Kaslarım çok sıkıdır kız ondan mı yoksa, doğum başlayınca doğumun kolay olur dediydi ebe bana, kasların sıkı, rahatlarsan güzel açılırsın demiştiSenin vücut çok sıkı demek ki sıcağa yakın şu yap küvete otur yumuşasın salsınbende başka yöntem yok
Kız sezeryan olup da benim kadar kanaması süren var mı aranızda ? 3 gün sonra kırkım çıkacak hala geliyor leke lekenormal doğumlarda bile 20-25 gün sürmüş hep arkadaslarda falan.
Ilk dogummuydu peki? Ikinci kolay olur diyorlar ama ilki için bişey diyemiyorum. Doktorum da sezeryan dedi direkBiraz kilolu bebekler zayif bebeklere gore daha kolay doguyorlarmis. onemli olan kafa capi canim. Arkadasim 4200 u 10 dk da dogurdu
Canım onun midesi çok küçük ki sakın yetmiyor diye düşünme o süt çok kıymetliSelam kızlar nasılsınız?
Doğuran var mi?
Oğlumla ilk gecemiz iyi geçti,şuan sabah 6:43.
Sütüm değilde o sarı süt gibi olan geliyor bende sagip mamayla veriyorum sütüm tam gelmediği içinGöğüslerim çok büyük bebek küçük birinin yardımı olmadan emziremiyorum sagip veriyorum ama yine de yetersiz gibi hissediyorum kendimi
Hic yetersiz olur mu o daha cok kucuk emmeyi bilmiyor olabilir...bazi bebekler anne karninda emme alistirmalari yapmiyor o yuzden dogunca da emmeye adapte olamiyorlar sagip ver mamadan da korkma er gec alisir memeye sen sagmayi ihmal etme..Selam kızlar nasılsınız?
Doğuran var mi?
Oğlumla ilk gecemiz iyi geçti,şuan sabah 6:43.
Sütüm değilde o sarı süt gibi olan geliyor bende sagip mamayla veriyorum sütüm tam gelmediği içinGöğüslerim çok büyük bebek küçük birinin yardımı olmadan emziremiyorum sagip veriyorum ama yine de yetersiz gibi hissediyorum kendimi
Buda mı gol değilHakikaten bi poka yaramıyor. Azıcık bi agrım var diye seviniyordum o da gitti
Acele etme daha 39u gör bakalim biKaslarım çok sıkıdır kız ondan mı yoksa, doğum başlayınca doğumun kolay olur dediydi ebe bana, kasların sıkı, rahatlarsan güzel açılırsın demiştisıcağa tahammülüm yok ama işe yararsa yaparım
Neden direk sezeryan dedi ki ama. suan kilosu kac. Yani benim doktorum kafa capina bakiyo ona gore.karar verecegiz dedi.Ilk dogummuydu peki? Ikinci kolay olur diyorlar ama ilki için bişey diyemiyorum. Doktorum da sezeryan dedi direk
4 kiloyu geçerse normale zorlamam sezeryana alırım dedi ki ben de aynı fikirdeyim. En son 3350 grdi. Şimdi bilmiyorum canimNeden direk sezeryan dedi ki ama. suan kilosu kac. Yani benim doktorum kafa capina bakiyo ona gore.karar verecegiz dedi.
Bugün kontrol vardı. Bebek kanala girmiş
Makatima vuran şancı ve kaka yapma hissi, bel agrilari ve adet sancilarindan hoslanmadi. Magnezyumu günde 2 kez alacakmışım kasılma olmasın diye. "Bebek iyice asagiya inmis bol bol dinlen Erken gelmesin" dedi
Bebeğin kafası 2 hafta onden gidiyo. Kime çektiyse böyle koca kafalı bisey geliyo sanırım
Kilosu da normale dönmüş çok şükür. Boyunu sormadım
Doğuranlar güncel :
Birefebirece
@Yademim
@lavitabellamk
@solmez
@Ozgurkus
kubra5505
@laiyka
@LaL
@icequeen87
@carpathia
@Saye-
@kbryksl
@Karasya
@Tazegelin33
@gizemlibankaci
@Kurumus-Maskara
@EndoplazmikSeyyahikulum
@Pelinim35
@gulayavsar
@x hnm
@Islaksu34
@Cheerful teacher
@sinemmc_
@Eyslg
unuttuğum var mı ki?
