2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Alışma süreci, hatta bir süre sonra sahiplenecek yine yanına gidecek gündüzleri yanına gidince sev onu aferin oğlum filan de, odullendir. Ama gece kapıyı örtün ne olur olmaz uzerine yatar bebekler nefessiz kalır. Biz de ilk zamanlar kapıyı kapalı bulunduruyorduk..

Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin, her sey Yolunda gitsin ins.

İnşallah bitecek sonu da çok güzel olacak
Not: Su an tam da yapmak istediğim seyi yapmıssın

Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Allahın izniyle sağlıkla kavuş canım korkma duanı et kalbindekileri sil bebişini düşün sonu çok güzel biticek

kızlar günaydın iki gündür kızım hareket ettikçe karnımdan guruldama, şıpırdama sesleri geliyor. kendi kendime kızıma gülüyorum
normal midir acaba yoksa bende enfeksiyon mu vardır bilemedim
Enfeksiyon o sesleri cikartamaz istese de rahat ol son zamanlara girdik hareketelr cok belirgin organlarimizi da sıkıştırıyorlar yerleri daraldi..

Günaydınnn bugünde gündemimiz açlıktan uyanma kalktık ve kahvaltı yaptık
Keşke sıcaktan 10 kere uyanacagima açlıktan uyansam bir gecede max.kac kere düşün altına girer bir insan? Bu gece sınırları zorladım 4 kere suyun altına girdim yine yanıyorum yine yanıyorum

Ben de alt bacak kasılmasıyla uyandım muz fln alayım bari bugün yaz meyvelerinden ihmal ettik kendisini.ilişki sonrası Akıntım geldikçe nişan zannettim gece boyu yaklaştıkça iyi psikopata baplayacam sanırım

Ay maşallah inşallah çatlamazsın ben çatır çatır çatladım

Keşke sıcaktan 10 kere uyanacagima açlıktan uyansam bir gecede max.kac kere düşün altına girer bir insan? Bu gece sınırları zorladım 4 kere suyun altına girdim yine yanıyorum yine yanıyorum
Gece balkonda ayaklarım suda oturdum duşa girip ıslak ıslak vantilatörle uyudum 4 saatlik uykum var max oda bölük bölük aynı canım yanıyorum bende

kızlar günaydın iki gündür kızım hareket ettikçe karnımdan guruldama, şıpırdama sesleri geliyor. kendi kendime kızıma gülüyorum
normal midir acaba yoksa bende enfeksiyon mu vardır bilemedim
Vurmasıyla beni sarsıp yatağı sallıyor eşim 2 metreden anlıyo artık aha vurdu diye
Dana oldular artık ondan hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…