Evde çocuk olunca dinlenmeye fırsat olmuyor. Ama yine de bi 37 dolsa güzel olur. Bence de dinlenmelisin artık..Doktor bana bol.bol.istirahat et dedi. Ben hastaneden çıkınca ne yaptım bilin ???
Kızımla lunaparka gittim
Dönme dolaba bindim ama sadece. Diğerlerine yalnız bindi :))
Öyle yorulmusum ki saatlerce gunesin altinda koca gobekle. Eve gelince bildiginiz bayilmisim resmen hicbir sey duymadan hissetmeden uyudum :))
Ama çok eğlendik
Daha 10 günü var. Çok zor biliyorum ama demek ki daha kalmaya ihtiyacı var. Her bebek aynı zamanda hazır olmuyor. Tam hazır ve nazır memeye emmeye düşkün güçlü bir bebis olarak dünyaya gelmeye hazırlanıyor. Zaten senin doğum bir anda gelişecek ben öyle hissediyorum. Bi gece ansızım suyum geldi diyeceksin
Evde çocuk olunca dinlenmeye fırsat olmuyor. Ama yine de bi 37 dolsa güzel olur. Bence de dinlenmelisin artık..
Daha 10 günü var. Çok zor biliyorum ama demek ki daha kalmaya ihtiyacı var. Her bebek aynı zamanda hazır olmuyor. Tam hazır ve nazır memeye emmeye düşkün güçlü bir bebis olarak dünyaya gelmeye hazırlanıyor. Zaten senin doğum bir anda gelişecek ben öyle hissediyorum. Bi gece ansızım suyum geldi diyeceksin
Bende gerginlikten acıdığı için sürüyorum canım yoksa dediğim gibi olan olduHala sürüyorum ama bir işe yaramıyor canım teselli ediyorum kendimi en azından nemlendiriyor diye
Maşallah kuzuyaaa. Amin canım darısı benim fındık ve fıstığa. Sütün ne alemde. Ay nasıl özendim sana. MaşallahhhCok saol Allah razi olsun canim darisida sana olsun hayirlisiyla evet 2-2500kg uyumlu almistim cuk oldu uzerine digerlerinde kaybolurmus
Ben daha hiç nstye girmedim kuzumgerek görmedi herhalde
Demek ki gerek görmedi canım nstye. İyi ya dinlen biraz. Benim önünüzdeki 2 hafta hiç işim olmayacak, o yüzden çalışacağımallah nasip ederse 37 ye kadar.Benim de çok yogun saryacım benim bu hafta son iş yerinde Pazartesi rapor getireceğim. İşlerimi devrediyorum sıcak bir yandan. Kolay gelsin hepimize
Sen hunilik olmuşsun canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2282557
Sana anlık durumumu şöyle özetleyeyim canım balkonda deli gibi ayağım kovada oturuyorum tek başıma
Zaten bişey kalmadı evet yaşamış biri olarak yine yaşayan biri olarak anlıyosundur canım valla bazen üzülüyorum isyan ediyormuşum gibi geliyo bazende takatim kalmıyo öyle böyle biticek inşallah
Ama diyorum inanmıyorsunuz kiMaşallah kuzuyaaa. Amin canım darısı benim fındık ve fıstığa. Sütün ne alemde. Ay nasıl özendim sana. Maşallahhh
Demek ki gerek görmedi canım nstye. İyi ya dinlen biraz. Benim önünüzdeki 2 hafta hiç işim olmayacak, o yüzden çalışacağımallah nasip ederse 37 ye kadar.
Sen hunilik olmuşsun canım hayırlı olsuno
Eki Görüntüle 2282557
Sana anlık durumumu şöyle özetleyeyim canım balkonda deli gibi ayağım kovada oturuyorum tek başıma
Zaten bişey kalmadı evet yaşamış biri olarak yine yaşayan biri olarak anlıyosundur canım valla bazen üzülüyorum isyan ediyormuşum gibi geliyo bazende takatim kalmıyo öyle böyle biticek inşallah
Hepimize canım hepimizeYarım saat önce salonun ortasındaki halimşimdi yine ateş çıkıyor ayaklarımdan.Bi daha suya sokucam sonra duşa giricem.Valla İstanbulda Allah sabır versin size.Sicak+nem
İnşallah canımm Allah’ın izniyle son 18 günüm kaldı bakalım heyecan dorukta :)Yok canim cok sukur yanimda bebegim kiyafet premature iyiki almisim tam oldu uzerinecok saol tatlim sende yol arkadasi oldun bana darisi da sana insallah sorunsuz
Cok teşekkür ederiz kizlar opuyorum
Hepimize canım hepimizeçokça sabır dayanma gücü ve biraz da sibirya soğuğu lütfen
Aynen kuzu sonuç olarak normalde olsa , sezeryanda olsa kavusacagizKız zor olmaz olurmu candan can ayrılıyor sonuçta ben otu koyacam nasip artık
Hem illa normal olacak diye bişey yok bebeklerimiz ve biz için hangisi hayırlıysa o olsun ikisininde kendine göre zorluğu kolaylığı var geçip gidecek tüm sıkıntılar sonra geliriz yine buraya ikinciler için
Ayy valla inşallah yakındır ne diyeyim ❤ Bugün ağrıdan gün geçmedi. Dışarı adım atmadım. Sevmedim ben bu işi böyleSen doğurcaksın az kaldı ondan hep bunlar kızın yerleşti oraya çıkacak
Al bendende o kadar bende sezeryanciyim bundan gayrıEvet canim ilki zorunlu sezaryendi
Aslında 7 sene oldu nerdeyse. Istesem belki vajinal doğum olurdu da hiç gerek gormedim
SezaryenBen :)
Ay anamm geliyaaaBabyler vajinasının üzeri şişen var mi? Bildiğin yumruk gibi olmuş. Ayy bir de nasıl çirkinBugün ayağa pek kalkamıyorum. Korkunç agrım var ve ishalim
Pazartesi doktora gittiğimde de kanala tam girmiş dedi doktor. Vajinamin üzerin e bastırdı hatta, burada bak annesi falan da dedi.. Ama hiç agrım sızım yokken, bugün hem fena agrım var hem de cidden vajinal 2 katına falan çıktıKız bebeğin kafasıdır o belki aşağı inmiştir iyice Benimkide şiş ve çatlaklarla dolu ordan başladı göbek deliğime kadar çıktı çok çikin çok
Bende bende başakPazartesi doktora gittiğimde de kanala tam girmiş dedi doktor. Vajinamin üzerin e bastırdı hatta, burada bak annesi falan da dedi.. Ama hiç agrım sızım yokken, bugün hem fena agrım var hem de cidden vajinal 2 katına falan çıktıMasallah diyeyim ben çatlamadım daha ama hala ödüm kopuyor. Her gün kontrol ediyorum. Doğumda bile çağlayanlar varmış duyduğuma göre
Kız Meylen 10 gün kalmış diyor ya sanaAllammm yarabbim kanala girmesi gereken kasılmaları başlatması gereken benim kız Allah senden alsın bana versin canım
Hayırlısıyla gününü doldursun erken gelmeye kalkmasın bıdık
İnşallah 3 ıkınma Bi avazda çıksın meleğin başak KankicimAyy valla inşallah yakındır ne diyeyim ❤ Bugün ağrıdan gün geçmedi. Dışarı adım atmadım. Sevmedim ben bu işi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?