Belki kanala giriyordur canım. Benim de girerken inanılmaz sancim olmuştu. HattCanım o kadar düzensiz ki anlatamam uyumuşum uykudan kaldırdı 1 dakika sürdü sürmedi geçti şimdi sancım yok çok saçma bi hal aldı yalancılar mıdır rahim mi hazırlanıyor kestiremiyorum cahillik resmen ya
Canım kanala girsin o bile yeter dün akşamdan beri var düzensiz o yüzden doktora uçmuyorum zaten beklemedeyimDikkat et kendine. Kizin da var. Çok yorulma. 7 iş günü de Az değil bu sıcaklarda.
Izinleri aktaricam derken ihmal etme kendini
Oğlum bak git
O bende iki haftadır var. Bebek kanala girdikten sonra oluyor galiba. Yanı hevesini kırmak istemem ama duzensizse doğum falan başlamiyo
Ama senin bayağı yaklaştığı için belki düzenli gelebilir birkaç güne
Sağlığında 60 cc ise, bebeğin emdiği 120 cc ye yakındır canım. En iyi pompa bile Bebeklerden daha çok süt çıkartamaz. Bebek emisine en yakın pompa diye reklam yapmalarının sebebi bu
Ben emzirme danışmanlığı almıştım . Bana da öyle söylemişti. Bebekler her zaman sagilandan 2 kata yakın fazla emerler
24 dk hayli hayli yetıyordur canım kafan rahat olsun. Yutma sesi duyuyor musun?
Ayrıca bezini dolduruyor mu? Kaka yapıyor mu? Bunlar doyma işaretleri
Du bakalım dünden beri var neye dönecek canım yalancılar diye tahmin ediyorum gitmedim doktora durur durur pazar günü gelir ben bu kızı ısırırım o zamanCanım bnm 2 hafta sürdü o ağrılar düzensiz bazen şiddetli bazen hafif ama hep ordaydı. Ağrı kesici al normal dedi ebe.
Normal
Şimdi yok geçti gitti. Tuvalete baskıya dönmüştü zırt pırt gidiyodum o da geçti..
Geçebiliyo. Ama geçmezse şiddetlenirse önemsemek lazım tabi.. Yani takip et ama çok da acaba’larda kalma, ağrı kesici al mesela geçmezse saat tut..
Bebiş emdikçe artacak canımcım. Ayrıca pompalara çok inanma derim. İki farklı pompa farklı cc süt çekebilir. Ve bebek her pompadan daha kuvvetli çeker.. pompa ile 10 dk da sütü bitirirsin ama bebek 45 dk aynı memeden cok cok emebilir yutkunma sesini duyarsın,.
Bol su, bol uyku, bol gülümseme, bol süt inşallah ☺
İnşallah gelmesine yakın olduğu içindir canım ona yoralım ama bu his çok kötü yaYalancılar da zaten doğuma hazırlık sancilaridir . Nisa kapıya dayandı bence gelecek annesi. Belki yarin belki yarından da yakin :))
Ne güzel moral verdin canısıkız meylen doğuramican sen . Hergun bir ümit seni bekliyor insanlarsenin kız çok nazlı olacak demedi deme
Dün gece delirdi karnım yamuk yumuk oldu sabah hareketsizdi adet sancısı var doktor normal diyor normalmiş bekliyorum bendeBende aynıyım kuşum ya
Bugün kontrol vardı sertlik oldu
Bu hep oluyomu dedi dr oluyo hareketi değil mi dedim :) meğer kasılmaymış
Nst ye gircem şimdi
Ona bile razıyım kuzum dana girsin artık şu yola ağzımdan çıkmaya çalışıyo böbreklerimden çıkmaya çalışıyo Bi bulamadı aynı babası şapşik kızımBelki kanala giriyordur canım. Benim de girerken inanılmaz sancim olmuştu. Hatt
a vajinamdan sivri birşey sokuyormuş gibiydi. Hadi Nisa bebek❤ Hemencik bul yönünü ❤❤
En sevdiğin topic burası biliyoruz biz kazen bey4 temmuz benim doğum günüm. O güne güzel bir jest yapabilirim bu başlığa ....
O zamana kadar doğurmayan çok az kişi kalıcaz sanırım ama yine de bir jest fena olmaz neden olmasın çok incesiniz :)4 temmuz benim doğum günüm. O güne güzel bir jest yapabilirim bu başlığa ....
Aynı şey başıma geldi 11 aylık evliydim ikinci evime geçtimHanımlar ev sahibi evi satmış acil çıkmamız lazım. Bu sabah ev baktık tuttuk anlayacağınız 9 aylık hamileyim ve taşınıyorum :'( inanabiliyor musunuz
haklısın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bu stresler biter.Canım özür dilerim o an ince düşünemedim ama bilinçsizlik yüzünden ben erken doğurdum bilinçli olmakta fayda var diye düşünüyorum.. ödemi olan herkes dikkat etmeli eğer ödem varsa tuzu karbonhidratı şekeri kesmemiz lazım.. sadece tuz değil şeker ve karbonhidratLarda ödem yapıyor.. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..
samiracım çok sağol. sabah tansiyonumu ölçtüm 11e 7ydi gün içerisinde işteydim ölçemedim ve baya şişti doktora mesaj attım normal dedi tuzdan kaçın dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bu endişeler biter.Canım şuan normal insanların bile ayakları şiş sicaklardan
Preeklampsi için tek buldu ayak şişmesi değildir. En büyük sebebi yuksek tansiyondur. Tansiyon yüksekliği yoksa boşuna streste girmeyin
Ben geçen doktora gittiğimde ayaklarım resmen tanınmaz haldeydi, poğaça gibiydi
Tansiyon normaldi. Doktor hiç önemsemedi bile. Normal bu şişlikler dedi. Ayaklarını zaman zamn kalp hizasına getirip dinlendir dedi sadece.
En sevdiğin topic burası biliyoruz biz kazen bey
O zamana kadar doğurmayan çok az kişi kalıcaz sanırım ama yine de bir jest fena olmaz neden olmasın çok incesiniz :)
Sağol öyle yapicam artık, ama tabi kendim de mecbur eşya seçip yerleştirmem lazim.. offff zaten taşınmaktan nefret ederim şimdi hem hamile hem 2 çocuk.. Hayır olsun diyelim yapacak birşey yok bir an once halletmek lazım..Aynı şey başıma geldi 11 aylık evliydim ikinci evime geçtim
Allah yardımcın olsun evden eve nakliyat ve aile eş dost kimi bulursan çağır yorma kendini
Mesela biz doğurmayanlara pro üyelik verebilirsiniz4 temmuz benim doğum günüm. O güne güzel bir jest yapabilirim bu başlığa ....
Mesela biz doğurmayanlara pro üyelik verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?