2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım özür dilerim o an ince düşünemedim ama bilinçsizlik yüzünden ben erken doğurdum bilinçli olmakta fayda var diye düşünüyorum.. ödemi olan herkes dikkat etmeli eğer ödem varsa tuzu karbonhidratı şekeri kesmemiz lazım.. sadece tuz değil şeker ve karbonhidratLarda ödem yapıyor.. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..

M
ya gerçekten mii? Bende hep merak ediyordum bunu,manuel pompayla 10 dakika da yaklasik 40 ml cekiyorum. Oğlanı 25 dakika emziriyorum sence doyuyor mu?

Canım dakika takip et bunda adet sancısı gibi başladı. 1saat içinde doğuma girdim mecbur sezeryan olduğu için bekletmediler. 8 dk da bir geliyordu. En son 3 4 dk ydı.
Canım o kadar düzensiz ki anlatamam uyumuşum uykudan kaldırdı 1 dakika sürdü sürmedi geçti şimdi sancım yok çok saçma bi hal aldı yalancılar mıdır rahim mi hazırlanıyor kestiremiyorum cahillik resmen ya

Bikini, şort sezonu açıldı kışım tüm kıl uzatan kadınlar sıraya girdi

Kızlar benim sütüm çok az iki meme toplamı 60cc.
Çoğalır canım dert etme. Emdikce emdikce geliyor. Bı uyku bı de su. Bunların üstüne süt yapan tanımıyorum. Bı saat uyusan bile fayda ediyor hemen.

Dikkat et kendine. Kizin da var. Çok yorulma. 7 iş günü de Az değil bu sıcaklarda.
Izinleri aktaricam derken ihmal etme kendini

kv konusunda taşlamayın benide ben kv çok seviyorum bal gibi
uzattım ayaklarımı o içerde mutfakta bişeyler yapıyo semizotu falan sütüm artsın diye

Oğlum bak git

Adet olucakta olamıyomuşum gibi Bi sancı var hala ben bu hissi hiç sevmedim Allahım noluyo bana

O bende iki haftadır var. Bebek kanala girdikten sonra oluyor galiba. Yanı hevesini kırmak istemem ama duzensizse doğum falan başlamiyo
Ama senin bayağı yaklaştığı için belki düzenli gelebilir birkaç güne

Sağlığında 60 cc ise, bebeğin emdiği 120 cc ye yakındır canım. En iyi pompa bile Bebeklerden daha çok süt çıkartamaz. Bebek emisine en yakın pompa diye reklam yapmalarının sebebi bu

ya gerçekten mii? Bende hep merak ediyordum bunu,manuel pompayla 10 dakika da yaklasik 40 ml cekiyorum. Oğlanı 25 dakika emziriyorum sence doyuyor mu?

Ben emzirme danışmanlığı almıştım . Bana da öyle söylemişti. Bebekler her zaman sagilandan 2 kata yakın fazla emerler
24 dk hayli hayli yetıyordur canım kafan rahat olsun. Yutma sesi duyuyor musun?

Ayrıca bezini dolduruyor mu? Kaka yapıyor mu? Bunlar doyma işaretleri

Adet olucakta olamıyomuşum gibi Bi sancı var hala ben bu hissi hiç sevmedim Allahım noluyo bana
Canım bnm 2 hafta sürdü o ağrılar düzensiz bazen şiddetli bazen hafif ama hep ordaydı. Ağrı kesici al normal dedi ebe.
Normal
Şimdi yok geçti gitti. Tuvalete baskıya dönmüştü zırt pırt gidiyodum o da geçti..
Geçebiliyo. Ama geçmezse şiddetlenirse önemsemek lazım tabi.. Yani takip et ama çok da acaba’larda kalma, ağrı kesici al mesela geçmezse saat tut..

Bikini, şort sezonu açıldı kışım tüm kıl uzatan kadınlar sıraya girdi

Bebiş emdikçe artacak canımcım. Ayrıca pompalara çok inanma derim. İki farklı pompa farklı cc süt çekebilir. Ve bebek her pompadan daha kuvvetli çeker.. pompa ile 10 dk da sütü bitirirsin ama bebek 45 dk aynı memeden cok cok emebilir yutkunma sesini duyarsın,.
Bol su, bol uyku, bol gülümseme, bol süt inşallah

Yalancılar da zaten doğuma hazırlık sancilaridir . Nisa kapıya dayandı bence gelecek annesi. Belki yarin belki yarından da yakin :))

Nerdeyse aynı şeyleri yazmışız yaa
Seviyorum bizi

Bende aynıyım kuşum ya
Bugün kontrol vardı sertlik oldu
Bu hep oluyomu dedi dr oluyo hareketi değil mi dedim :) meğer kasılmaymış
Nst ye gircem şimdi

M

Doyuyordur. Önemli olan çisli ve kakalı bez sayısı ve kilo artışı. Emme refleksi var bebeklerin doysa bile saatlerce emmek isteyebilirler. Zaten bebek ne kadar emerse süt o kadar artar. Ama işte mama takviyesi filan yapılıyor ya o kadar mama kadar daha az süt üretilir. İhtiyaca göre yani, ki senin su aşamada 40 ml cok cok iyi. Benim hatırladığım o zamanlar daha az süt çıkıyordu benden ve bebek alması gerekenin iki katı alıyordu. Öyle hatırlıyorum. Biz gak guk meme modundaydik. Süresiz saatlerce emerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…