2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar ben geldim , Anne olmak çok yoğun bir tempo gerektiriyor o yüzden pek bakamıyorum foruma merakta ediyorum tabiki kimler doğum yaptı, kimlerin eli kulağında bu sıcaklarda Allah herkese özellikle genişleterek kolaylık versin öpüyorum hepinizi

Canım iyi misiniz ikinizde
Darısı başımıza olsun inşallah

Canım iyi misiniz ikinizde
Darısı başımıza olsun inşallah
Iyiyiz kuzum, meme uyku meme uyku alt degistirme , şeklinde gidiyor günlük rutinimiz bak bizimkiler geç gelir diyorduk , Benim kız beklmedi senin haberlerini bekliyorum inşallah , darısı hepinize hiçbirşey kalmadı

Bende bende başak
Ama kimseye söylemiyorum korkuma nazar ederim diye aramızda :)
Ahahah dün ben kızlarla buluştum. Soyundum bildiğin hepsi gobegime bakıp bakıp, hiç çatlamamış dana dediler Hâlâ korkuyorum ama. Yağlı güreş pehlivanları gibi geziyorum

Iyiyiz kuzum, meme uyku meme uyku alt degistirme , şeklinde gidiyor günlük rutinimiz bak bizimkiler geç gelir diyorduk , Benim kız beklmedi senin haberlerini bekliyorum inşallah , darısı hepinize hiçbirşey kalmadı
Oy maşallah iyi olun da keyifli zamanlar başlar daha uyanık olduğu daha çok mıncırabilceğin
Amin kuzum bende benim haberlerimi bekliyorum ama benim dana yatıyor içerde
Hayırlısıyla gelsinler inşallah

İnşallah 3 ıkınma Bi avazda çıksın meleğin başak Kankicim
Malesef benimde öyle bugün ağrım yok ama ayak şişliği mahfetti beni
Ağzın bal yesin, aminn
Benim sabah ilk yataktan kalktıgımda tabanlarım acıyor ama biraz hareketten sonra geçiyor. Bir de ben vazelin ile günde 5 dk falan masaj yapiyorum. Kan akışını hizlandirayim diye, belki onun faydası var Meylen kankim dene istersen

Valla nazlı mı akıllı mı ben çözemedim canım içerde çok rahat galiba
Son güne kadar bekleticek sıpa galiba
Ablamın kızı da 40+3 de gelmişti. 3300 gr 49 cm ❤ Şu an zeka fışkırıyor hala zayıf ve minik tam dünya güzeli Bence senin kız da öyle minyon, çıtı piti akıllı birşey olacak.. ondan bekliyor bu kadar
❤❤

Bende aynı işi kolonya ile yapıyorum canımcım koca işten gelince Bi güzel masaj yaptırıyorum kan akışından ziyade baktım kaslar gevşediği içinmiş geçmiyo zaten 4. Gün korktum tansiyon takibi bile yapıyorum

Doktorla konuştuk 41e kadar zorlicaz canım ters Bi durum olmadıkça da ben akıl sağlığımı korumakta zorlanıyorum kuzusu yoksa sıkıntı değil 45te gelsin
İnşallah Kankicim aminnn aman sağlıklı olsunlar Allahım kavuştursun hepimizi

Aaa tansiyon da önemli demek. Kız sakın beni gruptan falan atmayın haa ben hiç bilmem böyle şeyleri.. boğazım acıyor diye 1 kutu majezik içmiş kızım ben. Antibiyotik sanıyordum da ben onu
Totem yapalım Seval, yarın doguruyoruzzzzz

Ahahah dün ben kızlarla buluştum. Soyundum bildiğin hepsi gobegime bakıp bakıp, hiç çatlamamış dana dediler Hâlâ korkuyorum ama. Yağlı güreş pehlivanları gibi geziyorum
Zaten çatlamıcakmışsın kuşum yağlarına yazık
Ben inanmıyorum artık o yağlara kremlere valla
Hiç sürmedim çünkü

Allahım dilimi eşşek arısı soksun son 10 günde çatlarsam litfennn

Fazla ödem varsa hemen tansiyon bakıyoruz yüksek olmaması lazım çok şükür düşük hep
Hadi kız inşallah sabah yazalım ki doğurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…