2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız sezeryan olup da benim kadar kanaması süren var mı aranızda ? 3 gün sonra kırkım çıkacak hala geliyor leke leke normal doğumlarda bile 20-25 gün sürmüş hep arkadaslarda falan.

Hadi inşallah doğum sancıları başlamıştır kuzusu geçmesin artsın 3800 4 kiloya yakın normale zorlar onu hiç kafana takma eksi kilosu bile çıkıyo doğumda kafa çapı önemli
Yeğenim yanımda şimdi. Sırf açılma olsun diye çömelip çömelip bahçede ki yabani otları yoldum 2 saat Yeğen, teyze sanırım doğurmaya çalışıyorsun ama benim ödüm kopar diyor Kız 4 kilo falan doğurmam hayatta, parçalanır alt tarafım. Ben onu pamuklara sarıyorum kıyamam

birisi de losyon şampuan ne aldınız diye sormuştu. ben biraz içerik takıntılı bi insanım, mezun olduğum bölümden ötürü de arkada yazan o minicik ingredients kısmından anlıyorum. bebeğinize o ingredients yazan kısımda ne kadar az madde içeren ürün varsa onu kullanın derim.ve mümkünse parfümsüz olsun, eğer içerikte perfume yazmışlarsa o zaman geçmiş olsun derim. çünkü perfume diye belirttikleri şey ne kadar çer çöp madde varsa doldurduk içine ama %1den az merak etme demek.

ben kendi kullandığım şeylerde bile parfüm olmasın diye dikkat ediyorum bebeğime hiç kullanamam.

urtekramın parfümsüz bebek şampuanını aldım. frei ölün de bebek yağını aldım. ikisinin de içerikleri oldukça temiz. bebek sabunu diye sattıkları şeyleri de önermiyorum açıkçası, çünkü artık kimse sabun yaparken kül kullanmıyor kostik kullanıyorlar ve kostik de cilde teması oldukça sıkıntılı bi madde.

Allam çıldırıcam kız çıksında Allah aşkına bırak çocuğu nasıl çıkıyorsa çıksın
Fotoğrafçı aradı naptın neden doğurmuyosun 5 temmuzda tatile gidicem hadi diye bende evde bacaklar ayrık çömele çömele yürüyorum Bi boka yaramadı o ayrı konu

Biraz kilolu bebekler zayif bebeklere gore daha kolay doguyorlarmis. onemli olan kafa capi canim. Arkadasim 4200 u 10 dk da dogurdu

Sırtını duvara daya ve çömel kalk sırtını duvardan ayırmadan...hurma da ye bol bol ben oğlumda çok bunalmıştım ağırdı ve agriliydi hamileligim bitsin çıksın istemiştim ciğer gelişim iğnesi de yapılmıştı ama bi türlü gelmiyordu...duvara dayanip çömelme ve hurmayla kasılmalar başladı ve nişan geldi alttan muayenede.. 37+2de geldi

Saydıklarına ek, perine masajı, korunmasız ilişki, pilates hareketleri squat vs yapıyorum 2 haftadır tık yok

Hurma yiyorum valla dediğin hareketi sandalyeyi tutarak yaptım duvarda yaptım her gün yapmıyorum yalan yok ama ben vazgeçtim artık saldım aman ne zaman gelirse nasip hayırlısı

Selam kızlar nasılsınız?
Doğuran var mi?

Oğlumla ilk gecemiz iyi geçti,şuan sabah 6:43.
Sütüm değilde o sarı süt gibi olan geliyor bende sagip mamayla veriyorum sütüm tam gelmediği için Göğüslerim çok büyük bebek küçük birinin yardımı olmadan emziremiyorum sagip veriyorum ama yine de yetersiz gibi hissediyorum kendimi

Hakikaten bi poka yaramıyor. Azıcık bi agrım var diye seviniyordum o da gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…