İngiltere’nin Mart’ında doğurdum Atlası .. -5 derece tişörtle gezdim var ya Cennet gibi bişiydiGünaydın
Bütün gece klima ile uyudum ve korkuyorum çarpıcak diye yinede
Sabah azcık serinlemiş gibiydi kapattım da ter içinde uyandım resmen
Allah yardımcısı olsun ağustos sonu eylül başı doğuracakların vallahi hiç benlik değilmiş
Kızlar ya Doğuma günler kala depresyon gireceğim vallahi hormonlardan mı bilmiyorumgiydiğim çamaşırın lastiği bile sinirlendiriyor beni 3 yaşındaki oğlum otur kalk yaptırıyor bana yani normal Doğum isteyen varsa oğlumu göndereyim 1 günde çatır çatır doğurursunuz öyle mecburi hareket ettiriyor beni
Klasik ev işleri bile zulüm gibi gelmeye başladı.. yapmasam tezgahın üstünde bi iki bardak tabak görünce sinirleniyorumhavanın sıcaklığı da ayrı dert.. hatta zor geldiğinden duşa bile giremiyorum ona bile enerjim yok yemek yapmak istemiyorum hep uzanayım serinlik olsun istiyorum.. dün gece oğlum istifra etti üşütmüş belli ki.. Rabbim beterinden saklasın tabi.. yatak odasını eşimle temizledik ama etkilendim herhalde hassaslaştım ağırlaştım artık Doğumdan sonra ne olur bilemem ütü yapmam gerek bi iki parça zaten ona bile enerjim Yok evde atlet don takılıyorum nerdeyse.. dışarı çıkmamaya başladım 2-3 gündür eşim oğlumu alıp akşam babanesine götürüyor dinleneyim diye oraya gitmek istemiyorum çünkü giyinmem lazım ayakkabı giyeceğim arabaya in bin ayy bu bile zor geliyor düşünün ne haldeyim sizlerde böyle misiniz bir tek bende mi var bu anormallik..
Not: haram geceler başladı sayılır :) dönmek mümkün değil sabit yatınca sanki elim kolum şişiyor parmaklarım tuhaflaşıyor ödem yapıyor sanırım..
İlk oğlumu doğurmadan da son 1 hafta böyle uyku konusunda problem yaşamıştım acaba erken mi doğuracağım yine diye düşünüyorum..
Kaldı 17 günüm ama 17 gün böyle geçer misanki en fazla bi kaç gün idare edebilirmişim gibi geliyor
İki yaş sendromuna çok benziyor. Aynı durumları bir kaç ay önce yaşadık. Su an gecti cok şükür. Bol bol konuşun. Ağlayarak her istediğini yaptırmaya alışmıssa bunu kullanır cocuklar. "Bunu yapmamalısın cünkü.."seklinde. Zamanla oturuyor inanın. Bol sabır gerekiyor. Bir de inatlasmak yerine dikkatini başka yöne çekin derim .Sanırım stresle başedemiyorum o yüzden düzene temizliğe kafayı taktımaslında hobim var seramik yapıyorum ama oğlumla mümkün değil.. onunla oyun oynuyoruz ama bi yere kadar insan bunalıyor.. parka götürmeyi denedim apartmanın bahçesine çıkardım ama maalesef öyle aktif ki acayip yoruyor beni ailece dışarda başedemiyoruz onunla çok yoruluyoruz.. en son bahçeye indirdim tam 45 dk eve çıkarma evde ağlama krizi sürdü oturup ağladım evet çocuk bu ama bizim her aktivitemiz her dışarı çıkmamız krizle son buluyor pek yapabilecek bir şeyim yok paylaşmak istedim rahatlarım diye.. teşekkü ederim..
Oh mis maşallahBanyo yapıldı saçlar kendinden sekillendi artistik hareketler yapıldı yenidoğan kıyafetlerden 1-3 ay kıyafetlere de geçildi . Eee büyüdü bu bebiş
Ya sen çok tatlısın valla her yorumuna sesli gülüyorum allah da seni güldürsün inşallah.Yeğenim yanımda şimdi. Sırf açılma olsun diye çömelip çömelip bahçede ki yabani otları yoldum 2 saatYeğen, teyze sanırım doğurmaya çalışıyorsun ama benim ödüm kopar diyor Kız 4 kilo falan doğurmam hayatta, parçalanır alt tarafım. Ben onu pamuklara sarıyorum kıyamam
Geçmiş olsun canım inşallah hayırla kavuş bebisine. Yarın büyük günHayir canim yatmadim ama takipteydi surekli canim bugunde kontrol vardi alalim artik yarin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?