Ya kızım sen bebenle ilgilensene@Meylen yoksa sen hala????
Kız sezeryan olup da benim kadar kanaması süren var mı aranızda ? 3 gün sonra kırkım çıkacak hala geliyor leke lekenormal doğumlarda bile 20-25 gün sürmüş hep arkadaslarda falan.
Selam herkese..
Aynı şeyleri yaşıyoruz, haftamız da yakın.. Ama dr kontrolüm olmadığı için ilaç vs içmiyorum çok afedersin bağından kurtulmuş it gibi de geziyorum
Başıma neler gelcek acaba
Banyo yapıldı saçlar kendinden sekillendi artistik hareketler yapıldı yenidoğan kıyafetlerden 1-3 ay kıyafetlere de geçildi . Eee büyüdü bu bebiş
Bebegine kavusan kizlarr epidural cokmu zor cok sanci oluyormu gaz cabuk cikmasi icin neler yapabilirim tecrubelernizi paylasirmisinz rica etsem
Tühhhh deme ya:))) olsun birdahaki doğumlara:))) biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz:)))) iki nazlı ve inatçı olarakdan bir ipde cambaz gibiyiz:))))
Hemende gaza gelirimKız dünyanin en rahat şeyi ❤ ben her yaz yaptırırım 4-5 ay boyunca sürekli yeniletirim. Bu yıl geç kaldım. Sıfır makyaj bile olsan çok güzel duruyorsun. Kesin dene
10 dakika sağıyorum pompam manuel ve yaklaşık 40 ml çıkıyor,ama emzirirken 20 dakikada falan ne kadsr emiyor bilmiyorum, az önce 25 dakika falan emzirdim,üstüne sağdığım sütü veriyor şimdi eşim. Bu işleri çözmek birazcık zaman alacak gibiHic yetersiz olur mu o daha cok kucuk emmeyi bilmiyor olabilir...bazi bebekler anne karninda emme alistirmalari yapmiyor o yuzden dogunca da emmeye adapte olamiyorlar sagip ver mamadan da korkma er gec alisir memeye sen sagmayi ihmal etme..
Valla canım sıfırdan yaparsa 180, bakım olursa 80 veriyorum. 1 ay sıfırdan 1 ay bakım diye gidiyorhow much baby
Mayis sonu yaptirsan dayanmazdı şimdiye baby. Tekrar bakım yaptirman gerekirdi. Ben de oreale cesaret edemedim dip boya devam ediyorumAy bende yaptırıcaktım Sonra vazgeçtim onla mı uğraşcam diye şimdide gidecek halim yok keşke mayıs sonu yaptırayaydım
Saçımı da gri yapmak istiyordum tekrardan oda eşim korktu ya fenalaşırsan boya kokusundan diye oda öyle kaldı doğumdan sonra anca
anladım kuzum güzel olur doğum öncesi bakımlı bakımlıValla canım sıfırdan yaparsa 180, bakım olursa 80 veriyorum. 1 ay sıfırdan 1 ay bakım diye gidiyor
Aynen bizim kuafördede öyle canım 150 TL sıfırdan istediğin kadar takıyorlar 80 tl aylık bakım bakıma gitmem gerekirdi 1 ay dolduğu içinMayis sonu yaptirsan dayanmazdı şimdiye baby. Tekrar bakım yaptirman gerekirdi. Ben de oreale cesaret edemedim dip boya devam ediyorum
Yaa ne güzel yazmışsın.. oğlumu babanesi köye götürdü gezdirmeye hava da şükür bi nebze iyi gibi bugün bende duş aldım bi kendime geldim müziği açtım oh keyif yapıyorum şimdi :) anne olmak delilik.. bi an dünyanın en çekilmez en deli insanı oluyorsun bi anda en yumuşak en sakin insanıİngiltere’nin Mart’ında doğurdum Atlası .. -5 derece tişörtle gezdim var ya Cennet gibi bişiydi ☺
Şimdi 17 derece ve yarı çıplak geziyom evde. Dışarı sadece elbise ile mümkün..
Allah size XL sabır versin kuzum..
Evinde bi çocuğu olan çoğu anne sen gibi şuan :)
Ama bnm tavsiyem oğlunla birlikte evi dağıtman. Benimki pek dağıtmaz ama dağıtası gelince ben de dağıtıyorum. Salonun ortasına su koyup bütün oyuncakları yıkamışlığımız var her yer su olmuştu biz dahil. Onlar enerjileri atamazsa bizde de enerji kalmıyo çünkü..
Akşamdan akşama topla eşin yardım etsin hatta.
İmkanın varsa eve yardımcı al ya da arkadaşından ailenden rica et mecbur kaldıkça..
