşallah yakındır ne diyeyim ❤ Bugün ağrıdan gün geçmedi. Dışarı adım atmadım. Sevmedim ben bu işi böyle
İnşallah 3 ıkınma Bi avazda çıksın meleğin başak Kankicim
Malesef benimde öyle bugün ağrım yok ama ayak şişliği mahfetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…