Yok canim cok sukur yanimda bebegim kiyafet premature iyiki almisim tam oldu uzerine cok saol tatlim sende yol arkadasi oldun bana darisi da sana insallah sorunsuz
Doğum yapan kızlar enerjiniz ne alemde. Artık gece uykusu yok. Hoş hamileyken de ben uyuyamıyodum. Üç kişi nöbet bekliyoruz.Şu sezaryen ağrılarım hafifledi ama tamamen geçse oğlumla daha güzel ilgilenicem. Birilerine muhtacım böyle olunca.
Kızlar yanıyorum resmen. Bugün, çok yoğundu iş. Öğkeden sonra kontrol, bikaç alışveriş, trafik derken mahvolmuşum. Geldim yatttım. Çok sıcak ya
Kuzularım iyimiş şükür.
@deeploneliness@Meylen kızlar benim kedi bebekleri çık kıskanıyor hiç kısıtlamadım gelir gelmez tanıştırdım, beşikte onlar yatarken üstlerine atlamak istiyor, uyumamızı bekliyor bunun için. Kapı falan kapatıp iyice bilendirmek istemiyorum. Sizin öneriniz var mı
@deeploneliness@Meylen kızlar benim kedi bebekleri çık kıskanıyor hiç kısıtlamadım gelir gelmez tanıştırdım, beşikte onlar yatarken üstlerine atlamak istiyor, uyumamızı bekliyor bunun için. Kapı falan kapatıp iyice bilendirmek istemiyorum. Sizin öneriniz var mı
Canım kıskanma değil merak duygusu çok baskın kedilerde geceleri nolur nolmaz tabiki kapıyı kapat üzerlerine yatmaya çalışabilir şapşal ama gündüzleri yere yada koltuğa serdiğin bişeyin üstüne bebekleri yatır bırak koklasın baksın onlarında ev halkından olduğunu kabul edecektir. Alışma süresi olucak sadece
Moralim çok bozuldu Kızlar az önce banyodan çıkınca farkettim göğüslerim resmen asimetrik duruyor biri daha büyük gibi aşağı sarkmış diğeri daha küçük toplu ve yukarda duruyor gecen hafta biri büyük gibi gelmişti ama önemsememiştim. Sütle ilgili bir adaptasyon olsa 2 sinde de aynı değişiklik olması gerekmez mi
kafkasyaninozkizi
canim ben bebek yagi frei ol aldim. Sampuan minoris , losyon incia , pisik kremi de earth mama aldim.acikcasi organik denen ne kadar urun varsa hep onlardan aldim.kendime de earth mama gogus kremi aldim organik diye egytian magic diye bi krem aldim gobegim icin ama genede catlak oldu alt taraflarda.cok mu kastim organik diye diye dusundum sonrada
Kizlar ben meryem ana otu aldim ama icinde kucuklu buyuklu bir suru var ve 10 lira verdim.acaba hepsini birden mi kullanmak lazim bi tanesi yeterli mi? Bu kadar cok olunca fiyati ucuz geldi gercek falan degil mi acaba dedim.bide ahududu yapragida buldum
Canım kıskanma değil merak duygusu çok baskın kedilerde geceleri nolur nolmaz tabiki kapıyı kapat üzerlerine yatmaya çalışabilir şapşal ama gündüzleri yere yada koltuğa serdiğin bişeyin üstüne bebekleri yatır bırak koklasın baksın onlarında ev halkından olduğunu kabul edecektir. Alışma süresi olucak sadece
Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Merak ediyordur canım kontrolün altındayken beşiğe çıkmasına izin ver istersen bi girip yatağı ve bebekleri koklasın bir seferlik Her ne kadar bebekleri koklasada şu an yatağa da girip koklamak kontrol etmek istiyordur
Bizimki henüz gelmeden beşiğe oyuncak bebek koydum girdi kokladı bebeğin ayak ucuna yattı bebiş geldiğinde de tekrar çıkartıp aynı şekilde koklamasına izin vericem
Gün içinde kapatma ama bir süre geceleri kapat istersen kapıyı Umarım bir an önce alışır bebeklere
Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Doğum yapan kızlar enerjiniz ne alemde. Artık gece uykusu yok. Hoş hamileyken de ben uyuyamıyodum. Üç kişi nöbet bekliyoruz.Şu sezaryen ağrılarım hafifledi ama tamamen geçse oğlumla daha güzel ilgilenicem. Birilerine muhtacım böyle olunca.