2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende mühendisinoğluna bakıyorum ama sebamed temiz içerik değil bilgin olsun..

Kızlar bu arada pampers pure artık Türkiyede satışa başlamış ilgilenen bi kaç kişi vardı sanırım haberiniz olsun

Bu gecede doğurmadık zaten doktorumun babası rahatsızlandı acil izne çıktı sinirlerim bozuldu iyice

Edit: bu gün de takvimimde Popüler anlayışın aksine, insan gebelik süresi aslında dokuz ay değil dokuz buçuk ay (ay takvimi ayı) sürer. Bu son iki hafta ek süre parçasıdır.
Yazıyo, şaka gibi her şey biz çıldıralım diyeee

Kizlar inanilmaz omuz agrim basladi oynatamiyorum sizlerde oldumu
Benimde sol omuz ve sırt ağrım olmuştu ama ben epidurale bağlamıştım. Birkaç gün sonra geçmişti.

Ayy kuzu tam tosuncuk, sağlıkla büyüsün prenses çok emek verdik.

Bugğn baktım daha göremedim hangi sitede satışa çıkmış.

Kızımda bu konularda çok bilinçli değildik o yüzden kullanmıştım sebamed i. Şimdi de araştırmalarıma gore en iyisi mustela gibi gözüküyor. Sebamed içerik olarak güvenilir değilse kullanmam tabi
Sağol canım

Canım sen döndün mü

e bebekte canım ama bitmiş hemen
önemli değil canımm az önce tekrar baktım da baksana
E bebekte çıkmış ama çıkar çıkmaz bitmiş sanırım
Aynen kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20190627-114720.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 34
Doğum yaklaştıkça bende göğüs ucu yarası korkusu başladı. Ilkinde çok çektim, şimdi yaz sıcağında yine çekicem diye ödüm kokuyo

Sipariş vermemiştim ama sonradan pişman olmamak için göğüs kalkanı ve kremi siparişi verdim inşallah ise yarar .

Canım bende işe yaradı iyi ki almışım. Her emzirmeden sonra kremi sürüp Kalkan’ı taktım. Yara olmadı çok şükür.

Sanırım stresle başedemiyorum o yüzden düzene temizliğe kafayı taktım aslında hobim var seramik yapıyorum ama oğlumla mümkün değil.. onunla oyun oynuyoruz ama bi yere kadar insan bunalıyor.. parka götürmeyi denedim apartmanın bahçesine çıkardım ama maalesef öyle aktif ki acayip yoruyor beni ailece dışarda başedemiyoruz onunla çok yoruluyoruz.. en son bahçeye indirdim tam 45 dk eve çıkarma evde ağlama krizi sürdü oturup ağladım evet çocuk bu ama bizim her aktivitemiz her dışarı çıkmamız krizle son buluyor pek yapabilecek bir şeyim yok paylaşmak istedim rahatlarım diye.. teşekkü ederim..

Zaten 280 gün 9 ay 10 gün yapıyor ki canımcım biz son uzatmalardayız artık
1 hafta daha atarsa 9 ay 17 günlük doğururuz

E bebekte başladı sanırım canım biri paylaşmıştı

Al benden de o kadar öyle bir sınır var ki üzerimde dün mutfak sandalyesini kırdım vura vura 7 yaşında oğlum hiç söz dinlemiyor veriyor eziyeti daha niye doğuma almıyor bu doktor diye annem darlaniyorum duruyor eşim sürekli işten geç geliyor babam oğluma çok bağırıyor previali halimle aylarca otobüsle gittim Dr ki baya mesafe var dotumun dibindeki Dr battı iyi Dr diye 1 saatlik yol gidiyorum sıcak klima sürekli açık ishal oldum hemoroidim azdı goguslerimin altı taş gibi Dr beni beklettikce bana sinir geliyor 10 gün önce bebek 3650gramdi al artık da bayilcam sıcaklardan bugün kontrolum var gidip dicem sen beklettikce ben strese giriyorum bebeğe daha zararlı degil mi diye Allah'ım artık sagsalim kurtulmayı büyütmeyi nasip etsin

Ne zaman ki akşama kadar yatarsam aynen anlattığın gibiyim ama yataktan kalkıp enerjik başlarsam güne her işimi yapıyorum hatta kendime iş çıkarıyorum dün poğaça yaptım mesela akşam gezmeye gidiyorum gecenin yarıları geliyorum hatta millet bana sokakta doğurcan diyor
Hani derler ya ölü toprağı onu atmak lazım canım al çocukunu eşini akşam Bi dışarı çıkın Bi yürüyün dondurma yiyin eminim ki eve bile girmek istemiceksin
İnsan yattıkça hantallaşıyor çalışırken daha enerji doluydum şimdi üşengeçlik çöküyor ama izin vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…