2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Off arkadaşım bende ilk çocuğumda oyleydim gerçi benim 3 gebelik 3ude son zamanlarda ağzımdan çıkacaklar sanki

Anladım en zor dönemler çocuğunun bilirim o krizleri. Insallah atlatır çabucak. Mümkün oldukça birilerine bırakmayı dene sen de dinlenirsin biraz. Geçecek inşallah canım .

Kıyamam Allah seninde yardımcın olsun canım.. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.. zor çocuk ne demktir bilirim oğlum 3 yaşında zaten erken doğmuştu.. Son 3 yılım ömrümden çok şey götürdü.. bu gidişle oğlum iyice büyüyene kadar uslanmayacak gibi geliyor..

Off arkadaşım bende ilk çocuğumda oyleydim gerçi benim 3 gebelik 3ude son zamanlarda ağzımdan çıkacaklar sanki
Evet bu çocuklar olayı yanlış anladı canım sanırım ağızdan çıkmaya çalışıyorlar dediğin gibi reflü nedir bilmedim son zamanlarda midem yanıyo kusuyorum falan aşağı ineceğine yukarı çıkıyo

Benimnde nedense 3. bebek bu ama sanki daha aşağılarda durmayı tercih ediyor çok baskı oluyor.. Mide yanması desen sıfır yukarılar bomboş yani. Sanki sürekli idrara sıkışık gibiyim diğerlerinde böyle olmamıştı

Anladım en zor dönemler çocuğunun bilirim o krizleri. Insallah atlatır çabucak. Mümkün oldukça birilerine bırakmayı dene sen de dinlenirsin biraz. Geçecek inşallah canım .
Kayınvalidem dışında bırakabileceğim kimsem yok canım çocuğu da anlıyorum sıkılıyor ama dışarı çıkınca kriz yaşıyoruz tüm mahalle artık biliyor oğlumu o derece
Kayınvalideme bırakıyorum ama yaşı var onunda yoruluyor çok ısrar edemiyorum.. haftada 1 gün gidiyor ya da 2 haftada 1-2 gün.. genelde akşamları eşimle gideriz onlara oğlum çok düşkün babanesine ve onda sesi çıkmıyor çok ilginç

Zaten 280 gün 9 ay 10 gün yapıyor ki canımcım biz son uzatmalardayız artık
1 hafta daha atarsa 9 ay 17 günlük doğururuz
Off doğru ya geçen bi arkadaşı gördüm daha karnın inmemiş inşallah benim gibi 42yi görmezsin diyo dedim manyak mısın benim hayalim 38de doğurmaktı bide sen 42 çıkarma başıma

Ne varmış bu haziranda anacımm ne haziranmış doğuran doğurana
Ağustos sonu doğuracak kuzenim bile sabah doğurdu
Herşey yolunda çok şükür Eliz hanım kardeş olacaktı abla oldu bize

@Meylen ile @bskcl hala doğuramadı :))

Kaç yaşında çocuk bi oyun grubu kreş bulsan bikaç saat hem sana iyi gelir hem çocuk çocuk arıyor ona iyi gelir canım
Allah yardımcın olsun da bikaç haftasonra ortalık daha karışacak son haftaları bari bi şekil kendin için iyi bişeyler yaparak geçirmeye çalış

Bebeğin doğduktan sonra daha sık çıkarmaya başlarsan inşallah o da alışır dönerken krize girmez. Tabi sıkılıyor ve eve dönerken bir daha gidemicem diye korkuyor o da. Şimdilik elinden gelen bu ama napabilirsin o da biraz sabredecek. Şu hayatta bir kardeşe sahip olmak ne kadar kıymetli değerli ilerde anlar o da.

Ahh kuzum ahh hangi birini anlatayım.. diyorum ya çıkıyorduk ama oğlumun krizleri yüzünden sahile gitmeye bi yerlere gitmeye hasret kaldık ben eşim anne babalarımız hiçbirimiz oğlumu dışarda sakinleştiremiyoruz.. artık eşimle kavga aşamasına geliyoruz öyle bi oğlumuz var düşün..
son zamanlara kadar dediğin gibi enerjiktim ama kasılmalarım başladı özellikle evde iş yaparsam yorulursam gece yatana kadar geçmiyor.. bende iş yapmayınca kötü hissediyorum.. bugün mutfağı toplamadım çünkü makinede temizler var yerleştirilmesi lazım ama canım acıyor artık akşam eşime paslayacağım

Anam ya hoşgelmiş
bizim bebeler rahat benimki gitti gitti babasına çekti ondan içeriden çıkmak istemiyo

Hadi hayırlısi canım inşallah kolay doğum olsun hayırlısıyla sağ salim al kucağına nişan geldiyse yakındır gelmesi .
Ay insallah canım ya.doktorumu.aradim gel bi bakiyim dedi.bu gidişle yollarda doğuracam
Ben otu Çarşamba suya koydum Cuma doğurdum
Heyecanlanmaya başladım ya ne güzel.bende pazartesi kondurmuştum. Inşallah çok beklemetmez gelir tontişim. Bu arada kilosuz 3700 olmus

Kreşleri sordum canım bizim bütçemizi aşıyor şu an için özel kreşe gönderemem.. ama bebek doğduktan sonra işler daha karışacak biliyorum belki haftada 3 gün falan bütçe ayırabiliriz o zaman İnşallah diyeyim.. en kötü bebeleri alıp anneme gideceğim.. babamla annem esnaflar dükkanımız var o yüzden devamlı yanımda olamıyorlar ama ben gitsem yardımları dokunur..

Banada diyolar karnın daha düşmemiş diye
Olsun kız 10 aylık doğurduk diye hava atarız
Eller 8 ay 9 ay taşırken ben seni 10 ay taşıdım karnımda deriz kızlaraa valla Sevo senin mesajları okudukça diyordum ki aha bu hatunda benim gibi tezcanlı, sabırsız biz kesin 40 ı görürüz diyordum

Aramızda 22 gün var 15 20 gün önce aynıydım yalancılarım başladı bacak ağrılarından duramadım ağlıyodum dedim doğurcam ben herkes dedi parmak bile yedim sonra noldu bütün belirtiler pır dedi uçtu gitti
Şuan ayak ödemim olmasa demicem ben hamileyim diye o kadar normal gidiyorum yani
Evladın da dönemseldir eminim krizleri zor biliyorum arkadaşımda sıyırmak üzere 2016 ve 2017 doğumlu iki çocuğu var
Allah yardımcın olsun kendini hiç zorlama canım benim senlik bişey değil sonuçta hamilesin zaten sıcak hormonlar ağrılar bide ekstra bebe kim olsa yerinde aynı olurdu geçicek biticek Allahın izniyle öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…