2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
gezenler doğuramıyo evde yatanlar doğuruyo

Bebişi doğan anneler? Gaz durumunuz nedir? Biz 15 günden sonra sancılanmaya başladık ıkınıyoruz sürekli
Canım zaten 3 hafta melek gibi oluyorlar. Eğer gazlı bebekse ondan sonra bi başlıyor. Yani ne diyeyim. Benim ilki kolikti. Doğumdan 3 hafta sonra ortaya çıktı. Umarım seninki kolik değildir.

Canım annen haklı da olabilir. Göbek çevresini kollayarak hızlıca bi banyo neden olmasın. Biz de bekledik bekledik düşmedi bir hafta sonra yıkadık. 17. gün düştü. Düşün artık bekleseydik O da huzursuz olacaktı..

kızlar bana dependle ilgili hanginiz sormuştunuz
uykusuzluktan kafa gitti benim iyice
sordum doktoruma bugün rahmime yumurtalıklarıma dikiş yerime baktı enfeksiyon yok herşey çok güzel çok şükür
2 ay sonra smera çağırdı

Ben sormustum kuzum tamam çok sağol iyi olmana da sevindim

Yok kuzum şahsi fikrim yıkanmaması yönünde. Eşimin tarafında enfeksiyon kaynaklı bı ölüm var Allah esirgesin. Bı de eğer yikayacaksan da alkolle silip sonra da çok çok iyi kuruduğundan emin olman gerek. O nokta nokta kizarikliklara eskiler cibik diyormuş. Benimkinde de oldu geçen hafta doktora sordum normal kendiliğinden geçer dedi. Annen muhtemelen isilik olduğunu düşünüyor olabilir. Odayı iyice sıcak hale getirip (ben UFO yakıyorum) sungerle silebilirsin ama bana kalırsa bı kaç gün daha bekle zaten düştü düşecek seninkini de

Bebişi doğan anneler? Gaz durumunuz nedir? Biz 15 günden sonra sancılanmaya başladık ıkınıyoruz sürekli
Canım ben üst tarafını değilde karın tarafını sürekli ortuyorum uyurken gazlanmasin diye. Bı de en az iki kupa rezene içiyorum. Çok şükür mercimek falan da yediğim halde öyle bı gaz problemi olmadı. Olduğunda da 10-15 dakikalık oluyor bazen sonra çıkarınca rahatliyor. Göğsümde yüzüstü uyutuyorum öyle olduğunda karnı isinsin diye.

Canım benim onun midesi ne kadar ki zaten şuan yavaş yavaş senin sutun çoğalacak onun da midesi buyuyecek endişelenme bol bol komposto(özellıkle incir kompostosu)yap yap iç...panik yok bol sıvı var
çok teşekkür ederim canım. Öyle yapicam inşallah

Ay kuzum benim çok yasa sen emi desteğin için sağol. Öyle yapicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…