Aa delirmişsin sen. Ben kesin kaçamak yaparımay ben daha öpemedim bile o yanakları kıyamıyorumm
Rabbim yardımcın olsun canım kolay ji doğum olsun sağ salim kavuş bebisine inşallah.
Duymuştum daha önce açılmayı kolaylastiriyor koydukları jel. Inşallah Çok sürmeden gelir.
Canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah hakkında sağlıkla kavuş
Geçen konuşmuştuk rahim ağzı yumuşatıcı fitil serum iğne falan o tarz bişeydir bence burdada suni sancı verdikleri kişilere verilebiliyor
Canım inşallah bir avazda kurtarsın rabbim kolay bir Doğum olsun sağlıkla kavuşun
Teşekkür ederim kızlar şampuan tavsiyeleri için
Sonneschein canım kaçıncı haftadasın, Allah kolaylık versin
Rahim ağzını olgunlastırmak içindir. Açılmayı sağlayacaktır. Bana da fitil koymuştu doktor. Allah yardımcınız olsun..
Sonneschein hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
Kızlar hepinize de çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. iyiki varsınız.Evet gebe okulunda üstünde durdular , ayakları yatağın ucuna değmeli imiş anne karnında da ayağı ile güven alıyormuş , yoksa boşluk yalnızlık hissi oluşup korkuyormuş bebiş☺
gebe okulunda da dalin konusu geçti kullanmayın diye görümcem eczacı o da asla önermiyor daha bugün konuştuk egzamaya neden oluyormuş kaliteyi cok düşürdü diyorlar.
.
Evet burda medicalpark ta Doğum yapan arkadaş da tavsiye etti bana ek ücretle yapılıyormuş , bebeğin çıkmasını kolaylaştırıyor kayganlık hissi vererek dedi
Bulunduğum ile yeni geldim sayılır pek çevre edinemedim.. oğlum çok aktif bi çocuk olduğu için nereye gidersek gidelim avm restorant olsun bize eziyet ediyor artık pek elzem bi durum olmadıkça gitmiyoruz sonu kötü bitiyor çünküMerhaba canım, seni pek tanımıyorum onceni de bilmiyorum. Mesela ben ev işi yapmayı sevmem ama pabucuma bok bulasana kadar gezerim. Ağrın sızın yoksa, hava da çok sıcak geliyorsa sevdiğin bir arkadaşının evine gidebilirsin. Klimalı bir yere akşam yemeğe gidebilirsin. Ev işlerinde yardim etmesi için birilerinden rica da bulunabilirsin. Ya da en basiti kendini iyi hissetmek adına güzel bir banyo yap. Kremle vücudunu, yap makyajını, güzel bir gecelik giy evde salina salina gez. O bile yetiyor bazen.. kendini kapatma, moral çok önemli ❤❤
Kız millete karşı daha ben bile öpmedim filan de ama fırsatını bulunca tenhalarda kıstır bol bol nasıl dayanıyorsunnnay ben daha öpemedim bile o yanakları kıyamıyorumm
Kız canım Hazal düşündüm hep ama annemler kba dediCinsiyet?
Oo maşallah ne kadar çok Doğuran varDoğuranlar güncel :
@Birvarbiryokum
@Yademim
@lavitabellamk
@solmez
@Ozgurkus
kubra5505
@laiyka
@LaL
@icequeen87
@carpathia
@Saye-
@kbryksl
@Karasya
@Tazegelin33
@gizemlibankaci
@Kurumus-Maskara
@EndoplazmikSeyyahikulum
@Pelinim35
@gulayavsar
@x hnm
@Islaksu34
@Cheerful teacher
@sinemmc_
@Eyslg
unuttuğum var mı ki?
Haydi başak haydi başak haydiiiii tam zamanı şimdiiHay ağzın bal yesinŞimdi duş aldım. Rimel falan da süreyim de gelecek olursa anasını güzel görsün ❤❤
Daha vakti var canım demekki senin takvimi öne çekmişti doktorun sanırım belki diğer tarihi bekliyordur. Gorumcemin de günü geçti hiç şancı falan yok bekliyor oda bi sıkıntı olmasında inşallah gelir inşallah bi iki güne. Sende otu suya koy belki faydasi olur açılmaya.Kızlar hepinize de çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. iyiki varsınız.
Dün hastanede çok beklettiler sonuç olarak gel uygulanmadı, hafta dolmuş ama bebegin kalp atışları yerinde herşey yolunda kendi zamanı gelince gelir dedi ve bizi tekrar eve gönderdiler.1 cm lik açılma varmış. Katıyorsan hastaneye yarısını yaparız ama paracetamol dan başka vereceğimiz birşey yok dediler.
