Bu bilgi iyiymiş. Aklımızda bulunsun. Benimse hala ayaklarıma bir şey olmadı.Kızlar bu ayak şişmesi için ebe bugün bana pirinci tuzsuz hasla üstüne çilek doğra ye dedi çok iyi geliyormuş bende deniyeyim çıkınca ananas ve çilek ye dedi iyi geliyormuş.
Canım bebek yan duruyor daha kanala da girmedi ki tabi bi anda da girebiliyormuş. Tuvalete çıkmayı da kabızlık var mı yada tuvaletini yapmana rağmen ağrı oluyor mu makatta diye sordu bunlar belirti oluyor sanırımSuni sanci verirler normal.dogum icin. Ablamin da gunu dolunca suni sanciyla dogurdu. Tabi normal doguma engel bir durumunuz yoksa. Tuvalete cikmakta zorlanma da mi bir.belirti mi hic duymamaistim
Canım sabahtan gittiğimizde hala yeterince açılma yok deyip geri gönderdi, şu an ne durumdayım bilmiyorum yarın sabah tekrar gidicez doktora. Allah razı olsunV vejeteryan_33 canim otu koydum acildi umarim seninde isler yolunda gitmistir
Ben de sanki dogum yapan arkadaslarda doguma yakin isal falan oldugunu duymustum canim. Hayirlisi olsun saglikla dogsunlarda.Canım bebek yan duruyor daha kanala da girmedi ki tabi bi anda da girebiliyormuş. Tuvalete çıkmayı da kabızlık var mı yada tuvaletini yapmana rağmen ağrı oluyor mu makatta diye sordu bunlar belirti oluyor sanırım
kuzum sagasaglim kolayca gelsin inşallahOy maşallah iyi olun da keyifli zamanlar başlar daha uyanık olduğu daha çok mıncırabilceğin
Amin kuzum bende benim haberlerimi bekliyorum ama benim dana yatıyor içerde
Hayırlısıyla gelsinler inşallah
Ee canım aynı yollardan geçtik bizdeZor tabi hem sicaklar hem hamilelik. Benim de hic kimse agirlayacak halim yok valla. Ya senin ne guzel 8 gun kalmis bu surecte dogmasa zaten 41. haftada alirlar. Benim 23 gun var gecmiyo gunler ah ah
Benim buğün kontrolüm vardı seninle aramızda 1 gün var ondan seninle paylaşıyorum. Doktor bu hafta doğur yoksa normal doğuramazsın bebeğim iri olduğu için 38+2 çıkıyor kilosu yani biz buğün 35+6 olmuştuk halbu ki yani doğsa da sıkıntıları yok artık korkma dedi. Eğer haftaya cumaya kadar doğmazsa sezeryan günü verecekBenimde ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil nst de sancim çıktı biraz .sıcaklar beni çok zorluyor halsiz düşüyorum ayaklarım ellerim çok şişiyor uyuşuyor hep.oda normalmiş.
Son 2 haftan allah gu c kuvvet versin inşallah benim normal gözüküyor daha 4 hafta var.
Bebeğinin kilosu nasıl peki?Bugün kontrolümüz vardı benim kız halaaa doğum kanalına girmemiş onu geçtim doktor soruyor; kasıklarında ağrı var mı, yürürken zorlanıyormusun, tuvalete çıkmakta zorlanıyor musun vs, vs hiç biri yok arkadaş tık yok! Doktorum da dedi sende hiçbir belirti yok zaten diye benim normal doğum hayalim uzaklaşıyor sanki
Oh ne güzel minik ayak geziniyon işte nazar edecen kendiniBu bilgi iyiymiş. Aklımızda bulunsun. Benimse hala ayaklarıma bir şey olmadı.36 no babetle geziyorum. Ayakkabı mı genişledi acaba
Doktorunu ara danış csnım daha sağlıklı olurKızlar 30 haftamdayım nişan geldi? Sizce erken doğumu olur mu?
Hayırlısı olsun canım sağ salim gelsin inşallah. Benimki en son pazartesi bakmıştı 2600 gramdi şimdi ne kadar söylemedi.Benim buğün kontrolüm vardı seninle aramızda 1 gün var ondan seninle paylaşıyorum. Doktor bu hafta doğur yoksa normal doğuramazsın bebeğim iri olduğu için 38+2 çıkıyor kilosu yani biz buğün 35+6 olmuştuk halbu ki yani doğsa da sıkıntıları yok artık korkma dedi. Eğer haftaya cumaya kadar doğmazsa sezeryan günü verecek ☹
Allah Allah yaa bende hiç ağrı olmadı baş ağrısı fln da olmadı .
Maşallah deyim kizlar acilde dikloron yaptirmami soyledi dr baya iyi geldi iki buklum olmuştu belim bi yandan adet sancisi gibi agri birde 2 gundur ayni saatlerde aglama geliyor
Aradım yarın muayneye gel dedi amma ben çok tedirginim ilk gebeliğimDoktorunu ara danış csnım daha sağlıklı olur
Benimde 30. Haftada kanamam oldu hemen ciger geliştirici iğne yapıldı hastaneye yattım için rahat değilse acile falan git canım ihmal etme .Kızlar 30 haftamdayım nişan geldi? Sizce erken doğumu olur
Kilosu 3572 olmuş canımBebeğinin kilosu nasıl peki?
Canım belki de iri değil. Ben dün başka dr gitmek zorunda kaldım. Bebek iri normal zor olur dedi. Bugün yine başka dr gayet normal kiloda olduğunu söyledi. Tabii ikisinin de az çok yanılma payı var. İstersen başka dr danışırsın.Benim buğün kontrolüm vardı seninle aramızda 1 gün var ondan seninle paylaşıyorum. Doktor bu hafta doğur yoksa normal doğuramazsın bebeğim iri olduğu için 38+2 çıkıyor kilosu yani biz buğün 35+6 olmuştuk halbu ki yani doğsa da sıkıntıları yok artık korkma dedi. Eğer haftaya cumaya kadar doğmazsa sezeryan günü verecek ☹
geçti mi peki hala şişmeye devam mı ?Evet hemde çok şişti
Su an hersey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?