2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nişan olduğundan eminmisin herhangi bir lekelenme de olabilir ama ihmal etmeden bi dr a görün
Nişanmış doktor dedi sordu suyun geldimi kanama oldumu bebeğin hareketlerinde değişiklik durgunluk varmı diye yok değince muayneye gel dedi yarın

Canım yasal olarak sizi zort diye çıkmaya zorlayamaz ben olsam çıkmazdım önceden haber vermesi lazım bir süresi var
Ya bizim ev sahibi yurt dışında, buraya gelip tapuyu vermeden bile ordan satış sözleşmesi yapıldığında o senin dediğin süreç başlıyormuş, ama tabi bizim haberimiz yoktu biz daha Türkiye'ye gelecek de öyle satacak sanıyorduk. Kendisi de iyi birisidir aslında tanırız kötü niyeti yoktur tabi de.. Haber verseydi ya biz de daha erken başlardık bakmaya ve şuan çoktan taşınmış olurduk Allahualem. Neyse napalim hayırlısı budur inşaallah. Çok iş olunca vakit daha çabuk geçiyor :)

Bende kanama olmadı sümükümsü kıvamda nişan geldi. Sen kaçıncı haftanda doğurdun?
Benimde öyle oldu 33+6 da suyum geldi acil sezeryan olduk. Nişan 10 gün falan önce geldi iki gün hastanede yattım durdurdular işte bir hafta sonra da suyum geldi. Bence de yatış verirler sana.

Benim de 33+2 de 2700 Dü buğün kilosu 3400 çıktı doktor bile iki kere ölçtü yanlış mı diye yok bizim ki tosun çıktı o zaman

Son düzenleme:
Ya ben zaten 2 tane doktora gidiyorum hamileliğimin başından beri iki doktorda orantılı hep hemen hemen aynı söylediler o yüzden sanmıyorum cnm yanılma olacağına. Hayırlısı artık ne diyim

Canım adet sancısı derken karninda kasiklarında falan mı hissediyorsun bu sancıyi yoksa bacaklarında mi? Benim de bacaklarım adet olacakmışim gibi inceden inceden ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…