2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydııın. Senin adına çok sevindim. Nasıl gidiyor.? Sen aynı metodları kullan, önemli olan yakınmalarının geçmesi.
Günaydın canım çok sağol teşekkür ederim Mide yanmam ve hemoroid de hafifledi bu ara, huzursuz bacak da geçti benden mutlusu yok Sadece bacak ağrısı kaldı yürüyemiyorum bi de o olmasa 3 ay daha hamile olabilirim Şaka şaka yeter valla bu kadar. Allah bana bilmiş de ikiz vermiş, yoksa yapmazdım herhalde bi daha. Bu neymiş yaa böyle herkes patır patır hamile kalıp doğurunca insan kolay sanıyo

Görduk minnosumuzu 19 temmuza gün aldik ilki sezeryan oldugu icin ..

Ya bana gün veriyo millet
Fenerbahçeliler 19 Temmuzda doğur diyolar..
Galatasaraylılar 19 Temmuzda doğurma aman diyolar..
Bi kesim 15 temmuzda doğurma diyo..
Bi kesim 15 temmuzda doğur diyo..
Kendi doğum gününde doğurmamı isteyenler de girdi listeye..
Ben Ağustosa bırakayım en güzeli

Oh ne güzel. E dünyaya bir canlı getirmek çok da kolay değil ne zamana gün vermişlerdi sana.

Valla biz ailecek besiktasliyiz yavru kartalimizi bekliyoruz 19 temmuz cuma saglikla gelsin

Stres yapma arkadaşım niye stres yapıyorsun bebek ne zaman isterse o zaman gelir bende ilk oğlumu 40+5e kadar bekledim kuzenim kendisi Dr 42. Haftada doğurdu bekledi stres yapma

Mammamia2 canım hayırlı olsun Doğum yapmışsın allh analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin forum yaşamda mı yaptın nasıl geçti
Merhaba canım teşekkür ederim amin şehir hastanesinde yaptım canım , sezeryan oldum güzel geçti sen ne durumdasın

Kızlar bebeğime aramda kan uyuşmazlığı var bu nedenle sarılığı bir artıyor bir yükseliyor..1 gece hastanede yattık sonra bidaha yükseldi Konu hakkında bilgisi olan var mı

Bende kullanıyorum canım şişede icilenlerden ama bence icilmeli yüzüm çok soldu benim kansızligim çok belli oluyor
Ya ben kafama göre bıraktım
Dr da devam ediyorum biliyo
Ama sıcaklarla artık gerçekten nefret geldi ilaçlardan bana
Haftaya tahliller var doğum için bütün foyam çıkacak meydana

Huzur
huzursuz bacak bendede vardı Demir takviyesiyle geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…