Kız bende ağrı sızı hiç bişey yok vajina acısını saymıyorum artık o rutin haline geldiHofff bugün de doğuramadı
Canım bende mühendisinoğluna bakıyorum ama sebamed temiz içerik değil bilgin olsun..Dün dalin den bahsetmişsiniz kızlar
Dalının içeriği bayağı skntili, siz bilirsiniz tabi ki ama olabildiğince korumak gerekli diye düşünüyorum zaten günümüzde insanoğlu hayati boyunca binlerce kimyasala magruz kalıyor. Eskiis gibi degil hicbir sey. En azından koruyabildigimiz kadar koruma taraftariyim
Ben ilk 2 ay sadece su ile temizlik yapicam. Zeytinyağı ile yaglicam (sağ zeytinyağını vucud komple emiyor)
2 aydan sonra mustela ya dönerim belki. Sebamed in de kokusu çok güzel, kızımda onu kullanmıştım
Muhendisoglu 'nun urun incelemelerine bakarak karar verebilirsiniz.
Ben otu Çarşamba suya koydum Cuma doğurdumBenim sıpa gerçekten benimle oynuyor..şimdi Nisanım geldi. Hadi hayırlısı.
Kız otu suya koyali günler oldu.suda çürüyecek diye korkuyorum
Benimde sol omuz ve sırt ağrım olmuştu ama ben epidurale bağlamıştım. Birkaç gün sonra geçmişti.Kizlar inanilmaz omuz agrim basladi oynatamiyorum sizlerde oldumu
Ayy kuzu tam tosuncuk, sağlıkla büyüsün prenses çok emek verdik.uyumuyordu
Canım bende mühendisinoğluna bakıyorum ama sebamed temiz içerik değil bilgin olsun..
Kızlar bu arada pampers pure artık Türkiyede satışa başlamış ilgilenen bi kaç kişi vardı sanırım haberiniz olsun
Canım bende mühendisinoğluna bakıyorum ama sebamed temiz içerik değil bilgin olsun..
Kızlar bu arada pampers pure artık Türkiyede satışa başlamış ilgilenen bi kaç kişi vardı sanırım haberiniz olsun
Dur kız daha günün yarısı duruyor umudunu kaybetme sen bir de allık sür en iyisiHofff bugün de doğuramadı
E bebekte çıkmış ama çıkar çıkmaz bitmiş sanırımBugğn baktım daha göremedim hangi sitede satışa çıkmış.
Canım sen döndün müBenimde sol omuz ve sırt ağrım olmuştu ama ben epidurale bağlamıştım. Birkaç gün sonra geçmişti.
Ayy kuzu tam tosuncuk, sağlıkla büyüsün prenses çok emek verdik.
Bugğn baktım daha göremedim hangi sitede satışa çıkmış.
e bebekte canım ama bitmiş hemenBenimde sol omuz ve sırt ağrım olmuştu ama ben epidurale bağlamıştım. Birkaç gün sonra geçmişti.
önemli değil canımmKızımda bu konularda çok bilinçli değildik o yüzden kullanmıştım sebamed i. Şimdi de araştırmalarıma gore en iyisi mustela gibi gözüküyor. Sebamed içerik olarak güvenilir değilse kullanmam tabi
Sağol canım
Aynen kuzumE bebekte çıkmış ama çıkar çıkmaz bitmiş sanırım
Canım bende işe yaradı iyi ki almışım. Her emzirmeden sonra kremi sürüp Kalkan’ı taktım. Yara olmadı çok şükür.Doğum yaklaştıkça bende göğüs ucu yarası korkusu başladı. Ilkinde çok çektim, şimdi yaz sıcağında yine çekicem diye ödüm kokuyo
Sipariş vermemiştim ama sonradan pişman olmamak için göğüs kalkanı ve kremi siparişi verdim inşallah ise yarar .
Sanırım stresle başedemiyorum o yüzden düzene temizliğe kafayı taktımBoşvermeye çalış, yastıklar dağınık ortalıkta oyuncak olsa ne olabilir ki? Takmamaya çalış, kendine bir uğraş bul, dışarı çık ya da çocuk ile ona uygun mesela parka fln çık. Detaylara yorma böyle kafanı bunlar hep stresten bende de stres olunca takıntı artar bilirimzor. Inşallah yakında bebeğin gelince bunlar boş gelcek aldırmayacaksın.
Hadi hayırlısi canım inşallah kolay doğum olsun hayırlısıyla sağ salim al kucağına nişan geldiyse yakındır gelmesi .Benim sıpa gerçekten benimle oynuyor..şimdi Nisanım geldi. Hadi hayırlısı.
Kız otu suya koyali günler oldu.suda çürüyecek diye korkuyorum
Zaten 280 gün 9 ay 10 gün yapıyor ki canımcım biz son uzatmalardayız artıkBu gecede doğurmadıkzaten doktorumun babası rahatsızlandı acil izne çıktı sinirlerim bozuldu iyice
Edit: bu gün de takvimimde Popüler anlayışın aksine, insan gebelik süresi aslında dokuz ay değil dokuz buçuk ay (ay takvimi ayı) sürer. Bu son iki hafta ek süre parçasıdır.
Yazıyo, şaka gibi her şey biz çıldıralım diyeee
E bebekte başladı sanırım canım biri paylaşmıştıBenimde sol omuz ve sırt ağrım olmuştu ama ben epidurale bağlamıştım. Birkaç gün sonra geçmişti.
