Bebeğin doğduktan sonra daha sık çıkarmaya başlarsan inşallah o da alışır dönerken krize girmez. Tabi sıkılıyor ve eve dönerken bir daha gidemicem diye korkuyor o da. Şimdilik elinden gelen bu ama napabilirsin o da biraz sabredecek. Şu hayatta bir kardeşe sahip olmak ne kadar kıymetli değerli ilerde anlar o da.
Aynen de öyle oldu valla kuzucan Allahtan odasını valizi malizi hazırladım valla hevesim bile kalmadı şu zamana bıraksam donla doğuma giderdimEller 8 ay 9 ay taşırken ben seni 10 ay taşıdım karnımda deriz kızlaraavalla Sevo senin mesajları okudukça diyordum ki aha bu hatunda benim gibi tezcanlı, sabırsız biz kesin 40 ı görürüz diyordum
Canım 1 cm açıklık nişan gelmesi bu sefer doğurmadan gelmiceksin benceAy insallah canım ya.doktorumu.aradim gel bi bakiyim dedi.bu gidişle yollarda doğuracam
Heyecanlanmaya başladım ya ne güzel.bende pazartesi kondurmuştum. Inşallah çok beklemetmez gelir tontişim. Bu arada kilosuz 3700 olmus
Çok sağol canımmm İnsallah ya.. Rabbim sana da hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin..Aramızda 22 gün var 15 20 gün önce aynıydım yalancılarım başladı bacak ağrılarından duramadım ağlıyodum dedim doğurcam ben herkes dedi parmak bile yedim sonra noldu bütün belirtiler pır dedi uçtu gitti
Şuan ayak ödemim olmasa demicem ben hamileyim diye o kadar normal gidiyorum yani
Evladın da dönemseldir eminim krizleri zor biliyorum arkadaşımda sıyırmak üzere 2016 ve 2017 doğumlu iki çocuğu var
Allah yardımcın olsun kendini hiç zorlama canım benim senlik bişey değil sonuçta hamilesin zaten sıcak hormonlar ağrılar bide ekstra bebe kim olsa yerinde aynı olurdu geçicek biticek Allahın izniyle öyle düşün
İnşallah cnmİnşallah canım.. ben tek çocuk büyüdüğüm için bilmiyorum o duyguyu.. İnşallah güzel geçinirler.. sanırım birazda tek ve sakin büyümemin dezavantajı böyle gürültü ağlama durumları bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum.. 2. Çocuğumu oğlum kreşe başlayıp sakinleşince düşünüyordum ama takdiri ilahi.. Rabbim böyle uygun görmüş insallah hayırlara vesile olur 2. Oğlumuz..
Kız canım Hazal düşündüm hep ama annemler kba dedi
Amin canım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinÇok sağol canımmm İnsallah ya.. Rabbim sana da hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Benim biraz acelem fazla kilo almadan normal doğum yapabileyim diye Meylen kanki. Ben de bugün biraz regl ağrısı gibi var.Kız bende ağrı sızı hiç bişey yok vajina acısını saymıyorum artık o rutin haline geldisanki bu bebe aşağı ineceğine yukarı çıkıyo midem yanıyo bugün mesela
Ben doğuramıyorum sen doğur bari moral olsun
Hadi inşallah doğum sancıları başlamıştır kuzusu geçmesin artsınBenim biraz acelem fazla kilo almadan normal doğum yapabileyim diye Meylen kanki. Ben de bugün biraz regl ağrısı gibi var.
Ayy çok dogurasim var bugün benim
Doğur kız başak biz doğur(a)mıyoruz bari sen doğurBenim biraz acelem fazla kilo almadan normal doğum yapabileyim diye Meylen kanki. Ben de bugün biraz regl ağrısı gibi var.
Ayy çok dogurasim var bugün benim
Ay ağzından bal damlıyor.hadi insallah balim ya.zerre kadar sancim yok aslında ama gelicek diye umud ediyorumCanım 1 cm açıklık nişan gelmesi bu sefer doğurmadan gelmiceksin benceinşallah çabucak kavuş bizede doğurdum diye mesaj at
Aha canım öncelikle geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun çok istiyordun artık zamanı da geldi zaten normal yada sezaryen hiç farketmezKizlar tansiyonum 3 haftadir yuksek cikiyordu preeklampsi gelismis sezeryana alcak doktorum bu sebepten dolayi yarin ogluma kavusuyorum Allahin izniyle
Aman dikkst canım, hastaneye yatırdı mı takip içinKizlar tansiyonum 3 haftadir yuksek cikiyordu preeklampsi gelismis sezeryana alcak doktorum bu sebepten dolayi yarin ogluma kavusuyorum Allahin izniyle
Bazıları 5 cme kadar sancıyı normal karşılıyor nstde bile çıkmıyo önemli olan açılma canım bi gitmişsin 4 5 cm açıklıknAy ağzından bal damlıyor.hadi insallah balim ya.zerre kadar sancim yok aslında ama gelicek diye umud ediyorum
Amin canim cok sagol evet zamanida gelmisti kesinlikle oyle yeterki saglikli olalim da gerisi hic onemli degilAha canım öncelikle geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun çok istiyordun artık zamanı da geldi zaten normal yada sezaryen hiç farketmezsağlıkla kavuş inşallah
Sağlıkla doğsun inşallah. Kaç çıkıyordu tansiyon canım?Kizlar tansiyonum 3 haftadir yuksek cikiyordu preeklampsi gelismis sezeryana alcak doktorum bu sebepten dolayi yarin ogluma kavusuyorum Allahin izniyle
HAyırlısı olsun hakkınızda canımKreşleri sordum canım bizim bütçemizi aşıyor şu an için özel kreşe gönderemem.. ama bebek doğduktan sonra işler daha karışacak biliyorum belki haftada 3 gün falan bütçe ayırabiliriz o zaman İnşallah diyeyim.. en kötü bebeleri alıp anneme gideceğim.. babamla annem esnaflar dükkanımız var o yüzden devamlı yanımda olamıyorlar ama ben gitsem yardımları dokunur..
140/90 canim 3 haftadir oyle hafif preeaklampsi olarak adlandiriliyomsSağlıkla doğsun inşallah. Kaç çıkıyordu tansiyon canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?