2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu ayak şişmesi için ebe bugün bana pirinci tuzsuz hasla üstüne çilek doğra ye dedi çok iyi geliyormuş bende deniyeyim çıkınca ananas ve çilek ye dedi iyi geliyormuş.
Bu bilgi iyiymiş. Aklımızda bulunsun. Benimse hala ayaklarıma bir şey olmadı. 36 no babetle geziyorum. Ayakkabı mı genişledi acaba

Suni sanci verirler normal.dogum icin. Ablamin da gunu dolunca suni sanciyla dogurdu. Tabi normal doguma engel bir durumunuz yoksa. Tuvalete cikmakta zorlanma da mi bir.belirti mi hic duymamaistim
Canım bebek yan duruyor daha kanala da girmedi ki tabi bi anda da girebiliyormuş. Tuvalete çıkmayı da kabızlık var mı yada tuvaletini yapmana rağmen ağrı oluyor mu makatta diye sordu bunlar belirti oluyor sanırım

Ikimizde iyiyiz çok şükür teyzesi , ben sezeryandan dolayı biraz agriliyim ama o da gececektir herhalde baya hafifledi , logusalikla uğraşıyorum, ağlayasım geliyor sürekli garibim biraz

Ben de sanki dogum yapan arkadaslarda doguma yakin isal falan oldugunu duymustum canim. Hayirlisi olsun saglikla dogsunlarda.

Oy maşallah iyi olun da keyifli zamanlar başlar daha uyanık olduğu daha çok mıncırabilceğin
Amin kuzum bende benim haberlerimi bekliyorum ama benim dana yatıyor içerde
Hayırlısıyla gelsinler inşallah
kuzum sagasaglim kolayca gelsin inşallah

Zor tabi hem sicaklar hem hamilelik. Benim de hic kimse agirlayacak halim yok valla. Ya senin ne guzel 8 gun kalmis bu surecte dogmasa zaten 41. haftada alirlar. Benim 23 gun var gecmiyo gunler ah ah
Ee canım aynı yollardan geçtik bizde az kaldı ama çektik tabisi zor hala zor her dönem ayrı zor ama biticek sonu çok güzel inşallah

Benim buğün kontrolüm vardı seninle aramızda 1 gün var ondan seninle paylaşıyorum. Doktor bu hafta doğur yoksa normal doğuramazsın bebeğim iri olduğu için 38+2 çıkıyor kilosu yani biz buğün 35+6 olmuştuk halbu ki yani doğsa da sıkıntıları yok artık korkma dedi. Eğer haftaya cumaya kadar doğmazsa sezeryan günü verecek

Bebeğinin kilosu nasıl peki?

Bu bilgi iyiymiş. Aklımızda bulunsun. Benimse hala ayaklarıma bir şey olmadı. 36 no babetle geziyorum. Ayakkabı mı genişledi acaba
Oh ne güzel minik ayak geziniyon işte nazar edecen kendini
Benim 40 numaraydı zaten şimdi ayakkabı falan asla olmuyor 41 numara terlik bile zor oluyor:)

Hayırlısı olsun canım sağ salim gelsin inşallah. Benimki en son pazartesi bakmıştı 2600 gramdi şimdi ne kadar söylemedi.
Inşallah gelir kendisi sezeryan de olsa önemli değil yeterki sağlıkla alalım kucagimiza.
Bende doktora sordum artık sıkıntı yok doğarsa da dedi 37 den sonra zaten erken doğum sayılmıyor.

Canım belki de iri değil. Ben dün başka dr gitmek zorunda kaldım. Bebek iri normal zor olur dedi. Bugün yine başka dr gayet normal kiloda olduğunu söyledi. Tabii ikisinin de az çok yanılma payı var. İstersen başka dr danışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…