2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ve dünden beridir sol gözüm ağrıyor.Gündüz oğluşla biraz uyumuşuz.İltihaplanmış baya bi de şişmiş.Çayın demi ile sildim.Simdi de tekrar silicem bakalım sabah ne durumda olacak.Sabah acile gitsem damla falan verirler mi ki?

Yok anam yok benim hiç umidim yok memeklerden
Doğuncada dert benim sol meme ucu sorunlı onu sağıyorum sağı emziriyorum hemşire uyarmıştı şimdi boyut farkı oluştu aman dikkat

Bugün 36+0 cok-da problem olmaz herhalde artik gelebilir bence...ayrica nedense 40+0gibi hissediyorum..O çorap niye bana da hep çorap giy diyolar ebeler napayım neden giymeliyim bisey de demiyolar bu sıcakta çatlatacaklar bizi iyice
Pıhtı atmasın diye canım

Canım adet sancısı derken karninda kasiklarında falan mı hissediyorsun bu sancıyi yoksa bacaklarında mi? Benim de bacaklarım adet olacakmışim gibi inceden inceden ağrıyor.
Yok canım kasık ağrısı
Ama şuan yok yalancı sancılar merhaba dedi yine geçti

Canım doymuyor bugün test ettim onayladım emzirdim 40 dakika sonra yine araniyordu,sütüm hala yetmiyor bugün 5. Günümüz daha beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…