Off arkadaşım bende ilk çocuğumda oyleydim gerçi benim 3 gebelik 3ude son zamanlarda ağzımdan çıkacaklar sankiKız bende ağrı sızı hiç bişey yok vajina acısını saymıyorum artık o rutin haline geldisanki bu bebe aşağı ineceğine yukarı çıkıyo midem yanıyo bugün mesela
Ben doğuramıyorum sen doğur bari moral olsun
Anladım en zor dönemler çocuğunun bilirim o krizleri.Sanırım stresle başedemiyorum o yüzden düzene temizliğe kafayı taktımaslında hobim var seramik yapıyorum ama oğlumla mümkün değil.. onunla oyun oynuyoruz ama bi yere kadar insan bunalıyor.. parka götürmeyi denedim apartmanın bahçesine çıkardım ama maalesef öyle aktif ki acayip yoruyor beni ailece dışarda başedemiyoruz onunla çok yoruluyoruz.. en son bahçeye indirdim tam 45 dk eve çıkarma evde ağlama krizi sürdü oturup ağladım evet çocuk bu ama bizim her aktivitemiz her dışarı çıkmamız krizle son buluyor pek yapabilecek bir şeyim yok paylaşmak istedim rahatlarım diye.. teşekkü ederim..
Kıyamam Allah seninde yardımcın olsun canım.. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.. zor çocuk ne demktir bilirim oğlum 3 yaşında zaten erken doğmuştu.. Son 3 yılım ömrümden çok şey götürdü.. bu gidişle oğlum iyice büyüyene kadar uslanmayacak gibi geliyor..Al benden de o kadar öyle bir sınır var ki üzerimde dün mutfak sandalyesini kırdım vura vura 7 yaşında oğlum hiç söz dinlemiyor veriyor eziyeti daha niye doğuma almıyor bu doktor diye annem darlaniyorum duruyor eşim sürekli işten geç geliyor babam oğluma çok bağırıyor previali halimle aylarca otobüsle gittim Dr ki baya mesafe var dotumun dibindeki Dr battı iyi Dr diye 1 saatlik yol gidiyorum sıcak klima sürekli açık ishal oldum hemoroidim azdı goguslerimin altı taş gibi Dr beni beklettikce bana sinir geliyor 10 gün önce bebek 3650gramdi al artık da bayilcam sıcaklardan bugün kontrolum var gidip dicem sen beklettikce ben strese giriyorum bebeğe daha zararlı degil mi diye Allah'ım artık sagsalim kurtulmayı büyütmeyi nasip etsin
Evet bu çocuklar olayı yanlış anladı canım sanırım ağızdan çıkmaya çalışıyorlar dediğin gibi reflü nedir bilmedim son zamanlarda midem yanıyo kusuyorum falan aşağı ineceğine yukarı çıkıyoOff arkadaşım bende ilk çocuğumda oyleydim gerçi benim 3 gebelik 3ude son zamanlarda ağzımdan çıkacaklar sanki
40+1 oldu canimTakvimin Yok canım kaç haftalık su an ay çok heyecanlı
Benimnde nedense 3. bebek bu ama sanki daha aşağılarda durmayı tercih ediyor çok baskı oluyor.. Mide yanması desen sıfır yukarılar bomboş yani. Sanki sürekli idrara sıkışık gibiyim diğerlerinde böyle olmamıştıOff arkadaşım bende ilk çocuğumda oyleydim gerçi benim 3 gebelik 3ude son zamanlarda ağzımdan çıkacaklar sanki
Kayınvalidem dışında bırakabileceğim kimsem yok canımAnladım en zor dönemler çocuğunun bilirim o krizleri.Insallah atlatır çabucak. Mümkün oldukça birilerine bırakmayı dene sen de dinlenirsin biraz. Geçecek inşallah canım .
