2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün dalin den bahsetmişsiniz kızlar
Dalının içeriği bayağı skntili, siz bilirsiniz tabi ki ama olabildiğince korumak gerekli diye düşünüyorum zaten günümüzde insanoğlu hayati boyunca binlerce kimyasala magruz kalıyor. Eskiis gibi degil hicbir sey. En azından koruyabildigimiz kadar koruma taraftariyim

Ben ilk 2 ay sadece su ile temizlik yapicam. Zeytinyağı ile yaglicam (sağ zeytinyağını vucud komple emiyor)
2 aydan sonra mustela ya dönerim belki. Sebamed in de kokusu çok güzel, kızımda onu kullanmıştım

Muhendisoglu 'nun urun incelemelerine bakarak karar verebilirsiniz.

Günaydın
Bütün gece klima ile uyudum ve korkuyorum çarpıcak diye yinede
Sabah azcık serinlemiş gibiydi kapattım da ter içinde uyandım resmen
Allah yardımcısı olsun ağustos sonu eylül başı doğuracakların vallahi hiç benlik değilmiş

Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
İçini ferah tut canım inşallah sağlıkla kavuşacaksınız sen duanı et hayırlısıyla olup bitecek.
Canım gelir gelmez aynı şekilde davrandım beşiğe girmesine izin veriyorum bebekleri kokluyor ilk günler sorun yoktu Ama şu bir kaç gündür davranışları değişti anlamadım
Ödül maması meselesini yapayım canım. Diğer türlü bu şekilde davranıyorum ama inşallah geçer bu süreç
O meraklı şimdi küçükler hareket ediyorlar oyuncak gibi geliyodur zarar vericeğini kıskancağını hiç sanmıyorum korur bile
Bi kaç gün lazımm sadece
İnşallah o günleri görürüm onu öyle stresli görünce de üzülüyorum canım
Allahım seni korusun çok tatlısın
Maşallah Haziran anneleri olduk

Kızlar ya Doğuma günler kala depresyon gireceğim vallahi hormonlardan mı bilmiyorum giydiğim çamaşırın lastiği bile sinirlendiriyor beni 3 yaşındaki oğlum otur kalk yaptırıyor bana yani normal Doğum isteyen varsa oğlumu göndereyim 1 günde çatır çatır doğurursunuz öyle mecburi hareket ettiriyor beni
Klasik ev işleri bile zulüm gibi gelmeye başladı.. yapmasam tezgahın üstünde bi iki bardak tabak görünce sinirleniyorum havanın sıcaklığı da ayrı dert.. hatta zor geldiğinden duşa bile giremiyorum ona bile enerjim yok yemek yapmak istemiyorum hep uzanayım serinlik olsun istiyorum.. dün gece oğlum istifra etti üşütmüş belli ki.. Rabbim beterinden saklasın tabi.. yatak odasını eşimle temizledik ama etkilendim herhalde hassaslaştım ağırlaştım artık Doğumdan sonra ne olur bilemem ütü yapmam gerek bi iki parça zaten ona bile enerjim Yok evde atlet don takılıyorum nerdeyse.. dışarı çıkmamaya başladım 2-3 gündür eşim oğlumu alıp akşam babanesine götürüyor dinleneyim diye oraya gitmek istemiyorum çünkü giyinmem lazım ayakkabı giyeceğim arabaya in bin ayy bu bile zor geliyor düşünün ne haldeyim sizlerde böyle misiniz bir tek bende mi var bu anormallik..

Not: haram geceler başladı sayılır :) dönmek mümkün değil sabit yatınca sanki elim kolum şişiyor parmaklarım tuhaflaşıyor ödem yapıyor sanırım..
İlk oğlumu doğurmadan da son 1 hafta böyle uyku konusunda problem yaşamıştım acaba erken mi doğuracağım yine diye düşünüyorum..
Kaldı 17 günüm ama 17 gün böyle geçer mi sanki en fazla bi kaç gün idare edebilirmişim gibi geliyor

Merhaba canım, seni pek tanımıyorum onceni de bilmiyorum. Mesela ben ev işi yapmayı sevmem ama pabucuma bok bulasana kadar gezerim. Ağrın sızın yoksa, hava da çok sıcak geliyorsa sevdiğin bir arkadaşının evine gidebilirsin. Klimalı bir yere akşam yemeğe gidebilirsin. Ev işlerinde yardim etmesi için birilerinden rica da bulunabilirsin. Ya da en basiti kendini iyi hissetmek adına güzel bir banyo yap. Kremle vücudunu, yap makyajını, güzel bir gecelik giy evde salina salina gez. O bile yetiyor bazen.. kendini kapatma, moral çok önemli ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…