Eşimle çok düşündük ve oğlumun keyfi yerinde olduktan sonra neden zorlayalım onu doğmaya diye bir kaç gün daha beklemeye karar verdik.insallah doğru karar vermisizdir. Hastanede 1 er saat arayla 4 kere nst yapıldı. Hiç ama hic şancı çıkmadı. Buda bana biraz tuhaf geliyor
Eşinden yardim istesen biraz. Çocuk uyuyunca falan beraber toplasanız.. Bir de çocuklu evde oyuncak kesinlikle daginikliliga girmez hayatımBulunduğum ile yeni geldim sayılır pek çevre edinemedim.. oğlum çok aktif bi çocuk olduğu için nereye gidersek gidelim avm restorant olsun bize eziyet ediyor artık pek elzem bi durum olmadıkça gitmiyoruz sonu kötü bitiyor çünkü
Yani kapatmadım kendimi ama herşeyi çok batmaya başladı bende istiyorum şöyle ev batsın ama keyifle bi kenarda oturayım.. genel olarak evim yeni temizlendi sadece mutfaktaki 2-3 bardak ya da ütü yapmak gibi şeyler çok batıyor bana psikolojik bişey ama nasıl yenicem bilmiyorumdün oğlumu eşim götürdü babanesine hemen oyuncaklarını topladım yastıkları düzeltttim anca öyle kendimi iyi hissediyorum ama sıkıldım yani gücüm yetmiyor hatta dün diyorum sen topla duygu bu legolar yarın sabah yine etrafa saçılacak ama öyle bıraksam içim rahat etmiyor dağınık bi evde mutlu olmak istiyorum
Ahaha ay ne bileyim yaa, ben çok komik hamile oldum zaten. Böyle ahkam kesmeler falan görme bende ki havalarıHaydi başak haydi başak haydiiiii tam zamanı şimdii
Ama senin bu sekizinciyi doğuruyomuş gibi rahatlığın nedir ya :)) bizden gizlediğin çocukların mı var
Daha vakti var canım demekki senin takvimi öne çekmişti doktorun sanırım belki diğer tarihi bekliyordur. Gorumcemin de günü geçti hiç şancı falan yok bekliyor oda bi sıkıntı olmasında inşallah gelir inşallah bi iki güne. Sende otu suya koy belki faydasi olur açılmaya.
Takvimin Yok canım kaç haftalık su an ay çok heyecanlıBenim sıpa gerçekten benimle oynuyor..şimdi Nisanım geldi. Hadi hayırlısı.
Kız otu suya koyali günler oldu.suda çürüyecek diye korkuyorum
Allah kolaylık versin muhtemelen çıkmışsındır. vaktin olunca yaz bize. Sağlıklı doğumlar.Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Bal yanakkkkkkuyumuyordu
He hemen öp, kürekle vur ağzına ya!! Allahtan benden tırsar herkes. Bak hastaneden çıkmadan ağla eşine :):) Ben depresyondayım, yakarım bu gezegeni, herkesi uyar bana bulaşmasınlar de :):):)Dün kv ile konuşuyoruz diyorki doğsa da bir öpsem her yerini tabi ben şokyenidoğan bebeğin yüzü öpülmez aman deyim dedim. Sana kalsa hiç öptürmezsin öyle olur mu ben öperim dedi
Büyük kızım Erva, bu isimden çok memnunuzKız canım Hazal düşündüm hep ama annemler kba dedi
Normaldir bazen günler öncesinden açılma olur biraz ama doğum sonra başlar. Herşey yolundaysa tabiki de kendi haline bırakmak en mantıklısı, ne kadar kalırsa rahimde bebek için o kadar iyi (yani sağlıklı ise), beyin gelişimi kilo alması vs için bırak kalsın yeri rahat demek ki :)Kızlar hepinize de çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. iyiki varsınız.
Dün hastanede çok beklettiler sonuç olarak gel uygulanmadı, hafta dolmuş ama bebegin kalp atışları yerinde herşey yolunda kendi zamanı gelince gelir dedi ve bizi tekrar eve gönderdiler.1 cm lik açılma varmış. Katıyorsan hastaneye yarısını yaparız ama paracetamol dan başka vereceğimiz birşey yok dediler.
Eşimle çok düşündük ve oğlumun keyfi yerinde olduktan sonra neden zorlayalım onu doğmaya diye bir kaç gün daha beklemeye karar verdik.insallah doğru karar vermisizdir. Hastanede 1 er saat arayla 4 kere nst yapıldı. Hiç ama hic şancı çıkmadı. Buda bana biraz tuhaf geliyor
Boşvermeye çalış, yastıklar dağınık ortalıkta oyuncak olsa ne olabilir ki? Takmamaya çalış, kendine bir uğraş bul, dışarı çık ya da çocuk ile ona uygun mesela parka fln çık. Detaylara yorma böyle kafanı bunlar hep stresten bende de stres olunca takıntı artar bilirimBulunduğum ile yeni geldim sayılır pek çevre edinemedim.. oğlum çok aktif bi çocuk olduğu için nereye gidersek gidelim avm restorant olsun bize eziyet ediyor artık pek elzem bi durum olmadıkça gitmiyoruz sonu kötü bitiyor çünkü
Yani kapatmadım kendimi ama herşeyi çok batmaya başladı bende istiyorum şöyle ev batsın ama keyifle bi kenarda oturayım.. genel olarak evim yeni temizlendi sadece mutfaktaki 2-3 bardak ya da ütü yapmak gibi şeyler çok batıyor bana psikolojik bişey ama nasıl yenicem bilmiyorumdün oğlumu eşim götürdü babanesine hemen oyuncaklarını topladım yastıkları düzeltttim anca öyle kendimi iyi hissediyorum ama sıkıldım yani gücüm yetmiyor hatta dün diyorum sen topla duygu bu legolar yarın sabah yine etrafa saçılacak ama öyle bıraksam içim rahat etmiyor dağınık bi evde mutlu olmak istiyorum
Hadi başak kankim doğurda gelBugün vajina ağrısı yok ama regl ağrısı gibi tatlı tatlı bi ağrı var. Haydiii Başak göster kendini pirtlat gitsin
Hayırlısı olsun canım inşallahKızlar hepinize de çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. iyiki varsınız.
Aklıma gelen kibar isimleri şöyle bir sayayım dur..Kız canım Hazal düşündüm hep ama annemler kba dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?