Al benden de o kadar öyle bir sınır var ki üzerimde dün mutfak sandalyesini kırdım vura vura 7 yaşında oğlum hiç söz dinlemiyor veriyor eziyeti daha niye doğuma almıyor bu doktor diye annem darlaniyorum duruyor eşim sürekli işten geç geliyor babam oğluma çok bağırıyor previali halimle aylarca otobüsle gittim Dr ki baya mesafe var dotumun dibindeki Dr battı iyi Dr diye 1 saatlik yol gidiyorum sıcak klima sürekli açık ishal oldum hemoroidim azdı goguslerimin altı taş gibi Dr beni beklettikce bana sinir geliyor 10 gün önce bebek 3650gramdi al artık da bayilcam sıcaklardan bugün kontrolum var gidip dicem sen beklettikce ben strese giriyorum bebeğe daha zararlı degil mi diye Allah'ım artık sagsalim kurtulmayı büyütmeyi nasip etsinKızlar ya Doğuma günler kala depresyon gireceğim vallahi hormonlardan mı bilmiyorumgiydiğim çamaşırın lastiği bile sinirlendiriyor beni 3 yaşındaki oğlum otur kalk yaptırıyor bana yani normal Doğum isteyen varsa oğlumu göndereyim 1 günde çatır çatır doğurursunuz öyle mecburi hareket ettiriyor beni
Klasik ev işleri bile zulüm gibi gelmeye başladı.. yapmasam tezgahın üstünde bi iki bardak tabak görünce sinirleniyorumhavanın sıcaklığı da ayrı dert.. hatta zor geldiğinden duşa bile giremiyorum ona bile enerjim yok yemek yapmak istemiyorum hep uzanayım serinlik olsun istiyorum.. dün gece oğlum istifra etti üşütmüş belli ki.. Rabbim beterinden saklasın tabi.. yatak odasını eşimle temizledik ama etkilendim herhalde hassaslaştım ağırlaştım artık Doğumdan sonra ne olur bilemem ütü yapmam gerek bi iki parça zaten ona bile enerjim Yok evde atlet don takılıyorum nerdeyse.. dışarı çıkmamaya başladım 2-3 gündür eşim oğlumu alıp akşam babanesine götürüyor dinleneyim diye oraya gitmek istemiyorum çünkü giyinmem lazım ayakkabı giyeceğim arabaya in bin ayy bu bile zor geliyor düşünün ne haldeyim sizlerde böyle misiniz bir tek bende mi var bu anormallik..
Not: haram geceler başladı sayılır :) dönmek mümkün değil sabit yatınca sanki elim kolum şişiyor parmaklarım tuhaflaşıyor ödem yapıyor sanırım..
İlk oğlumu doğurmadan da son 1 hafta böyle uyku konusunda problem yaşamıştım acaba erken mi doğuracağım yine diye düşünüyorum..
Kaldı 17 günüm ama 17 gün böyle geçer misanki en fazla bi kaç gün idare edebilirmişim gibi geliyor
Ne zaman ki akşama kadar yatarsam aynen anlattığın gibiyim ama yataktan kalkıp enerjik başlarsam güne her işimi yapıyorum hatta kendime iş çıkarıyorum dün poğaça yaptım mesela akşam gezmeye gidiyorum gecenin yarıları geliyorum hatta millet bana sokakta doğurcan diyorKızlar ya Doğuma günler kala depresyon gireceğim vallahi hormonlardan mı bilmiyorumgiydiğim çamaşırın lastiği bile sinirlendiriyor beni 3 yaşındaki oğlum otur kalk yaptırıyor bana yani normal Doğum isteyen varsa oğlumu göndereyim 1 günde çatır çatır doğurursunuz öyle mecburi hareket ettiriyor beni
Klasik ev işleri bile zulüm gibi gelmeye başladı.. yapmasam tezgahın üstünde bi iki bardak tabak görünce sinirleniyorumhavanın sıcaklığı da ayrı dert.. hatta zor geldiğinden duşa bile giremiyorum ona bile enerjim yok yemek yapmak istemiyorum hep uzanayım serinlik olsun istiyorum.. dün gece oğlum istifra etti üşütmüş belli ki.. Rabbim beterinden saklasın tabi.. yatak odasını eşimle temizledik ama etkilendim herhalde hassaslaştım ağırlaştım artık Doğumdan sonra ne olur bilemem ütü yapmam gerek bi iki parça zaten ona bile enerjim Yok evde atlet don takılıyorum nerdeyse.. dışarı çıkmamaya başladım 2-3 gündür eşim oğlumu alıp akşam babanesine götürüyor dinleneyim diye oraya gitmek istemiyorum çünkü giyinmem lazım ayakkabı giyeceğim arabaya in bin ayy bu bile zor geliyor düşünün ne haldeyim sizlerde böyle misiniz bir tek bende mi var bu anormallik..
Not: haram geceler başladı sayılır :) dönmek mümkün değil sabit yatınca sanki elim kolum şişiyor parmaklarım tuhaflaşıyor ödem yapıyor sanırım..
İlk oğlumu doğurmadan da son 1 hafta böyle uyku konusunda problem yaşamıştım acaba erken mi doğuracağım yine diye düşünüyorum..
Kaldı 17 günüm ama 17 gün böyle geçer misanki en fazla bi kaç gün idare edebilirmişim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?