- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Ah kuzum onu hepimiz yaşıcaz ama ben 2 aydır sıcaktan nefesim kesilerek yarım saat yarım saat uyuyup uyandığım için alıştım artıkdoğunca 1 saat uyuyabilirsen şükretcen
Günaydın canım çok sağol teşekkür ederimGünaydııın. Senin adına çok sevindim. Nasıl gidiyor.? Sen aynı metodları kullan, önemli olan yakınmalarının geçmesi.
Görduk minnosumuzu 19 temmuza gün aldik ilki sezeryan oldugu icin ..
Evet yerinde masalalhi var 3180 gram olmus
Maşallah, keyfi yerinde galiba. Bize daha gün vermedi, bu gittiğimizde birlryler söyler galiba.
Oh ne güzel. E dünyaya bir canlı getirmek çok da kolay değilGünaydın canım çok sağol teşekkür ederimMide yanmam ve hemoroid de hafifledi bu ara, huzursuz bacak da geçti benden mutlusu yok Sadece bacak ağrısı kaldı yürüyemiyorum bi de o olmasa 3 ay daha hamile olabilirim Şaka şaka yeter valla bu kadar. Allah bana bilmiş de ikiz vermiş, yoksa yapmazdım herhalde bi daha. Bu neymiş yaa böyle herkes patır patır hamile kalıp doğurunca insan kolay sanıyo
Valla biz ailecek besiktasliyiz yavru kartalimizi bekliyoruzYa bana gün veriyo millet
Fenerbahçeliler 19 Temmuzda doğur diyolar..
Galatasaraylılar 19 Temmuzda doğurma aman diyolar..
Bi kesim 15 temmuzda doğurma diyo..
Bi kesim 15 temmuzda doğur diyo..
Kendi doğum gününde doğurmamı isteyenler de girdi listeye..
Ben Ağustosa bırakayım en güzeli
Stres yapma arkadaşım niye stres yapıyorsun bebek ne zaman isterse o zaman gelir bende ilk oğlumu 40+5e kadar bekledim kuzenim kendisi Dr 42. Haftada doğurdu bekledi stres yapmaCanım benim, yok hala bekliyorum sanci gelmiyor.bugun tekrar hastaneye gidip nst bakılacak.carsambaya kadar bekliyeceğim gelmezse sanirim birşeyle yapılması gerekir
Biraz stres oldum canım ya.evdekilerde heran beklediği için. Inşallah hepinizde iyisinizdir.
Aynen medical parkta olucak sen memnun kalmis miydin hastanedenhayırlısı olsun canım
medicalde yapıcaksın demi
8 TemmuzOh ne güzel. E dünyaya bir canlı getirmek çok da kolay değilne zamana gün vermişlerdi sana.
Merhaba canım teşekkür ederim aminMammamia2 canım hayırlı olsun Doğum yapmışsın allh analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin forum yaşamda mı yaptın nasıl geçti
Bende kullanıyorum canım şişede icilenlerden ama bence icilmeli yüzüm çok soldu benim kansızligim çok belli oluyor
Benim sendikamda bana hoşgeldin bebek çiçeği gönderdi :) düşünülmek güzelSanmam bizim sendika böyle şeyler düşünsün
Ya ben kafama göre bıraktımBende kullanıyorum canım şişede icilenlerden ama bence icilmeli yüzüm çok soldu benim kansızligim çok belli oluyor
Hayırlı olsun kuzum rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallahKızlar bende perşembe günü doğum yaptim
huzursuz bacak bendede vardı Demir takviyesiyle geçti canımGünaydın kızlarrrBişi dicem, benim huzursuz bacak sendromu vardı ya uyutmuyodu aylardır; ayaklarımı soğuk su kovasına soktuğum günden beri olmuyor mışıl mışıl uyuyorum magnezyum bile almıyorum Haberiniz olsun sizin de. Bacak ağrılarınız filan varsa siz de deneyin. Umarım tesadüf değildir ve doğuma kadar böyle gider çok amin (Yoksa demir mi iyi geldi? Çünkü aynı gün demire de başlamıştım ) Herneyse...
Son 9 güüünnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?