2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

İnşallah canım.. ben tek çocuk büyüdüğüm için bilmiyorum o duyguyu.. İnşallah güzel geçinirler.. sanırım birazda tek ve sakin büyümemin dezavantajı böyle gürültü ağlama durumları bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum.. 2. Çocuğumu oğlum kreşe başlayıp sakinleşince düşünüyordum ama takdiri ilahi.. Rabbim böyle uygun görmüş insallah hayırlara vesile olur 2. Oğlumuz..

Eller 8 ay 9 ay taşırken ben seni 10 ay taşıdım karnımda deriz kızlaraa valla Sevo senin mesajları okudukça diyordum ki aha bu hatunda benim gibi tezcanlı, sabırsız biz kesin 40 ı görürüz diyordum
Aynen de öyle oldu valla kuzucan Allahtan odasını valizi malizi hazırladım valla hevesim bile kalmadı şu zamana bıraksam donla doğuma giderdim şunu alayım bunu alayım diye düşünmüyorum gelsin artık diye bakıyorum

Canım 1 cm açıklık nişan gelmesi bu sefer doğurmadan gelmiceksin bence inşallah çabucak kavuş bizede doğurdum diye mesaj at

Çok sağol canımmm İnsallah ya.. Rabbim sana da hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin..

İnşallah cnm

Kız canım Hazal düşündüm hep ama annemler kba dedi

ya ben de sofya istiyordum eşim ve ailesi beğenmedi, kv hatta Hristiyan ismi mi koyacaksın dedi ben koyamadım sen koy bari..
Miray ismini de çok beğenirim, eşim beğenmediği için onu da seçmedik. Defne ismini de beğeniyorduk herkes bu sene defne koymaya karar vermiş kızının ismini ondan da öyle vazgeçtik.

Sıcaklar iyice bunalttı, çatı katında oturuyoruz pişiyorum resmen, vantilatörün karşısındayım bütün gün, otursam bizim kız ağzımdan çıkacak gibi dayanıyor, yatsam uyku halindeyim baygın baygın kendime gelemiyorum, ayakta gezsem vajinama batıyo, elin bebeleri içeride iki büklüm dururken bizim hanım abla uzun uzadıya yatıyo herhalde küçücük boyu ile gündüzleri dışarı çıkamıyorum çok sıcak araba yok, akşamları yürüyüşten sonra zor atıyorum kendimi eve gece diye Bi kavram kalmadı zaten yemek yiyemiyorum, su içemiyorum midemi yakıyor, kocaya bile dışarıda ye gel yada annemde ye gel diyorum doğurmak istiyiriiim, ama doktorum izinli en iyisi yatıp yaprak dökümü izleyim ben

Benim biraz acelem fazla kilo almadan normal doğum yapabileyim diye Meylen kanki. Ben de bugün biraz regl ağrısı gibi var.
Ayy çok dogurasim var bugün benim

Benim biraz acelem fazla kilo almadan normal doğum yapabileyim diye Meylen kanki. Ben de bugün biraz regl ağrısı gibi var.
Ayy çok dogurasim var bugün benim
Hadi inşallah doğum sancıları başlamıştır kuzusu geçmesin artsın 3800 4 kiloya yakın normale zorlar onu hiç kafana takma eksi kilosu bile çıkıyo doğumda kafa çapı önemli

Kizlar tansiyonum 3 haftadir yuksek cikiyordu preeklampsi gelismis sezeryana alcak doktorum bu sebepten dolayi yarin ogluma kavusuyorum Allahin izniyle
Aha canım öncelikle geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun çok istiyordun artık zamanı da geldi zaten normal yada sezaryen hiç farketmez sağlıkla kavuş inşallah

Aha canım öncelikle geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun çok istiyordun artık zamanı da geldi zaten normal yada sezaryen hiç farketmez sağlıkla kavuş inşallah
Amin canim cok sagol evet zamanida gelmisti kesinlikle oyle yeterki saglikli olalim da gerisi hic onemli degil

HAyırlısı olsun hakkınızda canım
VArdır bi çıkış yolu bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…