2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün doğuran yok mu kızlar bak günü boş gecmeyelim ben çarşı pazar gezdim dolaştım yine kağnı hızında da olsa eve dönüp çamaşır yemek süpürge gibi eski rutinleri de yaptım neyin enerjisi bilmem derken az önce ayıptır söylemesi evde sortumu tek giyerim ağında bi ıslaklık vardı anlamadım akıntı gibi bi kıvam da yok sadece ıslaklık acaba çok akışkan miydi yoksa bu su sızıntısı mi bilemedim ağrım falan yok biraz bekleyeyim suysa bi daha gelsin demi biktim acile gidip durmaktan da

Belki kanala giriyordur canım. Benim de girerken inanılmaz sancim olmuştu. Hatt
a vajinamdan sivri birşey sokuyormuş gibiydi. Hadi Nisa bebek❤ Hemencik bul yönünü ❤❤

Canım kanala girsin o bile yeter dün akşamdan beri var düzensiz o yüzden doktora uçmuyorum zaten beklemedeyim

Du bakalım dünden beri var neye dönecek canım yalancılar diye tahmin ediyorum gitmedim doktora durur durur pazar günü gelir ben bu kızı ısırırım o zaman

Bende aynıyım kuşum ya
Bugün kontrol vardı sertlik oldu
Bu hep oluyomu dedi dr oluyo hareketi değil mi dedim :) meğer kasılmaymış
Nst ye gircem şimdi
Dün gece delirdi karnım yamuk yumuk oldu sabah hareketsizdi adet sancısı var doktor normal diyor normalmiş bekliyorum bende
Hadi hayırlısı canım ya pztesi kontrolüm var sabır diyorum

Belki kanala giriyordur canım. Benim de girerken inanılmaz sancim olmuştu. Hatt
a vajinamdan sivri birşey sokuyormuş gibiydi. Hadi Nisa bebek❤ Hemencik bul yönünü ❤❤
Ona bile razıyım kuzum dana girsin artık şu yola ağzımdan çıkmaya çalışıyo böbreklerimden çıkmaya çalışıyo Bi bulamadı aynı babası şapşik kızım

Hanımlar ev sahibi evi satmış acil çıkmamız lazım. Bu sabah ev baktık tuttuk anlayacağınız 9 aylık hamileyim ve taşınıyorum :'( inanabiliyor musunuz
Aynı şey başıma geldi 11 aylık evliydim ikinci evime geçtim
Allah yardımcın olsun evden eve nakliyat ve aile eş dost kimi bulursan çağır yorma kendini

haklısın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bu stresler biter.

samiracım çok sağol. sabah tansiyonumu ölçtüm 11e 7ydi gün içerisinde işteydim ölçemedim ve baya şişti doktora mesaj attım normal dedi tuzdan kaçın dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bu endişeler biter.

Aynı şey başıma geldi 11 aylık evliydim ikinci evime geçtim
Allah yardımcın olsun evden eve nakliyat ve aile eş dost kimi bulursan çağır yorma kendini
Sağol öyle yapicam artık, ama tabi kendim de mecbur eşya seçip yerleştirmem lazim.. offff zaten taşınmaktan nefret ederim şimdi hem hamile hem 2 çocuk.. Hayır olsun diyelim yapacak birşey yok bir an once halletmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…