2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız sezeryan olup da benim kadar kanaması süren var mı aranızda ? 3 gün sonra kırkım çıkacak hala geliyor leke leke normal doğumlarda bile 20-25 gün sürmüş hep arkadaslarda falan.

Yavrum benim 10. Günden sonra azalmıştı. Ama 40 a kadar damla damla hep devam etti.
40 'tan sonra kesildi. 9 ay sonra da regl oldum

Selam herkese..

Aynı şeyleri yaşıyoruz, haftamız da yakın.. Ama dr kontrolüm olmadığı için ilaç vs içmiyorum çok afedersin bağından kurtulmuş it gibi de geziyorum
Başıma neler gelcek acaba

Normal normal.
No problem.
Easy easy tamam tamam

Banyo yapıldı saçlar kendinden sekillendi artistik hareketler yapıldı yenidoğan kıyafetlerden 1-3 ay kıyafetlere de geçildi . Eee büyüdü bu bebiş

Aha yeni banyo yapmış bebek aşerdim şuan

Bebegine kavusan kizlarr epidural cokmu zor cok sanci oluyormu gaz cabuk cikmasi icin neler yapabilirim tecrubelernizi paylasirmisinz rica etsem

Hiç korkma epidural gayet güzel bisey :)
Hicbir aksilik olmasın diye dua et güzel düşün canım
Gaz için de en etkilisi hareket etmek. Uyuşukluk geçince yürüyüş yaparsın insallah hastanede

Hic yetersiz olur mu o daha cok kucuk emmeyi bilmiyor olabilir...bazi bebekler anne karninda emme alistirmalari yapmiyor o yuzden dogunca da emmeye adapte olamiyorlar sagip ver mamadan da korkma er gec alisir memeye sen sagmayi ihmal etme..
10 dakika sağıyorum pompam manuel ve yaklaşık 40 ml çıkıyor,ama emzirirken 20 dakikada falan ne kadsr emiyor bilmiyorum, az önce 25 dakika falan emzirdim,üstüne sağdığım sütü veriyor şimdi eşim. Bu işleri çözmek birazcık zaman alacak gibi

Mayis sonu yaptirsan dayanmazdı şimdiye baby. Tekrar bakım yaptirman gerekirdi. Ben de oreale cesaret edemedim dip boya devam ediyorum

Benim bebek de temmuzu beklemeyecek galiba.
Bugün sabah leke geldi. Emin değilim nişan mı? Kendi doktorum izinli diye normal randevuyu pzt almıştık.
Burda dr bi danışalım dedik. Usgde 39 haftalık göründü. Bebeği kilolu buldu. Allahım, geçen kontrol öncesi göbek çevresi 4-5 gün küçük çıktı diye muz ve bademe başlamıştım.
Şimdi böyle
Normal zor olur dedi çünkü burda normal doğuma dr girmiyor. Normal olacaksa bile doğuma dr girmeli dedi. Benim gittiğim hastanede dr giriyor. Nstde sancı çıkmadı. İlk düzenli sancıda kesinlikle buraya gelme burda sezaryen durumunda kendisi de yokmuş hafta sonu. İl merkezine kendi dr git hani izinde bile olsa diğer dr yönlendirir dedi. Öyleymiş de diğer dr kim arayıp öğrendik.
Kısası bu dr, bebeğin pzt. bekleyemeyeceğini düşünüyor.
Ben şimdi düzenli sancılar bekliyorum.
Belki de pzt normal muayeneye gittiğimde doğuma gireriz.Hayırlısı artık..

Mayis sonu yaptirsan dayanmazdı şimdiye baby. Tekrar bakım yaptirman gerekirdi. Ben de oreale cesaret edemedim dip boya devam ediyorum
Aynen bizim kuafördede öyle canım 150 TL sıfırdan istediğin kadar takıyorlar 80 tl aylık bakım bakıma gitmem gerekirdi 1 ay dolduğu için
Aslında kirpik lifting daha güzel daha doğal duruyo

Yaa ne güzel yazmışsın.. oğlumu babanesi köye götürdü gezdirmeye hava da şükür bi nebze iyi gibi bugün bende duş aldım bi kendime geldim müziği açtım oh keyif yapıyorum şimdi :) anne olmak delilik.. bi an dünyanın en çekilmez en deli insanı oluyorsun bi anda en yumuşak en sakin insanı

Bebisim şu an tek yapman gereken süt geliyor mu diye düşünmeden bol bol emzirmek sağmak.Fırsat buldukça uyumak,duş alırken memelere masaj yapmak.Bollllll su ve sıvı gıdalar tüketmek.Veeee inanmak bol sütun olacağına.Kesinlikle zamanı var.15-20 gün sonra fosur fosur inecek şok olacaksin

Hakkında hayırlısı canım.Saglikla gelsin miniğin

Canım benim onun midesi ne kadar ki zaten şuan yavaş yavaş senin sutun çoğalacak onun da midesi buyuyecek endişelenme bol bol komposto(özellıkle incir kompostosu)yap yap iç...panik yok bol sıvı var

Birefebirece canım banyo yaptırmak için göbeğinin düşmesini bekledin mi
ben beklemek istiyorum ama doktor yaptırabilirsin dedi
vücududa bugün nokta nokta kızarmış

annemle hergün kavga ediyoz banyo yüzünden ama haklı gibide çok sıcak vücududa kızarmaya başladı napsam şaşırdım

Büyük ihtimal nişan gelmiştir doğum yakındır eli kuşağında Allah sağlıkla kurtarsın canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…