2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay çok sıcak ben bunalıyorum hastanede bide ayağıma dar beyaz gelin çorabı gibi bi çorap giydirdiler yanıyorum:)
Günlerimiz aynı seninle daha var bende artık doğurmak istiyorum çok yoruldum :)
Bugün 36+0 cok-da problem olmaz herhalde artik gelebilir bence...ayrica nedense 40+0gibi hissediyorum..O çorap niye bana da hep çorap giy diyolar ebeler napayım neden giymeliyim bisey de demiyolar bu sıcakta çatlatacaklar bizi iyice

Ay hastaneye gittim oda mı seçeyim diye bütün servis dolu
Herkes çatır çutur çocuk yapmış bu sene galba
Hepte mavi heryer erkek bebeler doluşmuş

Hanımlar ev sahibi evi satmış acil çıkmamız lazım. Bu sabah ev baktık tuttuk anlayacağınız 9 aylık hamileyim ve taşınıyorum :'( inanabiliyor musunuz
Canım yasal olarak sizi zort diye çıkmaya zorlayamaz ben olsam çıkmazdım önceden haber vermesi lazım bir süresi var

Bugün 36+0 cok-da problem olmaz herhalde artik gelebilir bence...ayrica nedense 40+0gibi hissediyorum..O çorap niye bana da hep çorap giy diyolar ebeler napayım neden giymeliyim bisey de demiyolar bu sıcakta çatlatacaklar bizi iyice
Bende valla 40 gibi hisediyorum çok bunaldim 37 dolunca bi sıkıntı olmaz artık normal sayılıyor dedi doktor. Beyaz uzun bi çorap tromboz için dedi hemşire artık herneyse bilmiyorum:)ama giyene kadar öldum çok dardı.

Ben dolduramicam galiba bir haftayı daha...gerçekten adet ağrısına benzer ağrılar giriyo arada belim kasigim vajinada batma her yanımdan sinyaller alıyorum geçen haftadan beri...bari 36yi dolduraydım dedim hep o doldu şimdi bi de 37yi doldurmak eziyet olucak sanırım...doktorum 38+0a gün verdi bi de dayanmam mucize...

Benimde ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil nst de sancim çıktı biraz .sıcaklar beni çok zorluyor halsiz düşüyorum ayaklarım ellerim çok şişiyor uyuşuyor hep.oda normalmiş.
Son 2 haftan allah gu c kuvvet versin inşallah benim normal gözüküyor daha 4 hafta var.

Hayırlısıyla sağ salim kavuştursun rabbim

Nerdeyse aynı şeyleri yazmışız yaa
Seviyorum bizi

Diğer Anne adaylarına söylemeyin ama ben sizi tutuyorum :)

Bizim de en sevdiğimiz kazen sensin

Geçmiş olsun
Tedbir amaclı sonuçta canım. Güvende olman her şeyden önemli
Hayrlisyla sağlıklı şekilde kurtuluveririz inşallah .

doğuran beybilerim özellikle spinal olanlar
ayaklarınız şişti mi ?
benim bugün hamileliktekinden bile daha şiş ayaklarım
doktoruma mesaj attım normal dedi
ulan bunlara göre herşey normal

Kış ayı olduğu için bende ödem olmamıştı. Ama geçen ay doğum yapan arkidiste oldu

Normal

Çok sagol canım allah razı olsun. Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah.

Kayınvalide rahatsızdı yemekler bendendi bugün yaptım yedirdim içirdim gönderdim
Misafir zor oluyormuş o Bi gerçek
Zor tabi hem sicaklar hem hamilelik. Benim de hic kimse agirlayacak halim yok valla. Ya senin ne guzel 8 gun kalmis bu surecte dogmasa zaten 41. haftada alirlar. Benim 23 gun var gecmiyo gunler ah ah

Bugün kontrolümüz vardı benim kız halaaa doğum kanalına girmemiş onu geçtim doktor soruyor; kasıklarında ağrı var mı, yürürken zorlanıyormusun, tuvalete çıkmakta zorlanıyor musun vs, vs hiç biri yok arkadaş tık yok! Doktorum da dedi sende hiçbir belirti yok zaten diye benim normal doğum hayalim uzaklaşıyor sanki

Suni sanci verirler normal.dogum icin. Ablamin da gunu dolunca suni sanciyla dogurdu. Tabi normal doguma engel bir durumunuz yoksa. Tuvalete cikmakta zorlanma da mi bir.belirti mi hic duymamaistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…