Ayyy şaka gibi yaaa küçük insan yerim o tostik yanaklarınıııuyumuyordu
Anam 24 olmuşDoğuranlar güncel :
@Birvarbiryokum
Y Yademim
lavitabellamk
solmez
Ozgurkus
kubra5505
laiyka
LaL
icequeen87
carpathia
Saye-
@kbryksl
Karasya
@Tazegelin33
B Bestmom2
Kurumus-Maskara
E EndoplazmikSeyyahikulum
P Pelinim35
G gulayavsar
X x hnm
@Islaksu34
C Cheerful teacher
sinemmc_
Eyslg
unuttuğum var mı ki?
Sonneschein de sanki dun dogum yapti. oyle hatirliyorum. Sezeryana girecegim diye yazmisti sankiDoğuranlar güncel :
@Birvarbiryokum
Y Yademim
lavitabellamk
solmez
Ozgurkus
kubra5505
laiyka
LaL
icequeen87
carpathia
Saye-
@kbryksl
Karasya
@Tazegelin33
B Bestmom2
Kurumus-Maskara
P Pelinim35
G gulayavsar
X x hnm
@Islaksu34
C Cheerful teacher
sinemmc_
Eyslg
unuttuğum var mı ki?
evet daha haber gelmedi o yüzden eklemedim :)Sonneschein de sanki dun dogum yapti. oyle hatirliyorum. Sezeryana girecegim diye yazmisti sanki
yanak doğurdumAy bu ne yanaklara kurban
içimden böyle bişey çıktı gerçekten şaka gibiAyyy şaka gibi yaaa küçük insan yerim o tostik yanaklarınııı
Kız başak ben sana diyim geliyor senin bebe akşama buraları taze bebek kokusu alacak gibiBugün vajina ağrısı yok ama regl ağrısı gibi tatlı tatlı bi ağrı var. Haydiii Başak göster kendini pirtlat gitsin
İçini ferah tut canım inşallah sağlıkla kavuşacaksınız sen duanı et hayırlısıyla olup bitecek.Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Canım gelir gelmez aynı şekilde davrandım beşiğe girmesine izin veriyorum bebekleri kokluyor ilk günler sorun yoktu Ama şu bir kaç gündür davranışları değişti anlamadımMerak ediyordur canım kontrolün altındayken beşiğe çıkmasına izin ver istersen bi girip yatağı ve bebekleri koklasın bir seferlik Her ne kadar bebekleri koklasada şu an yatağa da girip koklamak kontrol etmek istiyordur
Bizimki henüz gelmeden beşiğe oyuncak bebek koydum girdi kokladı bebeğin ayak ucuna yattıbebiş geldiğinde de tekrar çıkartıp aynı şekilde koklamasına izin vericem
Gün içinde kapatma ama bir süre geceleri kapat istersen kapıyı Umarım bir an önce alışır bebeklere
Ödül maması meselesini yapayım canım. Diğer türlü bu şekilde davranıyorum ama inşallah geçer bu süreçAlışma süreci, hatta bir süre sonra sahiplenecek yine yanına gidecek gündüzleri yanına gidince sev onu aferin oğlum filan de, odullendir. Ama gece kapıyı örtün ne olur olmaz uzerine yatar bebekler nefessiz kalır. Biz de ilk zamanlar kapıyı kapalı bulunduruyorduk..
İnşallah o günleri görürüm onu öyle stresli görünce de üzülüyorum canımO meraklı şimdi küçükler hareket ediyorlar oyuncak gibi geliyodur zarar vericeğini kıskancağını hiç sanmıyorum korur bile
Bi kaç gün lazımm sadece
uyumuyordu
Maşallah Haziran anneleri oldukDoğuranlar güncel :
@Birvarbiryokum
Y Yademim
lavitabellamk
solmez
Ozgurkus
kubra5505
laiyka
LaL
icequeen87
carpathia
Saye-
@kbryksl
Karasya
@Tazegelin33
B Bestmom2
Kurumus-Maskara
P Pelinim35
G gulayavsar
X x hnm
@Islaksu34
C Cheerful teacher
sinemmc_
Eyslg
unuttuğum var mı ki?
Hay ağzın bal yesinKız başak ben sana diyim geliyor senin bebe akşama buraları taze bebek kokusu alacak gibi
Hem de ne yanakyanak doğurdum
ay ben daha öpemedim bile o yanakları kıyamıyorummHem de ne yanakAllah gözden dudaktan almış yanağa vermiş ❤❤ Bahtı da kendi gibi güzel olsun tospigin. Isırılıyor mu kendileri
Merhaba canım, seni pek tanımıyorum onceni de bilmiyorum. Mesela ben ev işi yapmayı sevmem ama pabucuma bok bulasana kadar gezerim. Ağrın sızın yoksa, hava da çok sıcak geliyorsa sevdiğin bir arkadaşının evine gidebilirsin. Klimalı bir yere akşam yemeğe gidebilirsin. Ev işlerinde yardim etmesi için birilerinden rica da bulunabilirsin. Ya da en basiti kendini iyi hissetmek adına güzel bir banyo yap. Kremle vücudunu, yap makyajını, güzel bir gecelik giy evde salina salina gez. O bile yetiyor bazen.. kendini kapatma, moral çok önemli ❤❤Kızlar ya Doğuma günler kala depresyon gireceğim vallahi hormonlardan mı bilmiyorumgiydiğim çamaşırın lastiği bile sinirlendiriyor beni 3 yaşındaki oğlum otur kalk yaptırıyor bana yani normal Doğum isteyen varsa oğlumu göndereyim 1 günde çatır çatır doğurursunuz öyle mecburi hareket ettiriyor beni
Klasik ev işleri bile zulüm gibi gelmeye başladı.. yapmasam tezgahın üstünde bi iki bardak tabak görünce sinirleniyorumhavanın sıcaklığı da ayrı dert.. hatta zor geldiğinden duşa bile giremiyorum ona bile enerjim yok yemek yapmak istemiyorum hep uzanayım serinlik olsun istiyorum.. dün gece oğlum istifra etti üşütmüş belli ki.. Rabbim beterinden saklasın tabi.. yatak odasını eşimle temizledik ama etkilendim herhalde hassaslaştım ağırlaştım artık Doğumdan sonra ne olur bilemem ütü yapmam gerek bi iki parça zaten ona bile enerjim Yok evde atlet don takılıyorum nerdeyse.. dışarı çıkmamaya başladım 2-3 gündür eşim oğlumu alıp akşam babanesine götürüyor dinleneyim diye oraya gitmek istemiyorum çünkü giyinmem lazım ayakkabı giyeceğim arabaya in bin ayy bu bile zor geliyor düşünün ne haldeyim sizlerde böyle misiniz bir tek bende mi var bu anormallik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?