Bugün 36+0 cok-da problem olmaz herhalde artik gelebilir bence...ayrica nedense 40+0gibi hissediyorum..O çorap niye bana da hep çorap giy diyolar ebeler napayım neden giymeliyim bisey de demiyolar bu sıcakta çatlatacaklar bizi iyiceAy çok sıcak ben bunalıyorum hastanede bide ayağıma dar beyaz gelin çorabı gibi bi çorap giydirdiler yanıyorum:)
Günlerimiz aynı seninle daha var bende artık doğurmak istiyorum çok yoruldum :)
Bende o da olmadı şanslı miyim neyimEvet hemde çok şişti
Su an hersey normal
Canım yasal olarak sizi zort diye çıkmaya zorlayamaz ben olsam çıkmazdım önceden haber vermesi lazım bir süresi varHanımlar ev sahibi evi satmış acil çıkmamız lazım. Bu sabah ev baktık tuttuk anlayacağınız 9 aylık hamileyim ve taşınıyorum :'( inanabiliyor musunuz
Canim sen onu diyosun hep bi goster bence bende ikiside ayni boydaGöğüslerinizde bariz bi değişiklik oldu mu hanımlar ? Benim bariz bir büyüme dolma yok ama biri daha büyük şu an diğerine göre ve aşağıda
Bende valla 40 gibi hisediyorum çok bunaldim 37 dolunca bi sıkıntı olmaz artık normal sayılıyor dedi doktor. Beyaz uzun bi çorap tromboz için dedi hemşire artık herneyse bilmiyorum:)ama giyene kadar öldum çok dardı.Bugün 36+0 cok-da problem olmaz herhalde artik gelebilir bence...ayrica nedense 40+0gibi hissediyorum..O çorap niye bana da hep çorap giy diyolar ebeler napayım neden giymeliyim bisey de demiyolar bu sıcakta çatlatacaklar bizi iyice
Ben dolduramicam galiba bir haftayı daha...gerçekten adet ağrısına benzer ağrılar giriyo arada belim kasigim vajinada batma her yanımdan sinyaller alıyorum geçen haftadan beri...bari 36yi dolduraydım dedim hep o doldu şimdi bi de 37yi doldurmak eziyet olucak sanırım...doktorum 38+0a gün verdi bi deBende valla 40 gibi hisediyorum çok bunaldim 37 dolunca bi sıkıntı olmaz artık normal sayılıyor dedi doktor. Beyaz uzun bi çorap tromboz için dedi hemşire artık herneyse bilmiyorum:)ama giyene kadar öldum çok dardı.
Iyi denk getirmişiz kızı biz o zamanAy hastaneye gittim oda mı seçeyim diye bütün servis dolu
Herkes çatır çutur çocuk yapmış bu sene galba
Hepte mavi heryer erkek bebeler doluşmuş
Benimde ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil nst de sancim çıktı biraz .sıcaklar beni çok zorluyor halsiz düşüyorum ayaklarım ellerim çok şişiyor uyuşuyor hep.oda normalmiş.Ben dolduramicam galiba bir haftayı daha...gerçekten adet ağrısına benzer ağrılar giriyo arada belim kasigim vajinada batma her yanımdan sinyaller alıyorum geçen haftadan beri...bari 36yi dolduraydım dedim hep o doldu şimdi bi de 37yi doldurmak eziyet olucak sanırım...doktorum 38+0a gün verdi bi dedayanmam mucize...
Hayırlısıyla sağ salim kavuştursun rabbimBenimde ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil nst de sancim çıktı biraz .sıcaklar beni çok zorluyor halsiz düşüyorum ayaklarım ellerim çok şişiyor uyuşuyor hep.oda normalmiş.
Son 2 haftan allah gu c kuvvet versin inşallah benim normal gözüküyor daha 4 hafta var.
Nerdeyse aynı şeyleri yazmışız yaa
Seviyorum bizi
Diğer Anne adaylarına söylemeyin ama ben sizi tutuyorum :)
Ben yine hastaneye yattım bu kızım gelene kadar bana eziyet edecek bayılıyor hastanede yatmamiza:)
Sabah kontrolüm vardı saniyelik kalp atışında düşme olmuş nst de doktorum büyük ihtimal çok hareket ettiği için olmuş dedi ve beni kontrol amaclı hastaneye gönderdi 24 saat burdayiz tekrar nst yapıldı ultrasonla bakıldı bi sorun yok ama yinede yatıcam
doğuran beybilerim özellikle spinal olanlar
ayaklarınız şişti mi ?
benim bugün hamileliktekinden bile daha şiş ayaklarım
doktoruma mesaj attım normal dedi
ulan bunlara göre herşey normal
Gelmesin pis kızSabır sabır kuzum
Hayırlısı işe gelsin nisacık
Var bi bildiği heralde
Gelmesin pis kızSabır sabır kuzum
Hayırlısı işe gelsin nisacık
Var bi bildiği heralde
Bizim de en sevdiğimiz kazen sensin
Geçmiş olsun
Tedbir amaclı sonuçta canım. Güvende olman her şeyden önemli
Hayrlisyla sağlıklı şekilde kurtuluveririz inşallah .
Kış ayı olduğu için bende ödem olmamıştı. Ama geçen ay doğum yapan arkidiste oldu
Normal
Zor tabi hem sicaklar hem hamilelik. Benim de hic kimse agirlayacak halim yok valla. Ya senin ne guzel 8 gun kalmis bu surecte dogmasa zaten 41. haftada alirlar. Benim 23 gun var gecmiyo gunler ah ahKayınvalide rahatsızdı yemekler bendendi bugün yaptım yedirdim içirdim gönderdim
Misafir zor oluyormuş o Bi gerçek
Allah razı olsunTamam canim simdi gord birakiyorm
Suni sanci verirler normal.dogum icin. Ablamin da gunu dolunca suni sanciyla dogurdu. Tabi normal doguma engel bir durumunuz yoksa. Tuvalete cikmakta zorlanma da mi bir.belirti mi hic duymamaistimBugün kontrolümüz vardı benim kız halaaa doğum kanalına girmemiş onu geçtim doktor soruyor; kasıklarında ağrı var mı, yürürken zorlanıyormusun, tuvalete çıkmakta zorlanıyor musun vs, vs hiç biri yok arkadaş tık yok! Doktorum da dedi sende hiçbir belirti yok zaten diye benim normal doğum hayalim uzaklaşıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?