2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin vücut çok sıkı demek ki sıcağa yakın şu yap küvete otur yumuşasın salsın bende başka yöntem yok
Kaslarım çok sıkıdır kız ondan mı yoksa, doğum başlayınca doğumun kolay olur dediydi ebe bana, kasların sıkı, rahatlarsan güzel açılırsın demişti sıcağa tahammülüm yok ama işe yararsa yaparım

Canım onun midesi çok küçük ki sakın yetmiyor diye düşünme o süt çok kıymetli
Göğüslerine çözüm olarak emzirme sütyeni kullanabilirsin biri destekli dururken diğerinden emdir engel olmaz böylece
İyi ol paşan iyi olsun kuzu

Hic yetersiz olur mu o daha cok kucuk emmeyi bilmiyor olabilir...bazi bebekler anne karninda emme alistirmalari yapmiyor o yuzden dogunca da emmeye adapte olamiyorlar sagip ver mamadan da korkma er gec alisir memeye sen sagmayi ihmal etme..

Acele etme daha 39u gör bakalim bi anne karnındaki her gün kıymetli ya sabır...

Benimde oğluşuma kavuşmama 2 gün kaldı inş.39+0 oluyoruz.tabi zamanından önce sancı olmazsa.dün ağrım ve aşağı doğru baskılarım vardı doktora gittim aşağı yerleşmiş normaldir dedi.bakalım hayırlısı

Selam herkese..

Aynı şeyleri yaşıyoruz, haftamız da yakın.. Ama dr kontrolüm olmadığı için ilaç vs içmiyorum çok afedersin bağından kurtulmuş it gibi de geziyorum
Başıma neler gelcek acaba

Doğurmayanları yazsan daha kolay sanki

İngiltere’nin Mart’ında doğurdum Atlası .. -5 derece tişörtle gezdim var ya Cennet gibi bişiydi
Şimdi 17 derece ve yarı çıplak geziyom evde. Dışarı sadece elbise ile mümkün..
Allah size XL sabır versin kuzum..

Evinde bi çocuğu olan çoğu anne sen gibi şuan :)
Ama bnm tavsiyem oğlunla birlikte evi dağıtman. Benimki pek dağıtmaz ama dağıtası gelince ben de dağıtıyorum. Salonun ortasına su koyup bütün oyuncakları yıkamışlığımız var her yer su olmuştu biz dahil. Onlar enerjileri atamazsa bizde de enerji kalmıyo çünkü..

Akşamdan akşama topla eşin yardım etsin hatta.
İmkanın varsa eve yardımcı al ya da arkadaşından ailenden rica et mecbur kaldıkça..

Bizim ebe de bağdaş kurma bacakları çok aralamadan otur kalk vs dedi ama oğlum anlattığın gibi. Yanına çağırır. Binbir zahmet otururum. 1 metre öteye geçip, buraya gel der Bazen afakanlar basıyo ama hamile olmam onu kısıtlamama sebep olmasın diyorum, kızamıyorum, bacaklar oldu pergel.. Yerlerdeyiz eğil kalk squat yap bağdaş kur ne ararsan var bizde de şuan
Ve malesef ödem hepimizin derdi ama oldukça olağan bi süreç. Geçicek. Karnımız şişcekti şişti.. Ödem de olcaktı, oldu. Biraz kabullenip vücutla inatlaşmamak kafayı rahatlatıyo bence..

Suya girdik ıslancaz. Bebişler doğcak ve bitecek. Bolca sabır her birimize

İki yaş sendromuna çok benziyor. Aynı durumları bir kaç ay önce yaşadık. Su an gecti cok şükür. Bol bol konuşun. Ağlayarak her istediğini yaptırmaya alışmıssa bunu kullanır cocuklar. "Bunu yapmamalısın cünkü.."seklinde. Zamanla oturuyor inanın. Bol sabır gerekiyor. Bir de inatlasmak yerine dikkatini başka yöne çekin derim .

Kızlar merhaba. Bugün dr kontrolümüz vardı 3048 kilo olmuş :) dr normal Doğum da olabilir dedi diyetini iyi uygulamışsın dedi. nst çektik de sancılar nasıl bir baksanıza sizde :)

Eklentiler

• 8309DB50-3A34-47F1-A063-135E4EA1B2B0.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 70
Ya sen çok tatlısın valla her yorumuna sesli gülüyorum allah da seni güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…