@deeploneliness@Meylen kızlar benim kedi bebekleri çık kıskanıyor hiç kısıtlamadım gelir gelmez tanıştırdım, beşikte onlar yatarken üstlerine atlamak istiyor, uyumamızı bekliyor bunun için. Kapı falan kapatıp iyice bilendirmek istemiyorum. Sizin öneriniz var mı
Alışma süreci, hatta bir süre sonra sahiplenecek yine yanına gidecek gündüzleri yanına gidince sev onu aferin oğlum filan de, odullendir. Ama gece kapıyı örtün ne olur olmaz uzerine yatar bebekler nefessiz kalır. Biz de ilk zamanlar kapıyı kapalı bulunduruyorduk..
Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Eki Görüntüle 2282557
Sana anlık durumumu şöyle özetleyeyim canım balkonda deli gibi ayağım kovada oturuyorum tek başıma
Zaten bişey kalmadı evet yaşamış biri olarak yine yaşayan biri olarak anlıyosundur canım valla bazen üzülüyorum isyan ediyormuşum gibi geliyo bazende takatim kalmıyo öyle böyle biticek inşallah
Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
kızlar günaydın iki gündür kızım hareket ettikçe karnımdan guruldama, şıpırdama sesleri geliyor. kendi kendime kızıma gülüyorum
normal midir acaba yoksa bende enfeksiyon mu vardır bilemedim
kızlar günaydın iki gündür kızım hareket ettikçe karnımdan guruldama, şıpırdama sesleri geliyor. kendi kendime kızıma gülüyorum
Keşke sıcaktan 10 kere uyanacagima açlıktan uyansam bir gecede max.kac kere düşün altına girer bir insan? Bu gece sınırları zorladım 4 kere suyun altına girdim yine yanıyorum yine yanıyorum
Ben de alt bacak kasılmasıyla uyandım muz fln alayım bari bugün yaz meyvelerinden ihmal ettik kendisini.ilişki sonrası Akıntım geldikçe nişan zannettim gece boyu yaklaştıkça iyi psikopata baplayacam sanırım
Dün kv ile konuşuyoruz diyorki doğsa da bir öpsem her yerini tabi ben şok yenidoğan bebeğin yüzü öpülmez aman deyim dedim. Sana kalsa hiç öptürmezsin öyle olur mu ben öperim dedi
Pazartesi doktora gittiğimde de kanala tam girmiş dedi doktor. Vajinamin üzerin e bastırdı hatta, burada bak annesi falan da dedi.. Ama hiç agrım sızım yokken, bugün hem fena agrım var hem de cidden vajinal 2 katına falan çıktı Masallah diyeyim ben çatlamadım daha ama hala ödüm kopuyor. Her gün kontrol ediyorum. Doğumda bile çağlayanlar varmış duyduğuma göre
Keşke sıcaktan 10 kere uyanacagima açlıktan uyansam bir gecede max.kac kere düşün altına girer bir insan? Bu gece sınırları zorladım 4 kere suyun altına girdim yine yanıyorum yine yanıyorum