Kızlar bende perşembe günü doğum yaptim
Allah razı olsun .yok benim sezeryandi ama biraz daha erken oldu sancim çok oluncaAllah analı babalı büyütsün.Benden 2 gün öndesiniz.Dogum erken olmuş.Kendisi mi gelmek istedi acaba
doğunca 1 saat uyuyabilirsen şükretcenGünaydın ilk defa en az 4 saat uyudum mutluyum
tez-koopHangi sendika, benim bayındır memur sen..
İkisi birden etkili olmuştur bence Demir eksikliği de rahatsızlığı tetikleyen bir etken sevindim geçmesine umarım geri gelmezGünaydın kızlarrrBişi dicem, benim huzursuz bacak sendromu vardı ya uyutmuyodu aylardır; ayaklarımı soğuk su kovasına soktuğum günden beri olmuyor mışıl mışıl uyuyorum magnezyum bile almıyorum Haberiniz olsun sizin de. Bacak ağrılarınız filan varsa siz de deneyin. Umarım tesadüf değildir ve doğuma kadar böyle gider çok amin (Yoksa demir mi iyi geldi? Çünkü aynı gün demire de başlamıştım ) Herneyse...
Son 9 güüünnnnn
Canım benim, yok hala bekliyorum sanci gelmiyor.bugun tekrar hastaneye gidip nst bakılacak.carsambaya kadar bekliyeceğim gelmezse sanirim birşeyle yapılması gerekirSonneschein nasıl oldun canım. Sesin çıkmadi doğum yaptın mı?
Çok sağol canım gelmesin geri yaa ne kötü şeymişİkisi birden etkili olmuştur bence Demir eksikliği de rahatsızlığı tetikleyen bir etken sevindim geçmesine umarım geri gelmezbizim de son 1 gün kaldı
Stres yapma canım gelir hayırlısıyla. Gorumcemde stres yaptığı için gelmiyor herkes sorup durduğu için kendini baskı altında hisediyor dün bütün gün oturup ağlamış biraz rahatlamak lazım illaki gelecek.Canım benim, yok hala bekliyorum sanci gelmiyor.bugun tekrar hastaneye gidip nst bakılacak.carsambaya kadar bekliyeceğim gelmezse sanirim birşeyle yapılması gerekir
Biraz stres oldum canım ya.evdekilerde heran beklediği için. Inşallah hepinizde iyisinizdir.
Hayırlı olsun, ömrü beteketli olsun yavrunun.Kızlar bende perşembe günü doğum yaptim
Kokay gelsin. Bebim pek bir şey kalmadı. Benim balkonlar cam balkon onlar silinecek, pazartesi halıları alacaklar, kanepeler ve sandalyeleri yıkayacaklar. Sonra siler süpürür yerleştiririz. Tataaaaam hazırız.Hayırlı sabahlar canlar.Bugün büyük temizlik var evde.Bize kolay gele.Hadi bakalım sürpriz sağlıklı doğumlar olur inşallah.Rüyamda kendi sezeryanimi gördüm.Ameliyat sonrası hemen kalkıp çarşı pazar geziyodum
Bebekte mutlaka bir sağlık problemi vardır. Haftayla çok alakalı değil bu durum tabi çok erken hafta değilse. Yoksa 40 hafta doğup yopun bakıma alınan bebekler de var. Allahım şifa versi36 haftalik dogum yapmis arkadasim bebek suan yogun bakimdaydis o kadar erken doğum mu sayılıyor 36ben 36yi devirdi mi yoğun bakımlık biseyi kalmaz diye biliyordum tabi o işler o kadar basit değildir de ne bileyim sebebini de soramadım malum doğum ve yoğun bakım telaşı meşgul etmeyeyim diye
Günaydııın. Senin adına çok sevindim. Nasıl gidiyor.? Sen aynı metodları kullan, önemli olan yakınmalarının geçmesi.Günaydın kızlarrrBişi dicem, benim huzursuz bacak sendromu vardı ya uyutmuyodu aylardır; ayaklarımı soğuk su kovasına soktuğum günden beri olmuyor mışıl mışıl uyuyorum magnezyum bile almıyorum Haberiniz olsun sizin de. Bacak ağrılarınız filan varsa siz de deneyin. Umarım tesadüf değildir ve doğuma kadar böyle gider çok amin (Yoksa demir mi iyi geldi? Çünkü aynı gün demire de başlamıştım ) Herneyse...
Son 9 güüünnnnn
Erken bir hafta olmadığı için haftayla çok ilgili değil canım. Bebeklerin bireysel farklılıkları diyelim..36 haftalik dogum yapmis arkadasim bebek suan yogun bakimdaydis o kadar erken doğum mu sayılıyor 36ben 36yi devirdi mi yoğun bakımlık biseyi kalmaz diye biliyordum tabi o işler o kadar basit değildir de ne bileyim sebebini de soramadım malum doğum ve yoğun bakım telaşı meşgul etmeyeyim diye
Maşallah, keyfi yerinde galiba. Bize daha gün vermedi, bu gittiğimizde birlryler söyler galiba.Görduk minnosumuzu 19 temmuza gün aldik ilki sezeryan oldugu icin ..
hayırlısı olsun canımGörduk minnosumuzu 19 temmuza gün aldik ilki sezeryan oldugu icin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?