Bizim ebe de bağdaş kurma bacakları çok aralamadan otur kalk vs dedi ama oğlum anlattığın gibi. Yanına çağırır. Binbir zahmet otururum. 1 metre öteye geçip, buraya gel derBazen afakanlar basıyo ama hamile olmam onu kısıtlamama sebep olmasın diyorum, kızamıyorum, bacaklar oldu pergel.. Yerlerdeyiz eğil kalk squat yap bağdaş kur ne ararsan var bizde de şuan
Ve malesef ödem hepimizin derdi ama oldukça olağan bi süreç. Geçicek. Karnımız şişcekti şişti.. Ödem de olcaktı, oldu. Biraz kabullenip vücutla inatlaşmamak kafayı rahatlatıyo bence..
Suya girdik ıslancaz. Bebişler doğcak ve bitecek. Bolca sabır her birimize ☺
10 dakika sağıyorum pompam manuel ve yaklaşık 40 ml çıkıyor,ama emzirirken 20 dakikada falan ne kadsr emiyor bilmiyorum, az önce 25 dakika falan emzirdim,üstüne sağdığım sütü veriyor şimdi eşim. Bu işleri çözmek birazcık zaman alacak gibi
Benim bebek de temmuzu beklemeyecek galiba.
Bugün sabah leke geldi. Emin değilim nişan mı? Kendi doktorum izinli diye normal randevuyu pzt almıştık.
Burda dr bi danışalım dedik. Usgde 39 haftalık göründü. Bebeği kilolu buldu. Allahım, geçen kontrol öncesi göbek çevresi 4-5 gün küçük çıktı diye muz ve bademe başlamıştım.
Şimdi böyle
Normal zor olur dedi çünkü burda normal doğuma dr girmiyor. Normal olacaksa bile doğuma dr girmeli dedi. Benim gittiğim hastanede dr giriyor. Nstde sancı çıkmadı. İlk düzenli sancıda kesinlikle buraya gelme burda sezaryen durumunda kendisi de yokmuş hafta sonu. İl merkezine kendi dr git hani izinde bile olsa diğer dr yönlendirir dedi. Öyleymiş de diğer dr kim arayıp öğrendik.
Kısası bu dr, bebeğin pzt. bekleyemeyeceğini düşünüyor.
Ben şimdi düzenli sancılar bekliyorum.
Belki de pzt normal muayeneye gittiğimde doğuma gireriz.Hayırlısı artık..
Böyle hafif hafif adet sancıları var gibi hadi bakem hayırlısı
Canım benim onun midesi ne kadar ki zaten şuan yavaş yavaş senin sutun çoğalacak onun da midesi buyuyecek endişelenme bol bol komposto(özellıkle incir kompostosu)yap yap iç...panik yok bol sıvı var10 dakika sağıyorum pompam manuel ve yaklaşık 40 ml çıkıyor,ama emzirirken 20 dakikada falan ne kadsr emiyor bilmiyorum, az önce 25 dakika falan emzirdim,üstüne sağdığım sütü veriyor şimdi eşim. Bu işleri çözmek birazcık zaman alacak gibi
Ay bi heyecan bastı canım bakalım nolcak aşağı doğru hareket ettikçe bi basınçda varHadi bakalım hayırlısı canım.Bakarsin artarak devam ediverir.Bi avazda saglikla doğuruver ins
Hadi inşallah canım artarak devam etsin geçmesinBöyle hafif hafif adet sancıları var gibi hadi bakem hayırlısı
Büyük ihtimal nişan gelmiştir doğum yakındır eli kuşağında Allah sağlıkla kurtarsın canım:)Benim bebek de temmuzu beklemeyecek galiba.
Bugün sabah leke geldi. Emin değilim nişan mı? Kendi doktorum izinli diye normal randevuyu pzt almıştık.
Burda dr bi danışalım dedik. Usgde 39 haftalık göründü. Bebeği kilolu buldu. Allahım, geçen kontrol öncesi göbek çevresi 4-5 gün küçük çıktı diye muz ve bademe başlamıştım.
Şimdi böyle
Normal zor olur dedi çünkü burda normal doğuma dr girmiyor. Normal olacaksa bile doğuma dr girmeli dedi. Benim gittiğim hastanede dr giriyor. Nstde sancı çıkmadı. İlk düzenli sancıda kesinlikle buraya gelme burda sezaryen durumunda kendisi de yokmuş hafta sonu. İl merkezine kendi dr git hani izinde bile olsa diğer dr yönlendirir dedi. Öyleymiş de diğer dr kim arayıp öğrendik.
Kısası bu dr, bebeğin pzt. bekleyemeyeceğini düşünüyor.
Ben şimdi düzenli sancılar bekliyorum.
Belki de pzt normal muayeneye gittiğimde doğuma gireriz.Hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?