2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
36 haftalik dogum yapmis arkadasim bebek suan yogun bakimdaydis o kadar erken doğum mu sayılıyor 36 ben 36yi devirdi mi yoğun bakımlık biseyi kalmaz diye biliyordum tabi o işler o kadar basit değildir de ne bileyim sebebini de soramadım malum doğum ve yoğun bakım telaşı meşgul etmeyeyim diye

Günaydın kızlarrr Bişi dicem, benim huzursuz bacak sendromu vardı ya uyutmuyodu aylardır; ayaklarımı soğuk su kovasına soktuğum günden beri olmuyor mışıl mışıl uyuyorum magnezyum bile almıyorum Haberiniz olsun sizin de. Bacak ağrılarınız filan varsa siz de deneyin. Umarım tesadüf değildir ve doğuma kadar böyle gider çok amin (Yoksa demir mi iyi geldi? Çünkü aynı gün demire de başlamıştım ) Herneyse...

Son 9 güüünnnnn

İkisi birden etkili olmuştur bence Demir eksikliği de rahatsızlığı tetikleyen bir etken sevindim geçmesine umarım geri gelmez bizim de son 1 gün kaldı

Sonneschein nasıl oldun canım. Sesin çıkmadi doğum yaptın mı?
Canım benim, yok hala bekliyorum sanci gelmiyor.bugun tekrar hastaneye gidip nst bakılacak.carsambaya kadar bekliyeceğim gelmezse sanirim birşeyle yapılması gerekir

Biraz stres oldum canım ya.evdekilerde heran beklediği için. Inşallah hepinizde iyisinizdir.

İkisi birden etkili olmuştur bence Demir eksikliği de rahatsızlığı tetikleyen bir etken sevindim geçmesine umarım geri gelmez bizim de son 1 gün kaldı
Çok sağol canım gelmesin geri yaa ne kötü şeymiş Senin bişey kalmamış kiii hadi bakalım hayırlısıyla gir çık kavuş bebeğine Ne tatlı heyecanlar

Stres yapma canım gelir hayırlısıyla. Gorumcemde stres yaptığı için gelmiyor herkes sorup durduğu için kendini baskı altında hisediyor dün bütün gün oturup ağlamış biraz rahatlamak lazım illaki gelecek.
Gelmezse suni sanci falan verirler.
Bende hastaneye yattım bebeğin kalp atışı düştü biraz şimdi Iyiz şükür gün de 3 defa nst ye giriyorum herşey yolunda inşallah bugün çıkarım.

Sen kafanı rahatlatacak biseylerle uğraş düşünme bak gejecektir inşallah.

Kızlar bende perşembe günü doğum yaptim
Hayırlı olsun, ömrü beteketli olsun yavrunun.
Kokay gelsin. Bebim pek bir şey kalmadı. Benim balkonlar cam balkon onlar silinecek, pazartesi halıları alacaklar, kanepeler ve sandalyeleri yıkayacaklar. Sonra siler süpürür yerleştiririz. Tataaaaam hazırız.
Sen çok yorma kendini.
Bebekte mutlaka bir sağlık problemi vardır. Haftayla çok alakalı değil bu durum tabi çok erken hafta değilse. Yoksa 40 hafta doğup yopun bakıma alınan bebekler de var. Allahım şifa versi
Günaydııın. Senin adına çok sevindim. Nasıl gidiyor.? Sen aynı metodları kullan, önemli olan yakınmalarının geçmesi.

Erken bir hafta olmadığı için haftayla çok ilgili değil canım. Bebeklerin bireysel farklılıkları diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…