2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam tamam bugün doğurmayayım vazgeçtim yarın ipek kirpige randevu aldım. Cumartesi de kuaföre boyaya gideceğim. Tırnakları da yaptırırım obaaa misss
Bugün gelme bebegim sen, anan azıcık suslensin. Ilerde arkadaşlarına doğum fotoğraflarını gösterirken waaoww annen ne güzel kadınmış, anasına bak kızını al desinler.
Herşey senin için güzel prensesim, öpüyorum gıgıdan ❤❤

Bebegine kavusan kizlarr epidural cokmu zor cok sanci oluyormu gaz cabuk cikmasi icin neler yapabilirim tecrubelernizi paylasirmisinz rica etsem

Ay beni caydırdılar kirpikten biri anca biri konyaya gidiyomuş sonra bide onla mı uğraşcakmışım falan filan

Heh Cumartesi’ye randevu aldıysan Cuma kesin doğar bu kız

Ay beni caydırdılar kirpikten biri anca biri konyaya gidiyomuş sonra bide onla mı uğraşcakmışım falan filan
Kız dünyanin en rahat şeyi ❤ ben her yaz yaptırırım 4-5 ay boyunca sürekli yeniletirim. Bu yıl geç kaldım. Sıfır makyaj bile olsan çok güzel duruyorsun. Kesin dene

Hangi sitenin bu paket? Bazı sitelerde baya kutulu ambalajlı görmüştüm ben de, irili ufaklı bi sürü vardı içinde. Bunlar ne cillopmuş

Kız dünyanin en rahat şeyi ❤ ben her yaz yaptırırım 4-5 ay boyunca sürekli yeniletirim. Bu yıl geç kaldım. Sıfır makyaj bile olsan çok güzel duruyorsun. Kesin dene
Ay bende yaptırıcaktım Sonra vazgeçtim onla mı uğraşcam diye şimdide gidecek halim yok keşke mayıs sonu yaptırayaydım
Saçımı da gri yapmak istiyordum tekrardan oda eşim korktu ya fenalaşırsan boya kokusundan diye oda öyle kaldı doğumdan sonra anca

3 tane birleşik gibi canım normalde onun 3te 1i falan oluyo
Evet evet 4 tane var içinde ama ben tekini de böyle bir cevizden biraz büyüktür diye düşünüyordum bu baya elime yakın bir boyutta

Hangi sitenin bu paket? Bazı sitelerde baya kutulu ambalajlı görmüştüm ben de, irili ufaklı bi sürü vardı içinde. Bunlar ne cillopmuş ☺
Hepsiburada dan söyledim satıcının adı lokman aktar

İnşallah düzelir benim pek umudum yok ama Rabbim can sağlığı versin bu aralar çok inat benim ki beni mahvediyor akıl hocalarımıza çok masallah

Evet evet 4 tane var içinde ama ben tekini de böyle bir cevizden biraz büyüktür diye düşünüyordum bu baya elime yakın bir boyutta

Hepsiburada dan söyledim satıcının adı lokman aktar
Evet canım yumruk gibi açılınca nilüfer gibi oluyo korkma doğru yer açılacak inşallah doğru şey almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…