Off doğru yaZaten 280 gün 9 ay 10 gün yapıyor ki canımcım biz son uzatmalardayız artık
1 hafta daha atarsa 9 ay 17 günlük doğururuz
Kaç yaşında çocuk bi oyun grubu kreş bulsan bikaç saat hem sana iyi gelir hem çocuk çocuk arıyor ona iyi gelir canımKayınvalidem dışında bırakabileceğim kimsem yok canımçocuğu da anlıyorum sıkılıyor ama dışarı çıkınca kriz yaşıyoruz tüm mahalle artık biliyor oğlumu o derece
Kayınvalideme bırakıyorum ama yaşı var onunda yoruluyor çok ısrar edemiyorum.. haftada 1 gün gidiyor ya da 2 haftada 1-2 gün.. genelde akşamları eşimle gideriz onlara oğlum çok düşkün babanesine ve onda sesi çıkmıyor çok ilginç
Bebeğin doğduktan sonra daha sık çıkarmaya başlarsan inşallah o da alışır dönerken krize girmez. Tabi sıkılıyor ve eve dönerken bir daha gidemicem diye korkuyor o da. Şimdilik elinden gelen bu ama napabilirsin o da biraz sabredecek. Şu hayatta bir kardeşe sahip olmak ne kadar kıymetli değerli ilerde anlar o da.Kayınvalidem dışında bırakabileceğim kimsem yok canımçocuğu da anlıyorum sıkılıyor ama dışarı çıkınca kriz yaşıyoruz tüm mahalle artık biliyor oğlumu o derece
Kayınvalideme bırakıyorum ama yaşı var onunda yoruluyor çok ısrar edemiyorum.. haftada 1 gün gidiyor ya da 2 haftada 1-2 gün.. genelde akşamları eşimle gideriz onlara oğlum çok düşkün babanesine ve onda sesi çıkmıyor çok ilginç
Ahh kuzum ahh hangi birini anlatayım.. diyorum ya çıkıyorduk ama oğlumun krizleri yüzünden sahile gitmeye bi yerlere gitmeye hasret kaldık ben eşim anne babalarımız hiçbirimiz oğlumu dışarda sakinleştiremiyoruz.. artık eşimle kavga aşamasına geliyoruz öyle bi oğlumuz var düşün..Ne zaman ki akşama kadar yatarsam aynen anlattığın gibiyim ama yataktan kalkıp enerjik başlarsam güne her işimi yapıyorum hatta kendime iş çıkarıyorum dün poğaça yaptım mesela akşam gezmeye gidiyorum gecenin yarıları geliyorum hatta millet bana sokakta doğurcan diyor
Hani derler ya ölü toprağı onu atmak lazım canım al çocukunu eşini akşam Bi dışarı çıkın Bi yürüyün dondurma yiyin eminim ki eve bile girmek istemiceksin
İnsan yattıkça hantallaşıyor çalışırken daha enerji doluydum şimdi üşengeçlik çöküyor ama izin vermiyorum
Banada diyolar karnın daha düşmemiş diyeOff doğru yageçen bi arkadaşı gördüm daha karnın inmemiş inşallah benim gibi 42yi görmezsin diyo dedim manyak mısın benim hayalim 38de doğurmaktı bide sen 42 çıkarma başıma
Anam ya hoşgelmişNe varmış bu haziranda anacımm ne haziranmış doğuran doğurana
Ağustos sonu doğuracak kuzenim bile sabah doğurdu
Herşey yolunda çok şükürEliz hanım kardeş olacaktı abla oldu bize
@Meylen ile @bskcl hala doğuramadı :))
Ay insallah canım ya.doktorumu.aradim gel bi bakiyim dedi.bu gidişle yollarda doğuracamHadi hayırlısi canım inşallah kolay doğum olsun hayırlısıyla sağ salim al kucağına nişan geldiyse yakındır gelmesi .
Heyecanlanmaya başladım ya ne güzel.bende pazartesi kondurmuştum. Inşallah çok beklemetmez gelir tontişim. Bu arada kilosuz 3700 olmusBen otu Çarşamba suya koydum Cuma doğurdum
Kaç yaşında çocuk bi oyun grubu kreş bulsan bikaç saat hem sana iyi gelir hem çocuk çocuk arıyor ona iyi gelir canım
Allah yardımcın olsun da bikaç haftasonra ortalık daha karışacak son haftaları bari bi şekil kendin için iyi bişeyler yaparak geçirmeye çalış
Valla 43te doğuran duydum insan ortadan çatlar beklemekten tabi hayırlısı olsun da..Off doğru yageçen bi arkadaşı gördüm daha karnın inmemiş inşallah benim gibi 42yi görmezsin diyo dedim manyak mısın benim hayalim 38de doğurmaktı bide sen 42 çıkarma başıma
Eller 8 ay 9 ay taşırken ben seni 10 ay taşıdım karnımda deriz kızlaraaBanada diyolar karnın daha düşmemiş diye
Olsun kız 10 aylık doğurduk diye hava atarız
Aramızda 22 gün var 15 20 gün önce aynıydım yalancılarım başladı bacak ağrılarından duramadım ağlıyodum dedim doğurcam ben herkes dedi parmak bile yedim sonra noldu bütün belirtiler pır dedi uçtu gittiAhh kuzum ahh hangi birini anlatayım.. diyorum ya çıkıyorduk ama oğlumun krizleri yüzünden sahile gitmeye bi yerlere gitmeye hasret kaldık ben eşim anne babalarımız hiçbirimiz oğlumu dışarda sakinleştiremiyoruz.. artık eşimle kavga aşamasına geliyoruz öyle bi oğlumuz var düşün..
son zamanlara kadar dediğin gibi enerjiktim ama kasılmalarım başladı özellikle evde iş yaparsam yorulursam gece yatana kadar geçmiyor.. bende iş yapmayınca kötü hissediyorum.. bugün mutfağı toplamadım çünkü makinede temizler var yerleştirilmesi lazım ama canım acıyor artık akşam eşime paslayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?